انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب لینوکس روی k800  (دفعات بازدید: 9578 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
پاسخ به: نصب لینوکس روی k800
« پاسخ #30 : 08 آبان 1387، 07:21 ب‌ظ »
سلام فعلا به خاطر جدید بودن هنوز منابع فارسی در باب اندروئید کمه که مطمئنا طرفداران ایرانی اوپن سورس بتدریج سایتهای زیادی رو درباره این سیستم عامل راه میندازن ببین هسته اندروئید براساس هسته 2.26 لینوکسه به عبارتی اون هم یه جور لینوکسه هم کاملا اوپن سورس به عبارتی بهتره بگیم لینوکس اندروئید

Linux Kernel

Android relies on Linux version 2.6 for core system services such as security, memory management, process management, network stack, and driver model. The kernel also acts as an abstraction layer between the hardware and the rest of the software stack.

این دو بخش سایت گوگل که به خاطر شرایط تحریمها رو ایران بسته است ولیب توش منابع جالبیه برای اشنایی شما

http://code.google.com/android/

http://code.google.com/android/what-is-android.html

ساختار اندروئید

تا بعد
« آخرین ویرایش: 21 دی 1391، 11:49 ق‌ظ توسط lomion »

آفلاین Meys@m

• Full Member
  • *
  • ارسال: 190
  • ما زنده به آنیم که آرام نگیریم
پاسخ به: نصب لینوکس روی k800
« پاسخ #31 : 10 آبان 1387، 08:39 ب‌ظ »
سلام
سونی‌اریکسون در گوشی‌های سری K , W , S (من فقط اینارو میدونم) برای نرم‌افزار گوشیش از دو فایل استفاده میکنه :
۱ . اف‌اس
۲ . مین (Main)
اولی مثل انبار امکانات میمونه که گوشی هر چی خواست میره از اونجا بر میداره ، مثل فونت ، تصاویر ، فایل‌های زبان ، منو و ...
دومی فایل دستورات گوشی هست ، بیشترین دستکاری که در یک گوشی میشه انجام داد اینه که مین اونو دستکاری کرد یا به اصطلاح پچ (Patch) کرد (که فعلا بهترین پچ‌ها رو روسی‌ها میسازن) و البته به وسیله پچ میشه امکانات دیگه‌ای هم به گوشی اضافه کرد که الف (Elf) نام داره ، مثلا بیشترین کاری که در مورد امنیت کا۸۰۰ میشه کرد اینه که روی مسیج‌‌ها ، فایل‌منیجر و دفتر تلفنش پسورد گذاشت.
هر گوشی برای خودش یک اف‌اس (File System) و مین داره که بروی گوشی دیگه قابل استفاده نیست مگه اینکه از لحاظ معماری سخت‌افزاری شبیه به هم باشن (همون که فاراب عزیز گفتن) ، پس از این بحث نتیجه میگیریم که برای این سری‌ها امکان نداره به هیچ وجه من الوجوه ، در مورد اون فیلم هم من شنیده بودم ویندوز موبایل رو میشه رو P990 ریخت ولی راستش در مورد اوبنتو دیگه نمیدونم .
در مورد W810 تا اونجایی که من دیدم همش از پچ و تعویض منو استفاده کرده بود ، حذف اپراتور ، بردن ساعت به بالا ، باطری آبی با پچ بود ، بقیه تغییرات با تغییر دادن همون فایل‌های اف‌اس ، دیگه کاری نکرده بود ، اون اولشم که دیدید فقط یه فایل متحرکه که میاد اوبنتو رو انتخاب میکنه و بعد اسکرین سیور ، همین!
حتی بالا بردن ساعت یه الف دوستان نوشتن که تاریخ شمسی رو به جای اپراتور با نام روز و ماه با اعداد فارسی نمایش میده.
ازتون معذرت میخوام که یه کم بی مربوط به انجمن پست زدم ، نیخواستم ایهامی در این مورد دیگه نمونه  :)
موفق باشید!
from freedom came elegance