سلام بر تمام اعضای گل و اعضای غیر گل انجمن.
چند وقتیه که یک سری هشدارهای جالب میآد واسم. هشدارهایی که هر جور فکر میکنم نمیتونم دلیلشو درک کنم. حرفهایی زدهام که فکر میکردم باید زده بشه. فکر میکردهام نیازه بعضی چیزها رو به بعضی اشخاص یادآوری کنم. و خدا رو شاهد میگیرم ذرهای قصد بیاحترامی و توهین و امثالهم رو نداشتهام. توی ذهن خودم داشتهام رک صحبت میکردهام. کلا اعتقاد دارم باید با همه رک بود...
اما خب. مثل اینکه مدیر انقلابی به این نتیجه رسیده که دارم توهین میکنم. بالاخره از قدیم گفتهان کافر همه را به کیش خود پندارد. الان هم اینقدر هشدار اومده واسم که دیگه نمیتونم به صورت عادی پست بدم. حتما باید مدیر انقلابی تایید بکنه.
داخل پرانتز اینکه این هشدارها از زمان مدیر انقلابی شدن شخصی خاص یکدفعه زیاد شد که البته منظورم این نیست که کار اونه. فقط اگه کار اون شخصه که باید بهش بگم خیلی بیجنبهای
بگذریم. یک سال اندی است تو این فروم عضوم. دوران جالبی بود. شخصیتهای باحالی رو دیدم و شناختم. اما خب دیگه وقت رفتنه. با رفتن کسی مثل من چیزی عوض نمیشه. من هیچ کی نیستم. این پست رو هم نزدهام برا اینکه لوس بازی دربیارم و لایک بگیرم. فقط خواستم آرزوی موفقیت بکنم برای بقیهی کاربرهایی که هنوز مجبورن این دیکتاتوری رو تحمل بکنن. من که از این به بعد آزادم. یا حق.
(پیشاپیش از اونهایی که میآن یه «خداحافظ» خشک و خالی مینویسن و میرن تشکر میکنم. اگه خودم بودم هم همین کار رو میکردم.
)