انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: نظرتون رو در مورد این اسلاید معرفی گنو/لینوکس بگین.کامل و فایل آپدیت شد (فوری)  (دفعات بازدید: 3944 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین مجتبی باغبان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 780
نقل‌قول
دسکشات‌های زیبا و جذاب رو در اسلاید‌های اول نشون بدید تا برای مخاطب کشش ایجاد کنه...
نقل‌قول
اگه میشه از دسکتاپهای دیگه هم عکس بذارید بهتره
من دسکشات‌ها رو از پست عکس از دسکتاپ لینوکس همین سایت با سلیقه خودم گلچین کردم. ۵۸ صفحه آخر رو گشت زدم ولی متاسفانه خیلی از عکسها از سرور حذف شدن. یه دونه عکس هم که برنده مسابقه عکس از دسکتاپ لینوکس بود. اگه عکس دسکتاپ قشنگی داشتین بذارین استفاده می‌کنم.
تا فرداشب اسلایدها رو مرتب می‌کنم و آپلود می‌کنم. بعدش باز نظرتون رو بگین.
ممنون از همکاریتون

آفلاین مجتبی باغبان

• Hero Member
  • *
بالاخره کامل شد.
فایلهای جدید رو تو پست اول اصلاح کردم
امروز می‌خوام ارائه بدم
لطفا حتما دانلود کنید و نظرتون رو هم بگین
خیلی واسش زحمت کشیدم
واسه هیچ ارائه‌ای تو دانشگاه اینقد به خودم زحمت ندادم.
ممنون ازتون
لینک دانلود
pdf
xb zar font
« آخرین ویرایش: 27 امرداد 1392، 04:05 ق‌ظ توسط mojtaba.baghban »

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1319
بالاخره کامل شد.
فایلهای جدید رو تو پست اول اصلاح کردم
امروز می‌خوام ارائه بدم
لطفا حتما دانلود کنید و نظرتون رو هم بگین
خیلی واسش زحمت کشیدم
واسه هیچ ارائه‌ای تو دانشگاه اینقد به خودم زحمت ندادم.
ممنون ازتون
لینک دانلود
pdf
xb zar font

نماد R و Scilab را در اسلاید ۲ بگذارید بد نیست به اهمیت لینوکس  در سایر رشته ها هم اشاره می کنید.

آفلاین مجتبی باغبان

• Hero Member
  • *
نقل‌قول
نماد R و Scilab را در اسلاید ۲ بگذارید بد نیست به اهمیت لینوکس  در سایر رشته ها هم اشاره می کنید.
ممنون از نظرت
انجام شد

آفلاین vandu

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 741
بازم ممنون بخاطر این اقدام مفید.
به نظرم بعضی از دسکشات‌ها قدیمی هستند و بعضی هم اضافی. کاش میشد در بخشی از تصاویر به صورت ویژه به معرفی نرم‌افزارهای جایگزین ویندوزی بپردازید. یا همین دسکشات‌هایی که دارید رو با توضیح کافی برای مخاطبین جذاب‌تر کنید. مثلا بگید این برنامه که تو تصویر مشخصه فلان برنامه‌س و هدفش هم اینه یا مثلا جایگزین فلان برنامه توی ویندوز میشه.
من فایل PDF‌ رو دانلود کردم. اسلاید‌های ۲۴ تا ۲۶ بین‌شون crossfade نشده بود...
Nothing is particularly hard if you divide it into small jobs

Henry Ford

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
منم نظر Vandu رو دارم. عکس های دسکتاپ زیادی استفاده کردی مخصوصا اونهایی که والپیپرشون از خود دسکتاپ تو چشم تره! موقع ارایه مجبور می شی از روی این همه تصویر دسکتاپی که پشت سر هم چیدی تند تند رد بشی! یونیتی (به اضافه نسخه موبایلشش)، گنوم و KDE کافیه که می شه ۴ تا عکس دسکتاپ:‌مینیمال و تمیز :)
و همین طور اشاره به ۴ توزیع اوبونتو، مینت و فدورا و آرچ کافیه!
− به امنیت اشاره نکردی
− به نحوه توسعه هسته لینوکس و سایر نرم افزارها اشاره نکردی. خیلی خوبه اگر به شرکتهای بزرگی که در توسعه هسته لینوکس مشارکت می کنند اشاره ای داشته باشی
− بخش نرم افزارهای گنو/لینوکسی رو نپسندیدم! بیشتر از اینکه روی جایگزینها تکیه کنی روی اشتراکها تکیه کن:
Firefox, chrom, chromium | Firefox, chrom, Internet Explorer
LibreOffice, calligra suite, Microsoft Office 365, Google Docs | LibreOffice, Microsoft office, Microsoft Office 365, Google Docs
Gimp | Gimp, Photoshop
Thunderbird, Evolution | Thunderbird, OutLook
VLC | VLC
Skype | Skype
وووو
− به embeded ها اشاره نکردی:‌ لینوکس در ناسا، کنسول های بازی وووو
− ریشه لینوکسی اندروید، و اوبونتو برای موبایلی که در راه است!
− گنولینوکس و دانشجو؟ لینوکس در مقاطع ارشد و دکتری؟
− چقدر خط فرمان در گنو/لینوکس دخالت دارد؟ (با مثالی از مقایسه اوبونتو و آرچ)
− Steam
− سایتهای فارسی لینوکسی برای دنبال کردن اخبار: سیاره سیتو - اوبونتونیوز - لینوکس ری ویو - آزادراه - لینوکس سیزن - نردنیوز
− فرومهای رفع اشکال: forum.ubuntu.ir - asklinux.ir
− فیلم مصاحبه سعید زبردست در برنامه تلویزیونی صفرویک رو هم یک دور تماشا کن. لینک دانلودش توی همین فروم هست.
− توجه+تان: نمیشه توجهتان! => خانه+تان: خانهتان؟! به جای «توجهتان» بنویس «پرسش و پاسخ»
− افکتهات هماهنگ نیستند. به خود متن هم افکت بده. مثلا در بخش تاریخچه خط ها رو یکی یکی بیار.
- ترتیبی که مطالب رو چیدی نظم نداره! مثلا محل صفحه نرم افزار آزاد رو بهتر بود به تاریخچه نزدیک تر می کردی وووو
در نهایت، اجرای ویندوز هفت در ویرچوال باکس به صورت seamless از روی کامپیوتر خودت زنده در حلوی حاضرین (البته اگه رمی بالای ۴ داری!)
« آخرین ویرایش: 27 امرداد 1392، 12:14 ب‌ظ توسط کیان »

آفلاین مجتبی باغبان

• Hero Member
  • *
نقل‌قول
من فایل PDF‌ رو دانلود کردم. اسلاید‌های ۲۴ تا ۲۶ بین‌شون crossfade نشده بود...
این اسلایدها مخفی هستند و فقط موقعی نشون داده میشه که از اسلایدی که بهش لینک دادم بیاد
نقل‌قول
منم نظر Vandu رو دارم. عکس های دسکتاپ زیادی استفاده کردی مخصوصا اونهایی که والپیپرشون از خود دسکتاپ تو چشم تره! موقع ارایه مجبور می شی از روی این همه تصویر دسکتاپی که پشت سر هم چیدی تند تند رد بشی! یونیتی (به اضافه نسخه موبایلشش)، گنوم و KDE کافیه که می شه ۴ تا عکس دسکتاپ:‌مینیمال و تمیز
کمش می‌کنم و فقط چند تا میزارم
نقل‌قول
به امنیت اشاره نکردی
تو اسلاید ۲۲ که در مورد دلایل مهاجرت هست گفتم.
نقل‌قول
− سایتهای فارسی لینوکسی برای دنبال کردن اخبار: سیاره سیتو - اوبونتونیوز - لینوکس ری ویو - آزادراه - لینوکس سیزن - نردنیوز
− فرومهای رفع اشکال: forum.ubuntu.ir - asklinux.ir
تو اسلاید دلایل مهاجرت قسمت جامعه کاربری اینا رو توضیح میدم
نقل‌قول
به نحوه توسعه هسته لینوکس و سایر نرم افزارها اشاره نکردی. خیلی خوبه اگر به شرکتهای بزرگی که در توسعه هسته لینوکس مشارکت می کنند اشاره ای داشته باشی
گنولینوکس و دانشجو؟ لینوکس در مقاطع ارشد و دکتری؟
− چقدر خط فرمان در گنو/لینوکس دخالت دارد؟ (با مثالی از مقایسه اوبونتو و آرچ)
می‌گم که بعضی از مخاطبین شاید تا حالا اسمی از لینوکس نشنیده باشن و اینکه وقت هم زیاد ندارم
نقل‌قول
بخش نرم افزارهای گنو/لینوکسی رو نپسندیدم! بیشتر از اینکه روی جایگزینها تکیه کنی روی اشتراکها تکیه کن:
باشه. درستش می‌کنم.
نقل‌قول
به embeded ها اشاره نکردی:‌ لینوکس در ناسا، کنسول های بازی وووو
− ریشه لینوکسی اندروید، و اوبونتو برای موبایلی که در راه است!
اینو تو اسلاید دلایل مهاجرت قسمت انعطاف توضیح می‌دم
نقل‌قول
توجه+تان: نمیشه توجهتان! => خانه+تان: خانهتان؟! به جای «توجهتان» بنویس «پرسش و پاسخ»
انجام شد.
نقل‌قول
ترتیبی که مطالب رو چیدی نظم نداره! مثلا محل صفحه نرم افزار آزاد رو بهتر بود به تاریخچه نزدیک تر می کردی وووو
اسلایدهای نرم‌افزارهای آزاد و معرفی نرم‌افزار و نحوه نصب نرم‌افزلر مخفی هستند و نشون داده نمی‌شن و از اسلایدهای دیگه لینک دارن. به طور دقیق بخوام بگم اسلاید نرم‌افزارهای آزاد تو اسلاید تاریخچه و از قسمت تاسیس بنیاد نرم‌افزارهای آزاد لینک داره. اسلاید نرم‌افزارهای گنو/لینوکسی و نحوه نصب نرم‌افزار تو اسلاید آماده شدن برای مهاجرت لینک دارن و اونجا دربارشون صحبت می‌شه
نقل‌قول
در نهایت، اجرای ویندوز هفت در ویرچوال باکس به صورت seamless از روی کامپیوتر خودت زنده در حلوی حاضرین (البته اگه رمی بالای ۴ داری!)
فکر نکنم وقت بشه
نقل‌قول
یک مثال از برنامه های مختلف  بگذاری بهتر است تا مثال های دسکتاپ مثلا:
یه عکس از لیبره آفیس گذاشتم. باز اگه شد از نرم‌افزارهای دیگه هم میذارم
ممنون از وقتی که گذاشتین
« آخرین ویرایش: 27 امرداد 1392، 03:47 ب‌ظ توسط mojtaba.baghban »

آفلاین Alireza Fe

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 304
  • Think Linux
    • کمی بیشتر
سلام  :) من نگاه کردم در کل خوب بود ولی در قسمت توزیع های مختلف میشد دسته بندی های بهتری انجام داد و یه آمار هم درباره ی پر استفاده ترین توزبع ها میدادی بد نبود  :) برای اسکرین شات ها اگه یه سری به همین صفحه عکس از دسکتاپ گنو/لینوکس انجمن خودمون بزنی عکسای خیلی خیلی بهتری پیدا میکنی ، ( یه پیشنهاد هم دارم واسه ی اسکرینشات گنوم یه عکسی بزار که از داکی استفاده شده باشه ) و البته خیلی خیلی بهتر بود که دو تا میز کار پر طرفدار یونیتی و سینامون رو هم به صورت جدا توضیح بدی .  ;)
همانا بهره هر كدام شما از زمين به اندازه طول و عرض قامت شماست ! آن گونه كه خاك آلود بر آن خفته باشيد . . .