انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: (حل شد) شناسایی ویندوز در هارد دیسک متصل شده بعد از نصب اوبونتو  (دفعات بازدید: 1204 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سوزه

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 487
شناسایی ویندوز در هارد دیسک متصل شده بعد از نصب اوبونتو*
من دبیان آزمایشی را نصب کردم و قبل از نصبش اتصال هارد اولم که درش ویندوز xp نصب شده بود را از مادربورد جدا و اتصال هارد دومی که درش سیستم عامل نصب نشده بود را جای آن زدم و یکروز بعد از نصب دبیان اتصال هارد اول که درش ویندوز xp بود را به مادربورد زدم،الان میتوانم در ابتدای بالاآمدن سیستم F11 را بزنم و هاردی که درش ویندوز است را انتخاب کنم تا بوت شود ولی گراب ویندوز را نشان نمیدهد و من میخواهم گراب ویندوز را شناسایی کند و بتوانم ویندوز را به عنوان سیستم عامل پیش فرض انتخاب کنم ،لطف راهنمایی کنید،با تشکر.

*: در اصل دبیان نصب کردم ولی برای راحت پیدا شدن این تاپیک توسط موتورهای جستجو اوبونتو نوشتم.
« آخرین ویرایش: 13 آذر 1393، 10:37 ق‌ظ توسط سوزه »
دیگه در این انجمن Log in و فعالیتی نخواهم داشت.

آفلاین ali.abry

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1224
تو همون گذینه های گراب یک گذینه داره که جلوش نوشته recovery تو اون برو بعد از اون جا یک گذینه داره به اسم فکر کنم update grub یا یک چیزی تو همین مایه ها . اونو بزنی خودش ویندوز xp رو شناسایی میکنه و به گذینه های گراب  اضافه میکنه .

الان هردو هارد وصله دیگه ؟

آفلاین سوزه

• Sr. Member
  • *
تو همون گذینه های گراب یک گذینه داره که جلوش نوشته recovery تو اون برو بعد از اون جا یک گذینه داره به اسم فکر کنم update grub یا یک چیزی تو همین مایه ها . اونو بزنی خودش ویندوز xp رو شناسایی میکنه و به گذینه های گراب  اضافه میکنه .

الان هردو هارد وصله دیگه ؟
بله هردو هارد وصله،به محیط recovery رفتم گزینه ای نداشت! در اصل اصلا رابط گرافیکی ای نبود باید دستور وارد میکردیم،من هم دستوراتی چون :
update grub
update-grub
grub-update
upgrade grub
upgrade-grub
grub-upgrade

را وارد کردم میگفت همچین دستوری پیدا نکردم! با دستور exit خارج شدم و برگشتم به محیط سیستم عامل و دستور sudo update-grub را در ترمینال وارد کردم که شناخت! :) ،این عملیات را انجام داد:

Generating grub.cfg ...
Found background image: /usr/share/images/desktop-base/desktop-grub.png
Found linux image: /boot/vmlinuz-3.9-1-amd64
Found initrd image: /boot/initrd.img-3.9-1-amd64
Found Microsoft Windows XP Professional on /dev/sdb1
done

الان فقط مانده ویندوز xp را به عنوان سیستم عامل پیش فرض قرار بدم.

آفلاین سوزه

• Sr. Member
  • *
حل شد   :)

بعد از اجرای دستور sudo update-grub ، دستور sudo cp /etc/default/grub /etc/default/grub.bak   را اجرا کردم تا ازفایل تنظیمات grub بک آپ(پشتیبان) داشته باشم سپس دستور nano /etc/default/grub را اجرا کردم سپس GRUB_DEFAULT=0 را به GRUB_DEFAULT=2 تغییر دادم، (0 اشاره به اولین گزینه ی grub دارد 1 به دومین گزینه که برای من recovery بود و 2 به سومین گزینه ی grub که برای من ویندوز xp بود اشاره دارد بنابراین بهتره بعد از اولین اجرای دستور sudo update-grub سیستم را یکبار رستارت کنید تا ببینید گزینه ی مورد نظر در کدام سطر قرار دارد و سپس عدد مربوط به آن را وارد نمایید.) .

در آنجا یعنی فایل تنظیمات گراب(grub) سطری هم مربوط به مقدار ثانیه های گراب(grub)بود با نام GRUB_TIMEOUT=5  که گزینه ی پیش فرض گراب را بعد از اتمام ثانیه ها انتخاب میکند و به طور پیش فرض 5 ثانیه است.

لینک زیر در آموزش اینکار به من کمک کرد:

http://tombuntu.com/index.php/2011/09/25/how-to-change-boot-order-in-ubuntu-11-04/
=====================
از دبیان آزمایشی 2013/07/29 استفاده میکنم ، نسخه گراب 1.99
« آخرین ویرایش: 20 امرداد 1392، 08:48 ب‌ظ توسط تازه وارد »