انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: پاک شدن اطلاعات هارد  (دفعات بازدید: 3350 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ssattarr

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
پاک شدن اطلاعات هارد
« : 17 تیر 1392، 09:45 ب‌ظ »
من اوبونتو 12.4 رو نصب کردم و کل هاردم رو با 200 گیگ اطلاعات حیاتی پاک کرد.پارتیشن بندی رو درست انجام ندادم. میخاستم ببینم امیدی به ریکاوری هست ؟ دارم دیوونه میشم

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2033
پاسخ : پاک شدن اطلاعات هارد
« پاسخ #1 : 17 تیر 1392، 10:06 ب‌ظ »
درود

فقط هیچ چیزی داخلش نریزید. بله میشه برگردوند. هم شما میتونید هم میشه ببرید بیرون. ولی شما هم میتونید. من خودم چند سال پیش کل هاردمو با Testdisk که محیط متنیه و در مخازن هست برگردوندم. ولی الان برای ext4 دقیق نمیدونم چه ابزار هایی هست.
لطفا سرچ کنید و منتظر باشید دوستان دیگه هم نظر بدن.

ولی جواب سوال شما بله است.

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
« پاسخ #2 : 17 تیر 1392، 11:17 ب‌ظ »
با testdisk حل میشه فقط حتی با سیستم عاملت هم کار نکن! با لایو بالا بیا و ریکاوری کن فال هاتو

آفلاین reza_mostafavi63

• Newbie
  • *
  • ارسال: 14
« پاسخ #3 : 17 تیر 1392، 11:32 ب‌ظ »
من اوبونتو 12.4 رو نصب کردم و کل هاردم رو با 200 گیگ اطلاعات حیاتی پاک کرد.پارتیشن بندی رو درست انجام ندادم. میخاستم ببینم امیدی به ریکاوری هست ؟ دارم دیوونه میشم

فایل سیستم قبلیت چی بوده ؟
من از دو برنامه Acronis Recovery Expert و Get Data Back خوب جواب گرفتم (مخصوصا دومی). برنامه اول هم رو میتونی cd بوت ازش تهیه کنی .البته این دو برنامه ویندوزی هستند ولی تو این موقعیت حساس بهتره سر ویندوز و لینوکس چونه نزنیم .

اگه بتونی یک ویندوز روی فلش مموری یا یک هارد دیگه نصب کن و از برنامه های فوق استفاده کنی خیلی بهتره . در ضمن با هر برنامه ای که فایلارو برمیگردونی ، در مورد فایل های بزرگ بیشتر دقت کن که کامل ریکاوری شده باشند .

آفلاین ssattarr

• Newbie
  • *
« پاسخ #4 : 18 تیر 1392، 03:49 ق‌ظ »
قبلا ntfs بود وچهار پارتیشن داشتم. بعد از نصب اوبونتو کلا یه پارتیشن شد.  الان بخام ریکاوری کنم که دیگه پارتیشن ها عوض شده. البته مجبور شدم دوباره سون نصب کنم و از خیر اوبونتو گذشتم .با این شرایط باز هم امیدی هست.خیلی ممنون میشم کمکم کنید.

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
« پاسخ #5 : 18 تیر 1392، 08:55 ق‌ظ »
قبلا ntfs بود وچهار پارتیشن داشتم. بعد از نصب اوبونتو کلا یه پارتیشن شد.  الان بخام ریکاوری کنم که دیگه پارتیشن ها عوض شده. البته مجبور شدم دوباره سون نصب کنم و از خیر اوبونتو گذشتم .با این شرایط باز هم امیدی هست.خیلی ممنون میشم کمکم کنید.
ببینید وقتی شما هر فایلی رو پاک می کنید اون فایل پاک نمیشه،اصلا ما در رایانه چیزی به نام پاک کردن نداریم!زمانی که فایل رو پاک می کنید رایانه اون قسمتی که فایل درش هست رو فضای خالی شناسایی می کنه و فایل هاش رو در اونجا ذخیره می کنه در صورتی که فایل هنوز وجود داره، هر چی این عمل بیشتر پیش بره امکان بازگردانی اطلاعات پایین تر میاد،برای همین می گند زمانی که به اشتباه اطلاعاتتون رو پاک می کنید حتی با کامپیوتر کار نکنید که فایل ها بر روی فایل ها گذشته قرار نگیرند، الان احتمالش خیلی کمه چون ۱۰۰۰ کار با هارد کردید ولی testdisk رو امتحان کنید ببینید جواب میده؟

آفلاین !

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 586
  • Don't Panic!
    • مانیتورینگ سایت
« پاسخ #6 : 18 تیر 1392، 10:26 ق‌ظ »
منم سه چهار سال پیش این مشکل واسم پیش اومد وقتی یه mandriva پیدا کرده بودم و چیزیدم به سیستم تو نصبش و همچی رفت. بعدش یه ویندوز نصب کردم اون موقع و یه برنامه ای بود اسمش : Active partition recovery بود درایوامو همون شکلی برگردوند البته بجز پارتیشنی که قبلا روش ویندزد بود.

اگه رفتی ویندوز اون برنامه رو امتحان کن جواب میگیری :)

بابت معرفی برنامه ویندوزی و غیر آزاد هم عذر میخوام بخاطر شرایط بحرانی و انتقال تجربه بود :oops:
« آخرین ویرایش: 18 تیر 1392، 10:28 ق‌ظ توسط داریوش ! »
I just felt like running

Altern AI Directory --- GitHub

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 937
  • !no power geek
« پاسخ #7 : 18 تیر 1392، 11:01 ق‌ظ »
احتمالا تست ديسک كامل بر ميگردونه ولى تا جايى كه من ميدونم اسماشون رو عوض ميكنه.

آفلاین reza_mostafavi63

• Newbie
  • *
  • ارسال: 14
« پاسخ #8 : 18 تیر 1392، 12:09 ب‌ظ »

اگه نتونستی با استفاده از partion recovery expert ، پارتیشن رو همون طور که بود برگردونی از Get Data Back for NTFS ورژن 1.04  استفاده کن . من برنامه های زیادی رو تست کردم . این بهترین و سریع ترین هست به نظر من . کاری به پارتیشن بندی فعلی هم نداره . بر اساس آدرس سکتور ریکاوری انجام میده. اگه پیدا نکردی بگو آپلود کنم برات

آفلاین ssattarr

• Newbie
  • *
« پاسخ #9 : 19 تیر 1392، 08:33 ب‌ظ »
با تشکر از همه دوستان .از get data back استفاده کردم . اکثر فایلامو برگردوند. خیلی خوب بود مرسی

آفلاین سوزه

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 487
« پاسخ #10 : 19 تیر 1392، 09:50 ب‌ظ »
استارتر محترم لطفا توضیح بده که چی کار کردی که اطلاعات هاردت پاک شد و هاردت از چهار پارتیشن به یک پارتیشن تبدیل شد؟ چون منم چند روز بعد میخواهم یک توزیع گنو لینوکس نصب کنم و باره اولمه به همین خاطر پرسیدم که از تجربت استفاده کنم یه وقت این مشکل پیش نیاد.با تشکر
« آخرین ویرایش: 20 تیر 1392، 09:13 ب‌ظ توسط تازه وارد »
دیگه در این انجمن Log in و فعالیتی نخواهم داشت.