انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: بررسی مشکلات اوبونتو  (دفعات بازدید: 2705 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
بررسی مشکلات اوبونتو
« : 06 دی 1385، 08:31 ب‌ظ »
سلام
تو این تاپیک می خوام بچه ها همکاری کنن مشکلات استفاده از اوبونتو رو بررسی کنیم تاکید می کنم فقط اوبونتو برای موارد دیگه تاپیک جدید درست می کنیم
مشکلات اعمم از نصب نرم افزارها و پکیج ها ومشکلات نرم افزاری و سخت افزاری و کرنل هستش می خوام دید وسیعی ازش داشته باشیم
ممنون

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom
پاسخ به: بررسی مشکلات اوبونتو
« پاسخ #1 : 07 دی 1385، 11:52 ب‌ظ »
سلام
به نظر من یکی از محدودیت های اوبونتو، وابسته بودن خیلی زیاد این سیستم به اینترنته! در کشور ما همه به اینترنت پر سرعت دسترسی ندارند و بسیاری هم ممکنه با مودم ها مشکل داشته باشن. اینترنت Dial Up هم با سرعتی افتضاح عرضه میشه! این وابستگی زیاد به اینترنت میتونه محدودیت فراوانی ایجادکنه.
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-:

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
پاسخ به: بررسی مشکلات اوبونتو
« پاسخ #2 : 10 دی 1385، 11:11 ق‌ظ »
ابونتو یه مشکل دیگه که داره این هستش که نرم افزارهای مخصوص خودشو داره منظورم نرم افزارهای رابط گرافیکی Gnome هستش ولی پایداری فایل سیستم خوبی داره
یک مشکل هم که به نظرم داره محدود هستش و نمی تونه از مثل توزیعهای دیگه مثلا ناپیکس از حد خودش خارج بشه و کاربر رو به اوج برسونه همیشه تو یه چهارچوب خاص حرکت می کنه

آفلاین bahador72

• Full Member
  • *
  • ارسال: 234
    • مکانیک دنیایی بزرگ
پاسخ : بررسی مشکلات اوبونتو
« پاسخ #3 : 02 امرداد 1392، 08:50 ق‌ظ »
سلام
اقا به نظر من اوبونتو خوبه اما یه سیستم خام رو بهت میده که شدیدا به اینترنت وابستست.اما میتونین بجاش از لینوکس مینت استفاده کنین که همان اوبونتو هستش + تمام نرم افزار های اوله مثل پلیر ها فونت ها کدک ها رو با هم بهتون میده.که به نظر من به صرفه تره.
من اوبونتو ۱۲٫۰۴ و ۱۳٫۰۴ رو نصب کردم اما بایستی کلی دانلود کنم که کلافه میشدم.اما از وقتی که مینت ۱۵ رو نصب کردم بیش از نصف راه رو برام رفته بود.
توی سایت های امارگیر رتبه اول رو داره بدش اوبونتو

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 742
  • Debian 11
« پاسخ #4 : 02 امرداد 1392، 01:22 ب‌ظ »
یه سوالی که برای من پیش اومده اینه که این برنامه هایی که در مرکز نرم افزاری وجود دارن باید استاندارد های خاصی داشته باشن تا وارد مرکز نرم افزاری بشه؟! مثلا من بعضی از این برنامه ها رو چک کردم کلا پر باگ و اعصاب خورد کن هستن هی برنامه کرش میشه باید دوباره باز کنی. به نظرم اوبونتو باید سطح کیفی این نرم افزارهایی که در مرکز نرم افزاریش قرار داره رو بالاتر ببره و یکسری استاندارد براش تعریف کنه. مشکل دیگه به نظرم اینه که درسته ناوتیلس فایل منیجر اوبونتو با اینکه خوبه اما کند هست سریع نیست! شما کافیه یه پوشه ای باز کنی که توش پر از فایل و فولدر باشه میبینید که طول میکشه! اوبونتو یا باید یه فکری به حال این کنه یا کلا این فایل منیجر رو کنار بزاره و از فایل منیجرهای سریع تر مثل pcman استفاده کنه کلا ناوتیلس در مقابل فایل منیجر ویندوز اصلا سرعت جالبی نداره! و سریع نیست
« آخرین ویرایش: 02 امرداد 1392، 01:23 ب‌ظ توسط BijanRTW »

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 937
  • !no power geek
« پاسخ #5 : 02 امرداد 1392، 02:11 ب‌ظ »
بجز مشكل اينترنت مشكل پشتيبانى نكردن از بعضى سخت افزار ها هم خيلى رو عصابه.مثل گرافيك و يا بلوتوث