انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: اعتراف مهندس مایکروسافت: لینوکس سریع‌تر از ویندوز است  (دفعات بازدید: 9378 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین MrAli

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 304
    • وبلاگ علی حسین‌زاده
البته من فکر کنم منظورش بیشتر در مورد سرعت توسعه بوده تا سرعت سیستم عامل. مثلا ناتیلوس تو اوبونتو 12.04 وقتی میخواد یه فولدر بزرگ پر از فایل رو باز بکنه معمولا بیشتر از همتای ویندوزی خودش وقت میبره.
.:علی آقا:.
وبلاگ من: https://alihzadeh.blog.ir

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
البته من فکر کنم منظورش بیشتر در مورد سرعت توسعه بوده تا سرعت سیستم عامل. مثلا ناتیلوس تو اوبونتو 12.04 وقتی میخواد یه فولدر بزرگ پر از فایل رو باز بکنه معمولا بیشتر از همتای ویندوزی خودش وقت میبره.
الان ناتلیوس چه ربطی به لینوکس داشت ؟
ناتلیوس یکی از صد ها مدیر پنجره هست که تو گنو وجود دارن و یکی از سنگین ترین هاشه
شما پکمن نصب کن برای مثال
البته پکمن هم ربطی نداره
مثل اینه که بگید فایرفاکس کنده پس لینوکس کنده !
لینوکی یه نرم افزاره فایرفاکس یه نرم افزار دیگه و ناتلیوس هم یه نرم افزار دیگه ... که همشون آزاد هستن و تحت فلسفه گنو (لاینس نگفتم گیر ندین که فایرفاکس لاینس خودشو داره ولی به هر حال آزاد هستن)
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین fond

• Full Member
  • *
  • ارسال: 144

سرعت چی؟ در مورد ویندوز نمیدونم، سرعت bsd و لینوکس؟ اگه منظورتون اینه، باید بگم، یه دیمنی هست به اسم gamin یا gam_server که وظیفه این دیمن اینه که فایل‌ها رو مانیتور کنه و تغییرات اونها رو به اطلاع برنامه‌ها برسونه. توی لینوکس gam_server از inotify استفاده میکنه که inotify فایل‌ها رو از طریق «نام» اونها تشخیص می‌ده، اما توی freebsd از kqueue استفاده میشه که kqueue از inode برای تشخیص فایل‌ها استفاده می‌کنه، بنابراین توی freebsd دیمن gam_server مجبوره همه فایل‌های توی یه فولدر رو به یکباره باز کنه. بنابراین اگه یه فولدر خیلی بزرگ رو توی freebsd باز کنیم، ممکنه تعداد file descriptor ها به نهایت مقدار مجاز برسه. اما توی لینوکس این مشکل وجود نداره. فکر میکنم تنها عامل تاثیر گذار توی سرعت موقع باز کردن یه فولدر همین باید باشه.

اما از نظر ذخیره سازی و انتقال دو ترابایت و .... (که اصلا ملاک خوبی برای ارزیابی سیستم نیست)، freebsd غول یکه تاز هست با برگ برنده ای مثل zfs و geom. فکر نمیکنم لینوکس همچین چیزی داشته باشه. لطفا گوگل رو برای این دو تا جستجو کنید.
« آخرین ویرایش: 25 اردیبهشت 1392، 12:16 ب‌ظ توسط fond »

آفلاین MrAli

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 304
    • وبلاگ علی حسین‌زاده
الان ناتلیوس چه ربطی به لینوکس داشت ؟
...
لینوکی یه نرم افزاره فایرفاکس یه نرم افزار دیگه و ناتلیوس هم یه نرم افزار دیگه ... که همشون آزاد هستن و تحت فلسفه گنو (لاینس نگفتم گیر ندین که فایرفاکس لاینس خودشو داره ولی به هر حال آزاد هستن)
قبول. اما ما که با هسته لینوکس سروکار نداریم؛ ما با گنو/لینوکس سروکار داریم. بالاخره وقتی یه کاربر ناآشنا بیاد و ببینه که مثلا فایرفاکس رو ویندوز در عرض 4 ثانیه باز میشه اما تو لینوکس در عرض 7 ثانیه (دارم مثال میزنم)، خب عنوان این تاپیک رو باور نمیکنه. در ضمن گفتم که منظور اون بابا سرعت توسعه سیستم عامل بوده نه سرعت عملیات در سیستم عامل.
.:علی آقا:.
وبلاگ من: https://alihzadeh.blog.ir

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
ناتلیوس یکی از صد ها مدیر پنجره هست که تو گنو وجود دارن و یکی از سنگین ترین هاشه
ناتیلوس یک مدیر فایله , مثل دلفین تونار و ... نه مدیر پنجره , مثل کامپیز کی دی ام اپن باکس و ...

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
نقل‌قول
نرم افزار با مجوز gpl وقتی میخواد تغییر یا پورت بشه باید با مجوز فقط خودش (gpl) منتشر بشه بنابراین با مجوز بی اس دی مشکل داره (gpl با هر ورژنی)

خب نرم افزاری مثل bash یا gcc مجوز خودش رو حفظ میکنه. وگرنه حتی مک هم حاوی bash و gcc هست :|
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
دوستان گرامی، اگر فکر می‌کنید که پستی ترول هست، از دکمه‌ی «گزارش به مدیر انجمن» استفاده کنید.
-----
پست‌ حاوی کلمات رکیک حذف شد.

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
نمیدونم ترول منم یا کسی که سر یک حرف بلوا به پا میکنه؟

من تقریبا ۹۰٪ پستهای قدیمی انجمن رو خوندم. یعنی میشه گفت از سال ۸۶ هرچی بوده خوندم. تقریبا میتونم اطمینان بدم که از همون زمان، روی همه کاربران تو روی هم باز بوده متاسفانه  ](*,)
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود