انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب کارت گرافیک  (دفعات بازدید: 1045 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین MohoMo

• Newbie
  • *
  • ارسال: 6
    • mohomo
نصب کارت گرافیک
« : 07 آبان 1392، 11:03 ب‌ظ »
سلام دوستان من نسخه اوبونتو 13.4 رو نصبیدم ُ حالا یه سوال احتیاج به نصب کارت گرافیک یا مادربورد هست ؟

و دومین سوالم هم نمی دونم چرا هر کاری میکنم نمی تونم vlc رو بنصبم ؟ ( ارور میده ُ نمی دونم چه جوری اسکرین شات بگیرم بزارم )
-« اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدْ وَآلِ مُحَمَّدْ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ »-

واما سخن آخر

سخت است فهماندن چیزی به کسی که در قبال نفهمیدنش پول می گیرد.

احمد شاملو

www.MOHOMO.tk

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design
پاسخ : نصب کارت گرافیک
« پاسخ #1 : 07 آبان 1392، 11:08 ب‌ظ »
برای گرفتن اسکرین شات ساده ترین راه همون دکمه پرینت اسکرین هست ;)

برای قرار دادنش در پستتون میتونی از قسمت انتخابهای اختیاری بیشتر... عکس رو پیوست کنید یا تو یه آپلود سنتر آپلودش کنید و لینک پیشنمایش انجمن رو بزارید اینجا.

شما اگه گرافیکتون آنبرد اینتل هست که نیازی ندارید ولی برای کارت های انویدیا یا amd باید درایورش رو نصب کنید :)

برای مادربرد هم نیازی به درایور ندارید.
« آخرین ویرایش: 07 آبان 1392، 11:27 ب‌ظ توسط Ghost Shadow »

آفلاین سوزه

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 487
پاسخ : نصب کارت گرافیک
« پاسخ #2 : 08 آبان 1392، 02:45 ب‌ظ »
سلام دوستان من نسخه اوبونتو 13.4 رو نصبیدم ُ حالا یه سوال احتیاج به نصب کارت گرافیک یا مادربورد هست ؟

و دومین سوالم هم نمی دونم چرا هر کاری میکنم نمی تونم vlc رو بنصبم ؟ ( ارور میده ُ نمی دونم چه جوری اسکرین شات بگیرم بزارم )
اگه منظورتون درایور کارت گرافیک و مادربورد هست کلمه درایور را هم به کار ببرید چون نصب کارت گرافیک با نصب درایور کارت گرافیک معنی متفاوتی داره.

اگه روی دسکتاپ اوبونتو را نصب کردید و کار گرافیکی خاصی نمیکنید چندان احتیاجی به درایور نیست ولی اگه لپتاپ هست بهتره نصب کنید ضمنا به جای اوبونتو ۱۳.۰۴ نسخه جدیدشو ۱۳.۱۰ را نصب کنید که از نسخه کرنل جدیدتری استفاده میکنه و در این کرنل جدیدتر کدهایی مربوط به گرافیک AMD هست.

برای نصب از ترمینال استفاده کنید تا بتونید مراحل نصب را با جزئیاتش ببینید و هر اروری که داد ازش عکس نگیرید بلکه متن ارور را از ترمینال کپی کنید و داخل تگ Code در اینجا بگذارید تا راحتتر بشه راهنمایی کرد.
دیگه در این انجمن Log in و فعالیتی نخواهم داشت.