انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: ایجاد یک کامیونیتی تازه چقدر هزینه میبره؟!  (دفعات بازدید: 1385 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Nasrin88

• Newbie
  • *
  • ارسال: 9
سلام دوستان.

از همه دعوت میکنم به این تاپیک در این انجمن بیاین و نظرتون رو بیان کنید ::)

http://iran-bsd.ir/showthread.php?tid=507&pid=1193#pid1193

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
میدونی یه چیزایی واسم عجیبه ... یه تایپیک درست کردی گفتی بی اس دی بهترینه و داری ازش استفاده می کنی ولی تو اون انجمن سیستم عاملت رو زدی لینوکس، کلا تو این انجمن ۹ تا ارسال داشتی و انقدر خودمونی شدی یوهویی یه تایپیک درست می کنی علیه انجمن برای ساخت انجمن دیگه،تازه اومدیو از همه ی به قول شما بد کار کردنای مسولین اینجا خبر داری،با آقای بهزادی آشنایی داری و بهشون تو بعضی پست ها گیر میدی!(بماند که من رو هم به بد بودن به ایشون نسبت دادی که من خودم آقای بهزادی رو جزو یکی از بهترین افراد فعال توی جامعه آزاد ایران میدونم)،توی اون انجمن هم فقط ۱۱ تا ارسال داشتی و انقدر عاشق اونجا شدی و بهترین انجمن میدونیش،لینکاتم که خیلی تابلوعه نیاز به بحث نیست ... در ضمن این شاید دلیل خوبی نباشه ولی برام جالبه که سعی کردی پروفایلت هم متفاوت بزنی ...
منظوری نداشتما فقط واسم جالب بود :)
« آخرین ویرایش: 16 تیر 1392، 12:04 ب‌ظ توسط سالار مقدم »

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
@ Nasrin88
این وبگاهی که شما الآن در اون پست گذاشتی «انجمن رسمی پارسی اوبونتو» هست. شما آزادید که هر کامیونیتی که می‌خواید ایجاد کنید ولی لطفاً توی این وب‌گاه به عنوان یک اسپمر تبلیغاتی برای وب‌گاه‌ iran-bsd عمل نکنید، در غیر این‌صورت دسترسی شما محدود خواهد شد و پست‌هایی که جنبه‌ی اسپمی دارند، ویرایش.
« آخرین ویرایش: 16 تیر 1392، 12:11 ب‌ظ توسط سلمان م. »

آفلاین امید توانا

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 981
میدونی یه چیزایی واسم عجیبه ... یه تایپیک درست کردی گفتی بی اس دی بهترینه و داری ازش استفاده می کنی ولی تو اون انجمن سیستم عاملت رو زدی لینوکس، کلا تو این انجمن ۹ تا ارسال داشتی و انقدر خودمونی شدی یوهویی یه تایپیک درست می کنی علیه انجمن برای ساخت انجمن دیگه،تازه اومدیو از همه ی به قول شما بد کار کردنای مسولین اینجا خبر داری،با آقای بهزادی آشنایی داری و بهشون تو بعضی پست ها گیر میدی!(بماند که من رو هم به بد بودن به ایشون نسبت دادی که من خودم آقای بهزادی رو جزو یکی از بهترین افراد فعال توی جامعه آزاد ایران میدونم)،توی اون انجمن هم فقط ۱۱ تا ارسال داشتی و انقدر عاشق اونجا شدی و بهترین انجمن میدونیش،لینکاتم که خیلی تابلوعه نیاز به بحث نیست ... در ضمن این شاید دلیل خوبی نباشه ولی برام جالبه که سعی کردی پروفایلت هم متفاوت بزنی ... منظوری نداشتما فقط واسم جالب بود :)
مسخره‌بازی شده دیگه. این انجمن شده مکانی برای ارضاء حس جلب توجه نوجوانان. عجیب نیست که تو همون لینکی که گذاشته هر دو نفر فرق «سهل» رو با «سخت» نمی‌دونن. تعجب می‌کنم از مدیران که چرا با حساب‍های فیک برخورد نمی‌کنند.

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 742
  • Debian 11
من جای مدیران بودم تمام این حسابهای فیک رو میبستم این تایپیک هم قفل میکردم که اینقدر اسپم نکنن.

آفلاین vandu

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 741
خب چرا مستقیم نمی‌گید که حساب کاربری Nasrin88 همون pre-p (آقای حقیری) خودمونه؟ این که کاملا مشخصه...
Nothing is particularly hard if you divide it into small jobs

Henry Ford

آفلاین سعید زبردست

• سعید زبردست
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1052
  • سعید زبردست
    • وبلاگ سعید زبردست
این تاپیک بدلیل ارسال اسپم و تبلیغات قفل شد.
البته طبق قوانین، تیم مدیریت انجمن اجازه منع دسترسی کاربر Nasrin88 به انجمن و حذف این تاپیک را داراست که به دلایلی از این کار در حال حاضر خودداری می‌نماید.
وب سایت - وبلاگ - «آنان که می توانند انجام می دهند و آنان که نمی توانند، انتقاد می کنند ...»
قوانین و خط مشی رفتاری در انجمنهای اوبونتو ایران