انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: فوری :مشکل سخت افزاری مادر برد  (دفعات بازدید: 1004 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین azarii6

• Newbie
  • *
  • ارسال: 10
فوری :مشکل سخت افزاری مادر برد
« : 20 تیر 1392، 09:16 ب‌ظ »
باسلام خدمت اساتیدمحترم:
مشکل سخت افزاری وحشتناکی برای اینجانب بوجود امده وشدیدا نیاز به کمک دارم
قبلا از ابونتو در wmware استفاده می کردم (بدلیل آنکه کیبرد PS2 در حین کار هنگ میکرد ومجبور به ریست کردن سیستم میشدم )تا اینکه چندروز پیش کیبردUSB خریدم وتصمیم گرفتم ابونتو را روی هارد نصب کنم که ایکاش هیچ وقت چنین اشتباهی نمی کردم پس از نصب ابونتو اگر سیستم را خاموش(ShutDown) میکردم مجبور بودم چندبار التماس کنم تا سیستم روشن شود به اینصورت که کارت گرافیک \رم \هارد را جدا میکردم تا سیستم روشن شود درغیر اینصورت فقط پاور روشن میشد ودیگر سیستم بالا نمی آمد(درهمان حال میماند)
سه روز پیش درحالیکه از ابونتو استفاده میکردم لازم شد وارد ویندوز ۸شوم این بار سیستم را Restart کردم وShutdownنکردم(اشتباهم همین بود) وقتی که وارد ویندوز ۸ شدم سیستم دیگه بوت نشد به اینصورت که پس از چند لحظه چراغ هارد خاموش میشه و دیگه روشن نمیشه وهیچ کلیدی کار نمیکنه وباید سیستم رو ازبرق بکشی یا اینکه کلید ریست رو بزنی
ابتدا فکر کردم ویندوز دچار مشکل شده پس از چند بار سعی کردن تصمیم گرفتم ویندوز را عوض کنم وقتی دی وی دی ویندوز را گذاشتم تازه به عمق فاجعه پی بردم گردونک (کریز)همچنان می چرخید مثل زمانی که با ویندوز بالا میای بدون اینکه وارد Setup ویندوز بشه.
 هارد را روی سیستم دیگه امتحان کردم بدون کوچکترین مشکلی کار میکرد و وقتی روی سیستم خودم میگذاشتم همان مشکل هنوز بود .
هارد یک سیستم دیگه رو روی سیتم خودم امتحان کردم همون مشکلوداشت آخر سر تصمیم گرفتم سیستم روبا cd ابونتو بالا بیارم بدون مشکل سیتستم بالا اومد این بار هارد را روی سیستم دیگه گذاشتم وDefault بوت لودررو روی آبونتو گذاشتم سیتم کارمیکنه (این پیام رابا همون سیستم درابونتو دارم تایپ میکنم) ولی اگه وارد ویندوز بشم ویندوز بالا نمیاد
حالا از اساتید محترم تقاضای کمک فوری دارم وقول هم میدهم سیستمم اگه درست شد دور بر لینوکس وابونتو را خط بکشم

واما مشخصات سیستم:
MB:ASUS P7P55D EVO
CPU:Intel i5
Ram:4GB
G:Giga 4800seri
« آخرین ویرایش: 20 تیر 1392، 10:59 ب‌ظ توسط azarii6 »

آفلاین azarii6

• Newbie
  • *
پاسخ : فوری :مشکل سخت افزاری مادر برد
« پاسخ #1 : 20 تیر 1392، 10:49 ب‌ظ »
نه عزیز من نگفتم لینوکس برای لپ تاب خطرناکه اصلا سیستم من دسکتاپ نه لپ تاب برای سیستم من خطرناکه چون الان کار ضروری دارم وایلینوکس مشکل وحشتناکی برام ایجادکرده پس برای سیستم من خطرناکه لا اقل تازمانیکه متوجه مشکل ورفع اون نشم آلان سیستم من با لینوکس مثل شیر کار میکنه ولی وارد ویندوز نمیشه من هم با ویندوز کار دارم

آفلاین azarii6

• Newbie
  • *
پاسخ : فوری :مشکل سخت افزاری مادر برد
« پاسخ #2 : 20 تیر 1392، 11:15 ب‌ظ »
ایها الناس کسی نبود مشکل منو حل کنه؟
بخدا بعداز ۸سال کار نصفه نیمه با لینوکس مجبور میشم اون ترک کنم
آخرین چیزی که به ذهنم رسید بایوس فلش کنم ره حلی دیگه نیست؟؟ :?: :?: