0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
Segmentation fault (core dumped)
sudo apt-get install flip python-visual python-tk
sudo chmod +x emanim12.py
./emanim12.py
آف تاپیک : یه چند وقتی هست وقتی به سایت لاگین میکنم اون گزینه پست های جدید بعد از اخرین ورود ( فکر کنم همین بود ) دیگه وجود نداره و نمیتونم پستهای جدیدی که بعد از اخرین لاگین به سایت ارسال شده را بخونم . شما این مشکل را داری ؟
ممنون بهروز جان ولی نمیدونم چرا برای من باز همون ارور رو میده.شاید فقط رو 13.04 درست باشه به غیر از اون پیش نیاز ها چیز دیگه ای هم باید نصب بشه؟
Segmentation fault can also occur under following circumstances:a) A buggy program / command, which can be only fixed by applying patch.b) It can also appear when you try to access an array beyond the end of an array under C programming.c) Inside a chrooted jail this can occur when critical shared libs, config file or /dev/ entry missing.d) Sometime hardware or faulty memory or driver can also create problem.e) Maintain suggested environment for all computer equipment (overheating can also generate this problem).
نقلقول از: _Behrooz_ در 24 مهر 1392، 09:57 بظآف تاپیک : یه چند وقتی هست وقتی به سایت لاگین میکنم اون گزینه پست های جدید بعد از اخرین ورود ( فکر کنم همین بود ) دیگه وجود نداره و نمیتونم پستهای جدیدی که بعد از اخرین لاگین به سایت ارسال شده را بخونم . شما این مشکل را داری ؟اون علامت فلشی که تو عکس مشخص کردم رو بزنید.