انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: به تبلیغات مجانی برای ادوبی ریدر پایان دهید :)  (دفعات بازدید: 5190 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین امیرمسعود

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 373
این سایت رو بنیاد نرم‌افزارهای آزاد اروپا ساخته:

http://www.pdfreaders.org/index.fa.html

بیشتر ماها دیده‌ایم که در سایت‌های مختلف، وقتی که یک پروندهٔ پی‌دی‌اف رو گذاشتند، کنارش می‌نویسند که برای خواندن این پرونده باید نرم‌افزار ادوبی ریدر (Adobe Reader) را نصب کنید. در حالی که ادوبی‌ریدر تنها نرم‌افزار برای خواندن پرونده‌های پی‌دی‌اف نیست. از آن گذشته، اگر یک سایت دولتی چنین چیزی را بنویسد، این کارش از نظر قانونی (چی؟ قانون؟ شیب؟!) مشکل دارد، زیرا با این کارش دارد برای یک شرکت خاص (ادوبی) تبلیغ می‌کند.

حالا بنیاد نرم‌افزارهای آزاد اروپا این سایت رو ساخته و به سایت‌های اینترنتی و به‌ویژه سازمان‌های دولتی سراسر دنیا توصیه می‌کنه که اگر پروندهٔ پی‌دی‌اف‌ای رو برای بارگیری گذاشتند، کنارش به جای تبلیغ برای ادوبی ریدر، به این سایت PDF Readers پیوند بدهند.

تازگی‌ها این سایت نسخهٔ فارسی‌اش رو هم راه‌اندازی کرده  ;)

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
این تذکرات بدرد خارجی ها می خوره وگرنه کاربران ویندوزی ایران که فکر می کنند فقط همین هست و بدتر تو فهم داستان می مونند و ... و ماربران سایر سیستم عامل ها هم که این چیزا را میدونند و توجهی نمی کنند
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین امیرمسعود

• Sr. Member
  • *
این تذکرات بدرد خارجی ها می خوره وگرنه کاربران ویندوزی ایران که فکر می کنند فقط همین هست و بدتر تو فهم داستان می مونند و ... و ماربران سایر سیستم عامل ها هم که این چیزا را میدونند و توجهی نمی کنند

چه حرفیه؟ من همین تازگی‌ها برای یه نفر که کاملاً تازه‌کار بود توی ویندوزش به جای ادوبی ریدر سوماترا رو نصب کردم. هم آزاده، و هم خیلی سبک‌تره.

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
خوب این تغییر باید از یک جایی شروع بشه. وقتی که کاربرها چنین چیزهایی رو به صورت مداوم ببینند، اون‌ها هم شروع به استفاده از اون‌ نرم‌افزارها می‌کنند. اگر کاری انجام نشه، خوب نتیجه‌ای هم نخواهد داشت.

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم

چه حرفیه؟ من همین تازگی‌ها برای یه نفر که کاملاً تازه‌کار بود توی ویندوزش به جای ادوبی ریدر سوماترا رو نصب کردم. هم آزاده، و هم خیلی سبک‌تره.
خوب شما براش نصب کردید دیگه شما هم که جزو دسته ی حرفه ای هستید که نیازی به گفتن این چیزا ندارند و خودشون میدونند که چه برنامه های بهتر دیگه ای هست
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین vandu

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 741
کار خوبیه. البته الان توی ویندوز خیلی‌ها دارن محصولات Foxit رو استفاده می‌کنن. هرچند من همیشه بهشونSumatra PDF رو پیشنهاد می‌دم. کم‌حجم، بدون نیاز به نصب و سریع...
Nothing is particularly hard if you divide it into small jobs

Henry Ford

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
البته وبلاگ من که فقط درباره‌ی لینوکس مطلب داره. اما به هر حال دکمه‌های این سایت رو بهش اضافه کردم.
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
امیرمسعود عزیز، تاپیک‌هات همیشه خوب هستن و من با علاقه پی‌گیریشون می‌کنم. ولی فکر می‌کنم اگه به‌جای این‌جا، این خبرها رو در جایی مثل نردنیوز منتشر کنی، هم افراد بیش‌تری ازش آگاه می‌شن و هم خبرها در بین تاپیک‌های مختلف رفع‌اشکال و… گم نخواهند شد، به خصوص که سایت‌های خبری مثل نرد نیوز ابزارهای ویژه‌ای مخصوص خبر دارند که در انجمن‌ها وجود نداره
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین امیرمسعود

• Sr. Member
  • *
امیرمسعود عزیز، تاپیک‌هات همیشه خوب هستن و من با علاقه پی‌گیریشون می‌کنم. ولی فکر می‌کنم اگه به‌جای این‌جا، این خبرها رو در جایی مثل نردنیوز منتشر کنی، هم افراد بیش‌تری ازش آگاه می‌شن و هم خبرها در بین تاپیک‌های مختلف رفع‌اشکال و… گم نخواهند شد، به خصوص که سایت‌های خبری مثل نرد نیوز ابزارهای ویژه‌ای مخصوص خبر دارند که در انجمن‌ها وجود نداره

لطف داری دربارهٔ تاپیک‌های من! و ممنون از پیشنهادت.
من زیاد با نردنیوز آشنا نیستم. یه چیزی هست شبیه بالاترین که خبرهای پرطرفدار توش میاد بالا؟ یا صرفاً یه سایت خبری (و طبقه‌بندی‌شده) است؟ اگر اولی، پس جای لینک‌کردن مطلبه و نه نوشتن. اگر دومی، فرقش با آزادراه و لینوکس‌رویو و... چیه؟

آفلاین אוּרִיאֵל

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 641
  • bin/Matin/ !#
    • bin/Matin/ !#

لطف داری دربارهٔ تاپیک‌های من! و ممنون از پیشنهادت.
من زیاد با نردنیوز آشنا نیستم. یه چیزی هست شبیه بالاترین که خبرهای پرطرفدار توش میاد بالا؟ یا صرفاً یه سایت خبری (و طبقه‌بندی‌شده) است؟ اگر اولی، پس جای لینک‌کردن مطلبه و نه نوشتن. اگر دومی، فرقش با آزادراه و لینوکس‌رویو و... چیه؟

پيشنهاد من هر دو جاست .

آفلاین MohammadH

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 33
۱. خوبه که محصولات ادوبی کنار گذاشته بشه. بخصوص این که حتی برنامه ای مثل xpdf هم به خوبی کار ریدر رو انجام میده :).

۲. نردنیوز  رو بررسی کردم. ظاهرا گل پروژه، CMSش هست که با Ruby on Rails خلق شده.

آفلاین אוּרִיאֵל

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 641
  • bin/Matin/ !#
    • bin/Matin/ !#
۱. خوبه که محصولات ادوبی کنار گذاشته بشه. بخصوص این که حتی برنامه ای مثل xpdf هم به خوبی کار ریدر رو انجام میده :).

۲. نردنیوز  رو بررسی کردم. ظاهرا گل پروژه، CMSش هست که با Ruby on Rails خلق شده.

بله حق با شماست و اين رو هم اضافه كنم كه ROR واقعاً در دنياى وب قدرت خيلى خيلى زيادى داره كدهاشونم مثله اين كه تو گيت هاب هست ميتونيد بخونيدشون در كل سايت خيلى خوبيه اميدوارم سرعت رشد و فعاليت بيشترى داشته باشند .

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ

در وافع هیچ کدوم. به گفته‌ی سازندگانش یک شبکه‌ی اجتماعیه که توش به جای افراد، خبرها نقش اصلی رو بازی می‌کنن. یعنی هرکسی می‌تونه توش خبر بنویسه و اعضا با توجّه به موضوعاتی که مشخّص می‌کنن از اخبار مورد علاقه‌شون باخبر می شن. در پایان همه‌ی خبرها هم روی خروجی سایت می‌اد و همه به صورت عمومی بهش دسترسی دارن.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
ممنون امیرمسعود، جالب بود :)
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom