انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: برنامه ارسال اتومات IP سیستم به ایمیل پس از روشن شدن سیستم  (دفعات بازدید: 4646 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سار

• Newbie
  • *
  • ارسال: 24
سلام میدونی سار به لهجه یزدی یعنی بی نمک !!!!!
البته یزدی نیستم ولی ۴ سال دانشجو بودم .
ما همه این کارارو میکنیم که اون دستور و نزنیم .
سیستم اتومات خودش همه کارا رو بکنه .

یعنی نشستین یه برنامه نوشتین که یکم از شل استفاده نکنین؟
اگه راه حل دی‌ان‌اس منظوره که خب آره، راه بهتریه. ولی مثلن اگر خواستین وقتی کامپیوتر روشن شد، ایمیل بیاد که چه ساعتی روشن شده چی؟
در کل منظورم اینه که وقتی گنو/لینوکس کلی برنامهٔ ریز داره که به هم می‌شه لوله کشیشون کرد و به هدف رسید، چرا استفاده نشه؟

مرسی به خاطر توضیح در مورد سار، ولی تو فارسی اسم یه پرندست.
توی خوزستان یه نوشابه هست بنام سیکاکولا، دوستانی که ترکی بلدن یه چیز بد معنیش می‌کنن. البته منم خوزستان دانشجو بودم.

آفلاین B

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 354
حالا هی بزنین تو سر بنده خدا تا اخر سر ایشون هم دیگه کد نزنه

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1610
    • در دفاع از آزادی بیان
دوستان. به شکل عمومی در دنیای لینوکس بسیار دور از ذهنه که یک کد رو از یک سایتی مثل مدیا فایر دانلود کنین و اجرا کنین رو کامپیوترتون. البته هر کس انتخاب شخصی اش رو داره ولی نه یک دولوپر خوب می یاد کدش رو می ذاره رو سایت های دانلود فایل و نه یک کاربر متوسط به بالا چیزی که ازش سر در نمی یاره رو روی کامپیوترش اجرا می کنه - اگر هم سر در بیاره که چنین چیزی رو خودش می نویسه.

البته کاری با نیت ندارم (: نیت می تونه خیلی خیر باشه ولی گفتم شیوه کار صحیح رو بگم. این برنامه باحالیه و می تونه به درد خیلی ها بخوره پس معقوله که نویسنده اونو بذاره روی جاهایی مثل github یا sf.org. اونجا نقد می شه، سورسش دیده می شه و فضای معتبر تری می ده به دولوپر و سابقه هم هست برای کسی که توسعه اش می ده.
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین عدس

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 84
دوستان. به شکل عمومی در دنیای لینوکس بسیار دور از ذهنه که یک کد رو از یک سایتی مثل مدیا فایر دانلود کنین و اجرا کنین رو کامپیوترتون. البته هر کس انتخاب شخصی اش رو داره ولی نه یک دولوپر خوب می یاد کدش رو می ذاره رو سایت های دانلود فایل و نه یک کاربر متوسط به بالا چیزی که ازش سر در نمی یاره رو روی کامپیوترش اجرا می کنه - اگر هم سر در بیاره که چنین چیزی رو خودش می نویسه.

البته کاری با نیت ندارم (: نیت می تونه خیلی خیر باشه ولی گفتم شیوه کار صحیح رو بگم. این برنامه باحالیه و می تونه به درد خیلی ها بخوره پس معقوله که نویسنده اونو بذاره روی جاهایی مثل github یا sf.org. اونجا نقد می شه، سورسش دیده می شه و فضای معتبر تری می ده به دولوپر و سابقه هم هست برای کسی که توسعه اش می ده.

سپاسگذارم
اشک هایی که پس از هر شکست میریزیم ....
همان عرقی است که برای پیروزی نریخته ایم.
هیتلر

آفلاین سار

• Newbie
  • *
  • ارسال: 24
حالا هی بزنین تو سر بنده خدا تا اخر سر ایشون هم دیگه کد نزنه
البته که هیچوقت هدف این نیست، فکر می‌کنم یکی از مهم‌ترین مزیت‌های آزادی نرم‌افزار اینه که در مورد کیفت انجام کار بحث می‌شه و این خودش باعث بهبود کد زدن می‌شه. اینو مقایسه کنید با یک برنامهٔ خیلی بد غیر آزاد/غیر متن‌باز که کار می‌کنه ولی می‌تونسته خیلی بهتر باشه.

آفلاین B

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 354
فکر می‌کنم یکی از مهم‌ترین مزیت‌های آزادی نرم‌افزار اینه که در مورد کیفت انجام کار بحث می‌شه

بله؛ باید در مورد کیفیت کار بحث بشه
و بحث در این مورد مسلما با جملاتی نظیر
نقل‌قول
چرا لقمه رو اینقدر پیچوندین
به حقیقت میسر نخواهد شد  :)

آفلاین عدس

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 84
با سلام و درود به تمامی دوستان
ضمن تشکر فراوان از نظراتی که دادید .
جااااااااااااااان من بیخیال شید .
سراینجور چیزا بحث نکنید .
من نه دنبال اینم که رتبم بالا بره نه چیزیو به کسی ثابت کنم . اینکار به نظرم جالب اومد گفتم درستش کنم تا هم شاید به درد یه نفر بخوره و هم شاید یکی براش پیرامون کاری که کردم سوالی پیش بیاد و بپرسه و منم در حد توانم کمکش کنم .
مثلا یکی ببینه با makefile کار کردم براش سوال پیش بیاد و بپرسه . یا چیز دیگه ای .
از دوستان خواهش میکنم فقط اگه در مورد این موضوع انتقاد یا سوالی دارن بپرسن و نه چیز دیگر .
اشک هایی که پس از هر شکست میریزیم ....
همان عرقی است که برای پیروزی نریخته ایم.
هیتلر