انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: استفاده از کلاینت اوبونتو وان بدون رابط گرافیکی  (دفعات بازدید: 1800 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
دیروز توزیع فرانسوی Voyager رو نصب کردم که خیلی راضیم از این کارخودم :). بر پایه‌ی زوبونتو است، زیبا، سبک و سریع. بعدا یک ریویو می‌نویسم ازش. اینم یه عکس از دسکتاپم:

می‌خواستم از اوبونتو وان استفاده کنم. پس سرچ کردم ببینم چه انتخاب‌هایی دارم:

$ apt-cache search ubuntuone
 ubuntuone-control-panel-qt همان پنل نصب شده در اوبونتو است ولی لیست بلند بالای بسته‌های مورد نیازش منصرفم کرد. مطمئن بودم روش ترمینالی هم وجود داره، بالاخره گنو/لینوکسه دیگه!

این شد که رسیدم به u1sdtool. نصب بسته‌های مورد نیاز:

$ sudo apt-get install ubuntuone-client python-simplejson python-oauth
با نصب ‎ubuntuone-client‏ ، u1sdtool هم نصب می‌شه. دو بسته‌ی بعد اما کتابخانه‌های مورد نیاز برای اجرای اسکریپت زیر را فراهم می‌کنند. البته ممکن است از قبل روی سیستم شما نصب باشند یا شاید حتی به کتابخانه‌های دیگری نیاز داشته باشید.

$ cd /tmp && wget http://people.canonical.com/~roman.yepishev/us/ubuntuone-sso-login.py && python ubuntuone-sso-login.py
به ترتیب باید نام کاربری و رمز عبوری که با آن‌ها در اوبونتو وان ثبت نام کرده‌اید را وارد کنید. خروجی چهار قسمت دارد که با دونقطه از یکدیگر جدا شده‌اند:

oauth=aaaa:bbbb:cccc:dddd
فایل ‎~/.config/ubuntuone/syncdaemon.conf را به صورت زیر ویرایش کنید:

[__main__]
cccc:dddd

حال دیمن را استارت کنید:

$ u1sdtool --start
با دستور زیر وضعیت آن را چک کنید.

$ u1sdtool -s
باید کانکت شده باشد. از این به بعد پوشه‌ی ‎~/Ubuntu One  با سرور سینک می‌شود.

برای دیدن لیست و اطلاعاتِ
  • فایل‌های در حال انتقال از سوییچ ‎--current-transfers
  • و عملیات منتظر در صف، از ‎--waiting
استفاده کنید.

با استفاده از دستور <‎$ u1sdtool --publish-file=<PATH TO FILE  یک فایل را منتشر کنید و آدرس عمومی آن را تحویل بگیرید. سوییچ ‎--unpublish-file  نیز مشخصاً برعکس قبلی است.

منابع و اطلاعات بیشتر:

صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92