انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: android sdk دانلود نمیشه « حل شد »  (دفعات بازدید: 3101 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین majidkamali1370

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 928
android sdk دانلود نمیشه « حل شد »
« : 25 امرداد 1392، 09:35 ب‌ظ »
سلام.
از سایت mirror.sito.ir فایلهای android sdk رو دانلود کردم. وقتی از فولدر tools برنامه android رو باز میکنم که لیست پکیج ها رو از گوگل بگیره به علت تحریم و اینگونه مسائل، روی همون حالت میمونه و کاری نمیکنه ](*,)
از سایت androidcode.ir تونستم sdk و platform-tools رو بگیرم ولی توی اون سایت لینک build-tools که نوشته، برای لینوکس هم فایل ویندوز رو بهم میده.
دوستان اگه کسی این فایل رو داره یا میدونه کجا میشه پیداش کرد لطف کنه لینکش رو به من هم بده.

*: هیتلر شکن ندارم
*: چون میخوام با ++C و Qt برنامه نویسی کنم نمیخوام از ADT Bundle یا Eclipse استفاده کنم. لطفا توصیه های بیخودی نفرمایید ;)
« آخرین ویرایش: 28 امرداد 1392، 09:40 ق‌ظ توسط majidkamali1370 »
Ubuntu 14.04 LTS 64-bit - unity

آفلاین Nevercom

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 90
    • وبلاگ
پاسخ : android sdk دانلود نمیشه
« پاسخ #1 : 26 امرداد 1392، 11:16 ق‌ظ »
سلام.
از سایت mirror.sito.ir فایلهای android sdk رو دانلود کردم. وقتی از فولدر tools برنامه android رو باز میکنم که لیست پکیج ها رو از گوگل بگیره به علت تحریم و اینگونه مسائل، روی همون حالت میمونه و کاری نمیکنه ](*,)
از سایت androidcode.ir تونستم sdk و platform-tools رو بگیرم ولی توی اون سایت لینک build-tools که نوشته، برای لینوکس هم فایل ویندوز رو بهم میده.
دوستان اگه کسی این فایل رو داره یا میدونه کجا میشه پیداش کرد لطف کنه لینکش رو به من هم بده.

*: چون میخوام با ++C و Qt برنامه نویسی کنم نمیخوام از ADT Bundle یا Eclipse استفاده کنم. لطفا توصیه های بیخودی نفرمایید ;)
سیستم عامل من ۳۲ بیتی هست، اگر بدردتون میخوره تا براتون آپلود کنم.

ضمن اینکه؛ مگر اینکه اون ابزاری که میخواید ازش برای برنامه نویسی با ++Qt/C استفاده کنید کدهای شما رو نهایتاً به کدهای جاوا تبدیل کنه همین SDK براتون کافی خواهد بود، درغیر اینصورت باید NDK رو دانلود و نصب کنید.

آفلاین HSN6

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 866
  • یک راَکتیست اسپرانتیست پایتونیست گودوئیست!
    • بلاگ شخصی
« پاسخ #2 : 26 امرداد 1392، 12:24 ب‌ظ »
منم چند هفته پیش به دوتا extra نیاز داشتم.
من رفتم توی سایتی مثل hidemyass و تیروکسین https گرفتم (رایگان) و توی تنظیمات برنامه تنظیم کردم.

آفلاین majidkamali1370

• Hero Member
  • *
« پاسخ #3 : 27 امرداد 1392، 02:25 ب‌ظ »
سلام.

سیستم عامل من ۳۲ بیتی هست، اگر بدردتون میخوره تا براتون آپلود کنم.

ضمن اینکه؛ مگر اینکه اون ابزاری که میخواید ازش برای برنامه نویسی با ++Qt/C استفاده کنید کدهای شما رو نهایتاً به کدهای جاوا تبدیل کنه همین SDK براتون کافی خواهد بود، درغیر اینصورت باید NDK رو دانلود و نصب کنید.
سیستم عامل من هم ۳۲ بیتی هست لطفا یه جا فایلها رو برام آپلود کنید.
من همه برنامه های مورد نیاز رو گرفتم. Qt 5.10 و NDK و Qt Creator رو دارم. فقط این SDK منو داره اذیت میکنه.

آفلاین majidkamali1370

• Hero Member
  • *
« پاسخ #4 : 27 امرداد 1392، 02:26 ب‌ظ »
منم چند هفته پیش به دوتا extra نیاز داشتم.
من رفتم توی سایتی مثل hidemyass و تیروکسین https گرفتم (رایگان) و توی تنظیمات برنامه تنظیم کردم.
لطفا اسم اون سایتها رو بدید.
با تشکر

آفلاین Nevercom

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 90
    • وبلاگ
« پاسخ #5 : 27 امرداد 1392، 03:08 ب‌ظ »

آفلاین majidkamali1370

• Hero Member