انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: یه مشکل تازه  (دفعات بازدید: 2128 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mshadman

• Full Member
  • *
  • ارسال: 159
یه مشکل تازه
« : 25 مهر 1387، 03:44 ب‌ظ »
دوستان من در حال نصب یه سری از پکیجها در kubuntu 8.04 که تازه نصب کرده ام بودم، خوب همه چیز خوب پیش می رفت . این رو هم بگم که این پکیجها زیادند و حدود 400 تایی هستند که اونها رو با اینترنت پر سرعت می گیرم و میارم خونه و نصب می کنم
در حال نصب بودم که یه دفعه ای پیغام رو داد
your system has broken dependencies
this application acn not continue until this is fixed
to fix it run
sudo synaptic
or
sudo apt-get install -f
in a terminal window
که البته این کار رو کردم اما نتیجه این بود
Reading package lists... Done
Building dependency tree
Reading state information... Done
Correcting dependencies... failed.
The following packages have unmet dependencies:
  file: Depends: libmagic1 (= 4.21-3) but 4.21-3ubuntu1 is installed
E: Error, pkgProblemResolver::Resolve generated breaks, this may be caused by held packages.
E: Unable to correct dependencies
به هر حال نشد بعد گفتم شاید با دستور زیر بهتر بشه : sudo dpkg --configure -a
که بعدش این رو زدم sudo apt-get update 
اما اینترنت می خواست و dial up کردم
امان از سرعت اینترنت خانه و قطعیش ،  قطع شد خواستم دوباره این دو تا دستور رو امتحان کنم ( البته به هزار زحمت دوباره connect  شده بودم)
یعنی پس از اتصال زدم sudo dpkg --configure -a   و  بعد  این  sudo apt-get update اما حالا این طوری می گه:
E: Could not get lock /var/lib/apt/lists/lock - open (11 Resource temporarily unavailable)
E: Unable to lock the list directory
خوب دیگه اینبار رو نمی دونم چکار کنم
راستی من VirtualBox 2.0.2 x86  دارم که kubuntu  روی اون نصب هست یعنی الان که تایپ می کنم تو ویندوزم اما همزمان kubuntu هم دارم.
حالا اگه لطف کنید و مشکل رو بگید کجاست ممنون می شم
 ???
نمي دانم پس ازمرگم چه خواهدشد ؟/ نمي خواهم بدانم كوزه گراز خاك اندامم چه خواهد ساخت/  ولي بسيارمشتاقم/كه از خاك گلويم/سوتكي سازد/گلویم سوتکی باشد بدست كودكي گستاخ وبازيگوش/ واو يكریزو پي در پي دم گرم خوشش رابرگلويم سخت بفشارد/ و خواب  خفتگان خفته راآشفته ترسازد/بدينسان بشكند در من سكوت مرگبارم را

آفلاین HardyLaity

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 730
پاسخ به: یه مشکل تازه
« پاسخ #1 : 25 مهر 1387، 03:54 ب‌ظ »
دوستان من در حال نصب یه سری از پکیجها در kubuntu 8.04 که تازه نصب کرده ام بودم، خوب همه چیز خوب پیش می رفت . این رو هم بگم که این پکیجها زیادند و حدود 400 تایی هستند که اونها رو با اینترنت پر سرعت می گیرم و میارم خونه و نصب می کنم
در حال نصب بودم که یه دفعه ای پیغام رو داد
your system has broken dependencies
this application acn not continue until this is fixed
to fix it run
sudo synaptic
or
sudo apt-get install -f
in a terminal window
که البته این کار رو کردم اما نتیجه این بود
Reading package lists... Done
Building dependency tree
Reading state information... Done
Correcting dependencies... failed.
The following packages have unmet dependencies:
  file: Depends: libmagic1 (= 4.21-3) but 4.21-3ubuntu1 is installed
E: Error, pkgProblemResolver::Resolve generated breaks, this may be caused by held packages.
E: Unable to correct dependencies
به هر حال نشد بعد گفتم شاید با دستور زیر بهتر بشه : sudo dpkg --configure -a
که بعدش این رو زدم sudo apt-get update 
اما اینترنت می خواست و dial up کردم
امان از سرعت اینترنت خانه و قطعیش ،  قطع شد خواستم دوباره این دو تا دستور رو امتحان کنم ( البته به هزار زحمت دوباره connect  شده بودم)
یعنی پس از اتصال زدم sudo dpkg --configure -a   و  بعد  این  sudo apt-get update اما حالا این طوری می گه:
E: Could not get lock /var/lib/apt/lists/lock - open (11 Resource temporarily unavailable)
E: Unable to lock the list directory
خوب دیگه اینبار رو نمی دونم چکار کنم
راستی من VirtualBox 2.0.2 x86  دارم که kubuntu  روی اون نصب هست یعنی الان که تایپ می کنم تو ویندوزم اما همزمان kubuntu هم دارم.
حالا اگه لطف کنید و مشکل رو بگید کجاست ممنون می شم
 ???

سلام و تبریک بابت اینهمه پشتکارتون

خوب یه سر یه اینجا بزنید http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=6811.0 جناب بوذری فکر کنم جواب این سئوالتون رو داده اگر باز حل نشد بگید

آفلاین mshadman

• Full Member
  • *
« پاسخ #2 : 25 مهر 1387، 05:04 ب‌ظ »
سلام HardyLaity  عزیز
راستش قسمتی از مشکل حل شد و الان با دستورات  sudo dpkg --configure -a   و  بعد  این  sudo apt-get update داره یه چیزهایی رو که احتمالا همون پکیجهای اصلی باشه میگیره
نمیدنم که با ابن کار و پس از اتمام آپدیت مشکل نصب پکیجها و اون خطایی که میداد حل میشه یا نه .  به هر حال  در هر دو صورت اطلاع می دم
ممنون از توجه شما
راستی نمیشه بدون اینترنت این مشکل رو حل کرد؟؟؟؟
نمي دانم پس ازمرگم چه خواهدشد ؟/ نمي خواهم بدانم كوزه گراز خاك اندامم چه خواهد ساخت/  ولي بسيارمشتاقم/كه از خاك گلويم/سوتكي سازد/گلویم سوتکی باشد بدست كودكي گستاخ وبازيگوش/ واو يكریزو پي در پي دم گرم خوشش رابرگلويم سخت بفشارد/ و خواب  خفتگان خفته راآشفته ترسازد/بدينسان بشكند در من سكوت مرگبارم را

آفلاین mshadman

• Full Member
  • *
پاسخ به: یه مشکل تازه (حل شد ) اما انگار ....
« پاسخ #3 : 27 مهر 1387، 01:20 ب‌ظ »
سلام به همه دوستان ;)
البته که مشکل با install و update برنامه ها حل شد. در واقع هر از چند گاهی در بصب پکیجها خطاهایی می داد که با دستور  sudo apt-get install -f و وصل شدن به اینترنت مشکل حل میشه ( که هدفم این بود که به اینترنت وصل نشم)  ::)
اما  ](*,)
حالا که پس از update  جدید چند تا سوال دارم  8)
1-  قبلا که  os  نصب کردم ( kubuntu)  در منوی انتخاب os  در ابتدا دو تا گزینه می آمد اولی دستور بوت و دومی recovery  حالا که update کردم  4 تا شده اولی بوت دومی recovery  سومی بوت و چهارمی recovery  . فکر می کنم که هر بار که update  میشه  این آزادی رو داری که با update  آخر وارد بشه یا  با  حالات قبلی . اگه حرفم صحیح  نیست تصحیح کنید
2- دیگه نمی تونم فارسی بنویسم  ](*,)!!!!!!!!!!! اما می تونم فارسی ببینم . چرا؟؟؟؟؟؟؟؟  ???
3-  یه سوال مهم تر : چرا نمی تونم توی شاخه   var/cache/apt/archive  دقیقا توی archive فایلهای deb  جدیدی که دانلود کردم رو paste  کنم و این اجازه داده نمی شه به من ضمن اینکه من روت هم هستم این دیکه
ازونهاست  :-X

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2373
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
« پاسخ #4 : 27 مهر 1387، 01:42 ب‌ظ »
۱ـ  اگه ب عداد انتهای خط ها دقت کنید! مربوط ب کرنل های جدید ای هستش ک نصب شده! و بله این آزادی رو دارید که در صورت تمایل با کرنل قدیمی تر بوت کنید و یا می تونید قبلی ها رو حذف کنیدو فقط همون آخری رو داشته باشید
۲- نمی دونم !!‌!   کلید ترکیبی ی تعوضی زبان کیبرد اتون رو چک کنید!‌ممکنه از اون باشه ... (من مشکل ام این طوری بودش روی 8.04)
۳- سطح دسترسی ی مدیریت می خوادی. یا sudo cp و یا gksudo nautilus.
موفق باشید و موئید
@};-
.ShayneIsTheOneWhoIsAlwaysAlone
terminal@world-server:~$ sudo aptitude remove --purge Israel

آفلاین mshadman

• Full Member
  • *
« پاسخ #5 : 27 مهر 1387، 01:52 ب‌ظ »
ممنون از رهنماییتون
فکر کنم بدون sudo  مزدم  ;)

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2373
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
« پاسخ #6 : 27 مهر 1387، 01:57 ب‌ظ »
ممنون از رهنماییتون
فکر کنم بدون sudo  مزدم  ;)
خواهش می کنم! فقط با اجازه یکی دوتا نکته ی کوچیک خدمت اتون عرض کنم ..
۱- اول اینه از عنوان بهتر ای برای پست هاتون استفاده کنید ، برای پاسخ دادن و ب خاطر سپردن مسئله خیلی بهتره....
۲- برای مشکلات جدید هم پست جدید بزنید! ب دو دلیل
اول اینکه برای افراد دیگه هم می تونه مفید واقع بشه!‌دوم اینکه ممکنه که اشکال جدید رو روی پست ای بزنید که یکی قبلا دیگه و ب نظرم جوابی براش نداره! پس اصلا باز نمی کنه و مشکل جدید رو که جواب اش رو هم شاید بدونه! نمی بینه...
@};-
موفق باشید و موئید
.ShayneIsTheOneWhoIsAlwaysAlone
terminal@world-server:~$ sudo aptitude remove --purge Israel

آفلاین mshadman

• Full Member
  • *
« پاسخ #7 : 27 مهر 1387، 01:59 ب‌ظ »
ممنون
حتما  این کار رو می کنم