انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: مشکل با حالت زنده ی اوبنتو/کوبونتو/زوبونتو [ حل شد ]  (دفعات بازدید: 4008 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین حمید

• Newbie
  • *
  • ارسال: 18
سلام.
مشکل من با حالت لایو اوبنتو هستش و می دونم که به مانیتور گیر میده ، کل ماجرا از موقعی شروع شد که :
از موقعی شروع شد که سی دی های اوینتو ۶.۰۶ بدستم رسید (‌از طرف شیپ ایت) ُ با خوشحالی و ذوق شوق پریدم سر کامپیوتر و سی دی رو بوت کردم و و گذاشتم به حالت گرافیکی یا همون زنده بیاد بالا ، ناگهان می دونید چی شد ؟ یک دفعه مانیتور خاموش شد ! وای ددم وای ! حالا چیکار کنم ! من کوبونتو رو هم امتحان کردم باز همین مشکل بود، تا اینکه یکی از دوستام سی دی اوبونتو ۶.۱۰ رو برام دانلود کرد ُ، این دفعه کار کرد ! چراشو نمی دونم ! تا الان مشکلی نداشتم که دوباره شیپ ایت سی دی های کوبنتو و اوینتو ۷.۰۴ رو اورد ، رفتم گذاشتم رو لایو دوبار روز از نوع روزی از نوع ! اه ! چرا اینجوری میشه ، شک کردم ، گفتم نکنه مشکل از سی دی ها باشه ، سی دی ها رو بردم ( هم ۷.۴ و هم ۶.۶ رو ) رو یه کامپیوتر دیگه امتحان کردم ا‌! کار کرد ! مثل بلبل داره آهنگ می زنه (منظورم اوگین بود و من داشتم حالت لایو رو می دیدم  :o ) این دفعه رفتم رو یه کامپیوتر دیگه که مانیتورش مثل مانیتور خودم بود رو امتحان کردم ، وا چرا ؟ این بار هم مثل روی کامپیوتر خودم ماکنیتور خاموش شد ، تا اینکه فهمیدم مشکل از اوبنتو/... که مانتور رو خاموش می کنه
من دی وی دی اونتو رو گیر اوردم ( جدیده رو میگم ) و رفتم دیدم با حالت لایو اجرا نمیشه ، خوشبختان این دی وی دی حالت نصب بصروت غیر گرافیکی رو داشت ولی نمی دونم از کجا اورده بوده ؟!
خوب امیدوارم بتونید به من کمک کنید ، خیلی ممنون
مدل مانیتر من :‌F700B LG هستش‌:)
« آخرین ویرایش: 26 اردیبهشت 1386، 03:10 ب‌ظ توسط حمید »
حمید خوشحاله . :)

آفلاین nemanaldin

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 347
  • TURKMEN-UGLU
پاسخ به: مشکل با حالت زنده ی اوبنتو/کوبونتو/زوبونتو
« پاسخ #1 : 25 اردیبهشت 1386، 11:56 ق‌ظ »
سلام عجیبه
 مدل مانیتور من F700P مشکلی هم ندارم!!!
« آخرین ویرایش: 25 اردیبهشت 1386، 11:58 ق‌ظ توسط nemanaldin »

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
« پاسخ #2 : 25 اردیبهشت 1386، 09:50 ب‌ظ »
همون وقتی که سیستم بالا اومده و فقط مانیتور چیزی نشون نمیده دکمه‌های Ctrl و Alt و F1 رو با هم بگیرید و به صفحه سیاه و سفید خط فرمان برید و اونجا دستور
sudo dpkg-reconfigure xserver-xorg رو بزنید و تنظیمات درست رو انجام بدید... راستی کارت گرافیکتون چیه ؟
ضمنا نسخه DVD اوبونتو در واقع هم میتونه به صورت خط فرمانی (Alternate) و هم لایو نصب بشه...
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین حمید

• Newbie
  • *
« پاسخ #3 : 25 اردیبهشت 1386، 10:56 ب‌ظ »
باشه ممنون ، کارت گرافیک من :
01:00.0 VGA compatible controller: nVidia Corporation NV34 [GeForce FX 5200] (rev a1)
خروجی lspci رو دادم ۱۲۸ مگابایته .

آفلاین Rasmus

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 36
  • The Rasmus Is Better
« پاسخ #4 : 26 اردیبهشت 1386، 09:51 ق‌ظ »
دوست من مشکل شما مونیتور نیست . کارت گرافیک هستش که اوبنتو اون رو نشناخته. همون طور که دوستم گفت از پیکر بندی xserver-xorg استفاده کن . من هم وقتی که refresh rate رو روی 85hz می زارم مونیتورم خاموش می شه ولی اگه روی 75 hz بزارم درست کار می کنه . که نشون می ده کارت گرافیک هنوز نصب نشده
The Rasmus is better Rock Band

آفلاین nemanaldin

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 347
  • TURKMEN-UGLU
« پاسخ #5 : 26 اردیبهشت 1386، 02:22 ب‌ظ »
باشه ممنون ، کارت گرافیک من :
01:00.0 VGA compatible controller: nVidia Corporation NV34 [GeForce FX 5200] (rev a1)
خروجی lspci رو دادم ۱۲۸ مگابایته .
سلام حمید جان
مثل اینکه یه کپی از سیستم من دست تو
دقیقا همین کارت گرافیک رو من دارم نه با دپر و نه با ادجی هیچ مشکلی نداشتم فقط نصب درایورش خیلی سخت بود که اونم بعد از زحمت زیاد نصب کردم

آفلاین حمید

• Newbie
  • *
ممنون آقای حسن پور مشکل با تنظیم کردن  x حل شد ( دقیقا همونی که شما گفتید. ).
خیلی ممنون.
« آخرین ویرایش: 26 اردیبهشت 1386، 03:13 ب‌ظ توسط حمید »