انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: استفاده و تقابل بکاپ مینت و اوبونتو ((( به لطف دوستان حل شد )))  (دفعات بازدید: 3153 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 937
  • !no power geek
پاسخ : استفاده و تقابل بکاپ مینت و اوبونتو
« پاسخ #15 : 13 امرداد 1392، 07:53 ب‌ظ »
لازم نيست دونه دونه بزنى.همه فايل ها رو بريز تو يه پوشه برو توش و بعدشم دستور زير:
sudo dpkg -i *.deb

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • حل نشو ؛ حل میشه
« پاسخ #16 : 13 امرداد 1392، 08:57 ب‌ظ »
 :)درودی دوباره :)

من اون فایل worldofgoo رو که مد نظر داشتم رو در دسکتاپ اوبونتو گذاشتم و کلیک کردم اتومات  وارد قسمت سافتورسنتر میشه و میره برای نصب ولی گزینه نصب و اینستال غیرفعال و لاک هست و نمیشه نصب کرد . حالا چندنکته و سوال :

۱. آیا باید به گفته یکی از دوستان اون فایل کامپایل بشه ؟ متاسفانه یا خوشبختانه اینکاره نیستم و باید اینکاره بشم چیجوری و چطوریشو نمیدونم ... اینو دیگه باید مثل بقیه موارد راهنمایی کنید

۲. اون اکانت اوبونتووان رو ندارم و ثبت نام نکردم آیا بابت اونجور نصبها باید و بالاجبار اونو فعال کرد ؟ آیا دنگ و فنگ خاصی داره ؟

۳. من از اون پوشه archive فقط تونستم کپی بگیرم و یه بار امتحانی میخواستم چیزی رو در اونجا کپی کنم نتونستم و نشد اگه به گفته دوستمون دسترسی ریشه رو میخواد چطوری میشه عمل کرد ؟ کجا رو باید فعال کنم تا دسترسی sudo در اونجا قابل استفاده بشه چون من فقط یه کاربر خودمو دارم و یوزر دیگه وجود نداره ؟ مگه غیر از ترمینال جای دیگه هم میشه ریشه دار شد ؟

۴. اگه باید در همون پوشه archive کپی بشه و ... تا ورژن اونها تشخیص داده بشه پس دیگه چه تاثیری داره که اون فایلهارو پیش خودمون نگه داریم ؟ یعنی در موقع نصب اونها چه احتیاجی به اینترنت هست که سیستم بفهمه جدیدترش هست یا نه چون ما میخوایم که یه جور بکاپ داشته باشیم ؟

شرمنده اگه زیادی شولوغ شد  :oops:
فرانکل در ( انسان در جستجوی معنا ) باید لینوکس رو پیشنهاد بده و معرفی کنه چون همیشه کار برای انجام دادن داره ...

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
« پاسخ #17 : 14 امرداد 1392، 05:12 ق‌ظ »
۱:نصب اون فایل ها از طریق محیط گرافیکی نیازمند gdeby هست البته نیازی به نصبش ندارید و می تونید از راهی که دوستمون گفتند برید.
لازم نيست دونه دونه بزنى.همه فايل ها رو بريز تو يه پوشه برو توش و بعدشم دستور زير:
sudo dpkg -i *.deb
۲:ساخت اوبونتو وان کار سختی نیست برنامش را باز کن و ثبت نام را بزن بعد هم چند تا مرحله و تموم
۳:برا کپی باید از sudo در ترمینال استفاده نمایید به این صورت
/sudo cp ~/archives/* /var/cache/apt/archives
توجه باید فایل ها در پوشه ی archives در دایرکتوری خانگی باشند.
۴:اگه می خواهید آخرین نسخه را داشته باشید بریزید توی archives اگر هم نه که از طریق روش بالا نصبشون کنید .(ولی بعدش آپدیتور میگه که می تونید آپدیتش کنید)
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین سوزه

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 487
« پاسخ #18 : 14 امرداد 1392، 12:16 ب‌ظ »
نقل‌قول
استفاده و تقابل بکاپ مینت و اوبونتو
:o تبادل منظورتونه دیگه؟! :o در این انجمن میتونید اسم تاپیکتون را هم ویرایش کنید. ;)

درود بر عزیزان دل برادر

جفتش سه تاست هم تقابل و هم تبادل که البته تقابل بهتره چون میخوام بدونم این بکاپها در مقابل هم چی کار میکنن و عکس العملشون چطوریه ؟ آیا جانشین هم میتونن باشن و ...
البته در کل این لغت پردازیها مشکلی رو حل نمیکنه و ........... شرح رو توضیح دادم دنبال راه حل اون هستم
؟!!

نقل‌قول
تبادل
تبادل . [ ت َ دُ ] (ع مص ) با یکدیگر بدل کردن . (زوزنی ). با هم معاوضه کردن . (منتهی الارب ) (آنندراج ) (ناظم الاطباء). معاوضه و گرفتن چیزی در مقابل دادن چیزی دیگر. (فرهنگ نظام ).
لغت نامه دهخدا

تقابل
تقابل . [ ت َ ب ُ ] (ع مص ) با یکدیگر هم بر شدن . (زوزنی ). با یکدیگر هم روی شدن . (ترجمان جرجانی ترتیب عادل بن علی ). با هم روباروی شدن . (منتهی الارب ) (ناظم الاطباء). با همدیگر روبرو شدن .
لغت نامه دهخدا

همانطور که میبینید معنی این دو کلمه شباهتی به هم دیگر ندارد!  من معلم نیستم و اگر ایراد نگارشی یا املایی میگیرم به این دلیل که اگر ما عنوان درستی را برای تاپیک انتخاب کنیم و یا درست بنویسیم هم املای درست و هم نگارش درست باعث میشه دیگران با جستجو در موتورهای جستجو راحت و سریع به مطلب مورد نظرشون برسند و همینطور وقت خوانندگان مطلب کمتر گرفته چون همه چیز واضح و شفافه به همین دلیل من روی این قضیه تاکید میکنم.
دیگه در این انجمن Log in و فعالیتی نخواهم داشت.

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • حل نشو ؛ حل میشه
« پاسخ #19 : 14 امرداد 1392، 09:13 ب‌ظ »
درود و صد درود

ممنون از همگی دوستان
سرانجام درست شد . هرچند که فایل نصب و انجام شد و نشانه درستی مراحل است ولی صرفا برای آینده و رویارویی با موارد مشابه میخوام که توضیح مراحل انجام شده رو بگم و زحمت تاییدشو بکشید :
ابتدا با sudo nautilus و ورود رمز به فایل منیجر ارشد وارد شدم و در پوشه خانگی یک پوشه ساختم که فایل مورد نظرمو در اون کپی کردم سپس وارد اون پوشه شدم و در قسمت خالی راست کلیک کردم و گزینه open in terminal رو زدم سپس همون کد sudo dpkg -i *.deb رو ثبت کردم و مراحلی رو نوشت و دوباره به خط اصلی رسید ولی گزینه ای مبنی بر انجام و اتمام ننوشت و وقتی که وارد لیست برنامه ها شدم دیدم که فایل نصب شده و اجرا هم شد. متاسفانه باز هم چند نکته و سوال و زحمت دوباره ](*,)  :

۱. اگه اون فایل رو در پوشه ای در دسکتاپ میگذاشتم هم انجام میشد ؟

۲. فایل رو در پوشه archive هم کپی کردم ولی وقتی که sudo apt-get update رو ثبت کردم پشت سرهم ارور میزد و از جای دیگه که پوشه خانگی باشه امتحان کردم و جواب داد آیا بابت اینجور نصب های آفلاین باید مورد دیگه ای رو نوشت و ثبت کرد چون در واقع به اینترنت وصل نیستیم ؟

۳. وقتی که من اینجور بکاپها رو ری استور میکنم و آفلاین نصب میکنم و بعد میخوام که سیستم رو آپدیت کنم آیا کلا برنامه هارو جدید و دوباره میگیره یا اینکه مابه التفاوت قدیم و جدید رو میگیره مثل آپدیتهای آنتی ویروسهای ویندوزی ؟

;)منتظر تایید مراحل و راهنمایی دوباره تون هستم و باز هم ممنونم که کمک کردید ;)
فرانکل در ( انسان در جستجوی معنا ) باید لینوکس رو پیشنهاد بده و معرفی کنه چون همیشه کار برای انجام دادن داره ...

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #20 : 15 امرداد 1392، 05:19 ق‌ظ »
در مرحله ی اول اشتباه بزرگی کردید و اون باز کردن مدیرفایل ها با دسترسی ریشه بود اول اینکه هیچ نیازی به دسترسی ریشه نبود و دوم اینکه اگر هم به دسترسی ریشه نیاز دارید باید سعی کنید اون کار را از طری ترمینال انجام دهید چون از محیط گرافیکی ممکنه به اشتباه کاری بکنید که دیگه همه چیز خراب بشه

۱:آدرس پوشه را درست به برنامه بدید کجا بودنش مهم نیست
۲:اگه به اینترنت دسترسی ندارید نمی تونه مخازن را آپدیت کنه (اگه می تونید چند دقیقه به اینترنت وصل بشید)
۳:اگه نسخه ی تازه ای اومده باشه میگیره در غیر اینصورت از همون فایل های موجود استفاده می کند
جیمیلم

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • حل نشو ؛ حل میشه
« پاسخ #21 : 15 امرداد 1392، 09:31 ب‌ظ »
در مرحله ی اول اشتباه بزرگی کردید و اون باز کردن مدیرفایل ها با دسترسی ریشه بود اول اینکه هیچ نیازی به دسترسی ریشه نبود و دوم اینکه اگر هم به دسترسی ریشه نیاز دارید باید سعی کنید اون کار را از طری ترمینال انجام دهید چون از محیط گرافیکی ممکنه به اشتباه کاری بکنید که دیگه همه چیز خراب بشه

۱:آدرس پوشه را درست به برنامه بدید کجا بودنش مهم نیست
۲:اگه به اینترنت دسترسی ندارید نمی تونه مخازن را آپدیت کنه (اگه می تونید چند دقیقه به اینترنت وصل بشید)
۳:اگه نسخه ی تازه ای اومده باشه میگیره در غیر اینصورت از همون فایل های موجود استفاده می کند

درود و صد درود
دستتون درد نکنه چه اولش که گنگ بودم چه آخرش که کار انجام شده .

۱. با اشتباه ورود با کاربر ریشه بحثی نیست ولی اون ورود به فایل منیجر رو در ترمینال ثبت کردم که ناگهان همون پوشه خانگی رو باز کرد .

۲. منظورم از اون آپدیت یه اشتباه لپی بوده که الان متوجه شدم ... منظور من این بوده که اون فایلهایی که در پوشه archive هست ( میخواستم به سیستم بگم که مثلا من اینهارو دانلود کردم یعنی همون دستور sudo apt-get update رو نوشتم که ماحصلش وجود این فایلها شده ) فقط نصب بشن که فکر کردم چون در پوشه archive هست باید همون دستور رو نوشت در حالیکه فکر کنم همون دستور sudo dpkg -i *.deb در همون محیط مربوطه کار رو انجام میداده ... اگه درست متوجه شدم زحمت بکشید و تایید کنید .

۳. در مورد اون فایلهای آپدیت هم منظورم اینه که فایل x رو دانلود و نصب میکنم و بکاپ میگیرم و بعدها ری استور میکنم بعد از اون که سیستم رو آپدیت میکنم اگه اون فایل جدیدتر هم داشته باشه آیا فایل جدید رو میگیره یا اینکه مابه التفاوت قدیم و جدید رو میگیره مثل فایلهای آپدیت آنتی ویروسهای ویندوزی که از ورژن قبلی به ورژن جدید فقط اختلافها رو میگیره و نصب میکنه ( شرمنده که مثال ویندوزی میارم چون تازه تازه هجرت کردم )

۴. چندین روز پیش که اوبونتو رو نصب و آپدیت کردم رفتم و اون پوشه رو به راحتی در جای دیگه کپی کردم ولی دیروز پریروز که با راهنمایی شماها چندتا فایل جدید نصب کردم رفتم که پوشه رو دوباره کپی کنم ولی این بار از حدود ۷۰۰ فایل فقط ۴۰/۵۰ تاشو کپی کرد و بقیه رو ارور زد یه دفعه یادم افتاد که از sudo nautilus در ترمینال استفاده کنم که خوشبختانه این دفعه تونستم و کپی شد ! به نظرتون چرا اینطوری شده ؟

۵. با aptondc هم خواستم بکاپ بگیرم اون هم جواب نداد و از مجموع ۷۰۰ فایل که لیست میشد فقط ۴۰/۵۰ تاشو لیست میکرد و تیک میزد و بقیه رو قرمز و حجمشون هم صفر مینوشت گفتم شاید با sudo درست بشه ولی این بار ضایع شدم و نشدکه نشد و بالاجبار بیخیالش شدم و خودمو با اون پوشه archive مشغول کردم .

باز هم منتظر راهنمایی سبزتون هستم و واقعا شرمنده که این موضوع اینقدر کش اومد‬‬

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #22 : 16 امرداد 1392، 05:57 ق‌ظ »
سلام دوست عزیز.
۲:دستور dpkg همه جا جواب میده ولی استفاده از  apt بهتره برای همین هم پیشنهاد میشه که فایل ها را در archives قرار بدهید.دستور آپدیت متوجه می کنه که آیا نسخه ی جدیدی اومده یا نه پس اگر مخازنتون بتونه این نسخه ای را که گرفته اید را بشناسه با دستور نصب دیگه دانلود نمی کنه و اصلا دستور خاصی برای فهماندن وجود این فایل ها نیاز نیست(البته اگه مخازنتون خیلی قدیمی باشه نمی دونه همچین نسخه ای اومده و نسخه ی قبلی را دانلود می کنه پس بعضی وقت ها مجبور به آپدیت مخازن میشید)
۳:فایل های باینری کامل باید دانلود بشند ولی کتابخانه ها مثل همون آپدیت آنتی ویروس فقط جدید ها دریافت می شوند
۴:اول از هر چیز باید بگم که تذکرات ما را جدی بگیرید و لطفا از دسترسی ریشه در محیط گرافیکی استفاده نکنید(همیشه راه حل بهتری وجود داره). یک فایل lock وجود داره که نباید انتخابش کنید.خطایی که میده چی هست؟
و در آخر لطفا (حل شد) را به اسم تاپیک اضافه کنید
جیمیلم

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • حل نشو ؛ حل میشه
« پاسخ #23 : 16 امرداد 1392، 08:11 ق‌ظ »
درود عزیز دل برادر

واقعا دستتون درد نکنه این چند وقته خیلی زحمت کشیدید .
دقیقا زدی به خال ... مثل همون فایل lock ارور میده که cannot copy و مجبورم که همه رو skip کنم یا skip all بزنم . در مورد ورود با کد ریشه هم باید بگم که مجبور شدم چون قبول نمیکرد البته اگه راه بهتری داره اگه بگید که شرمنده میفرمایید .
البته خیلی حیاتی نیست ولی مورد aptoncd رو چکار کنم ؟ آیا تاپیک جدید بزنم یا همینجا پیگیری کنم ؟ البته عرض کردم که خیلی حیاتی نیست فقط بخاطر کامل شدن جوابها و جمع کردن و حل شدن تاپیک ؟

منتظر لطف دوباره تون هستم که دیگه باید جمعش کنم...  ;)

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #24 : 16 امرداد 1392، 11:22 ق‌ظ »
در مورد ورود با کد ریشه هم باید بگم که مجبور شدم چون قبول نمیکرد البته اگه راه بهتری داره اگه بگید که شرمنده میفرمایید .
هرچیزی که قبول نمی کنه را که نباید با دسرسی ریشه مجبور کنید باید دنبال راهش باشید راهش هم همون انتخاب نکردن lock بود.
البته خیلی حیاتی نیست ولی مورد aptoncd رو چکار کنم ؟ آیا تاپیک جدید بزنم یا همینجا پیگیری کنم ؟ البته عرض کردم که خیلی حیاتی نیست فقط بخاطر کامل شدن جوابها و جمع کردن و حل شدن تاپیک ؟
یک جستجو کنید اگه به نتیجه نرسیدید تاپیک جدید بزنید(موضوع تاپیک چیز دیگه ای است که حل شده پس جمعش کنید)
جیمیلم

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 937
  • !no power geek
« پاسخ #25 : 16 امرداد 1392، 12:19 ب‌ظ »
براى دسترسى ريشه داشتن به اون پوشه ها هم ميتونيد دستورcpرو از سايت30li.irمطالعه كنيد كه دستور رو دوستمون هم بالا گفتن

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • حل نشو ؛ حل میشه
« پاسخ #26 : 16 امرداد 1392، 07:29 ب‌ظ »
درودی دوباره

ممنون از راهنمایی و زحمات بی شائبه تون که سوالها و مساله های عجیب و غریب امثال منو جواب میدید از همگی ممنونم .
cp به چشم . جستجوی aptoncd هم به چشم .
بدرود و دوصد بدرود  ;) ;) ;)

لینوکس‌ ویندوز نیست