انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: کمک...فوری.  (دفعات بازدید: 2504 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
پاسخ : کمک...فوری.
« پاسخ #15 : 19 شهریور 1392، 12:40 ب‌ظ »
به نظر من میز کار openbox برای سیستم شما مناسبه راحت همه چیش هم در دسترسه
یه راست کلیک میکنید همه منو ها رو دارید هر کاری میتونید بکنید خیلی هم سر راست هست
در ضمن با این مشخصات معلومه معماری سی پی یو شما 32 بیتی باید باشه و پس کرنل خیلی جدید هم به دردتون نمیخوره و ارزش نداره صبر کنید که مثلا نسخه جدید اوبونتو بیاد
همین لوبونتو 13.04 رو بگیرید
--
آقا از شما چه پنهون من یه دوستی داشتم یه کامپیوتر نمیدونم از کدوم موزه دزدیده بود داشت که رم 256 داشت !
تازه این رمش هم ایراد فزیکی داشت و هی باید کیس رو باز میکردی و با دست رم رو فشار میدادی و این جور کار ها !
روش ویندوز ایکس پی داشت
من دلم براش سوزید ! لوبونتو (2 سال پیش بود) رو روی یه فلش 4 گیگ ریختم و دادم بهش که حالت لایو بیاد بالا و بعد نصب کنه
خلاصه اینم که همینجوری لایو باهاش حال میکرد (هیچی هم از کامپیوتر بلد نبود) نصبش هم فکر کنم نکرد ! همینجوری استفاده میکرد (وبگردی) و مشکل زیادی نداشت حالا هر چی بهش گفتم فلش رو بده نسخه جدید لوبونتو روش بریزم میگفت نمیخواد همین خوبه!
البته جناب اینترنتش هم دایل آپ بود و آپدیت هم نمیتونست بکنه  ;D خلاصه حتی کدک های صوتی هم نداشت بیچاره نمیدونم در کل باهاش چیکار میکرد
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین سوزه

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 487
« پاسخ #16 : 19 شهریور 1392، 01:00 ب‌ظ »
abbasalim@اگه منظورتون اينه رم كه پر شد از اون استفاده كنه كه فضاى سواپ براى همينكار هست.تازه چون از هارده سرعتشم بيشتره

:o :o :o :o  از یک High Sr. Member بعید بود همچین حرفی بزنه! :|
دیگه در این انجمن Log in و فعالیتی نخواهم داشت.

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
« پاسخ #17 : 19 شهریور 1392، 01:04 ب‌ظ »
abbasalim@اگه منظورتون اينه رم كه پر شد از اون استفاده كنه كه فضاى سواپ براى همينكار هست.تازه چون از هارده سرعتشم بيشتره

اینکه سرعتش بیشتره؟خوب اگه ssd داشته باشند حرف درستیه(:دی)
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین אוּרִיאֵל

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 641
  • bin/Matin/ !#
    • bin/Matin/ !#
« پاسخ #18 : 19 شهریور 1392، 01:12 ب‌ظ »

:||
:||||
:||||||||
:||||||||||||||||

دوستان ميشه در مورد چيزى كه نميدونيد الكى نظر نديد ؟ نه خواهشاً نميشه ؟ خوب آخه چرا واقعاً ؟ كسى مجبورتون كرده ** شعر بگين ؟ :|

ايشون ميخواستند از فلش ( كه سرعتش معمولاً از هار هم كمتره واسه ارتباط دو طرفه و همين جا به بعد پست محمد حسين شعر محسوب ميشه ! ) به عنوان رم استفاده كنند تو ويندوز ميشه اينكارو كرد swap همٍ ميشه اختصاص داد ( كه معمولاً كاربراى ويندوز با اين قضيه آشنايى ندارند چون كاربر ويندوزند ديگه بالاخره !) اگه هاردتون كم نيست swap بهتره تو لينوكس هم ميشه جفتشو انجام داد بستگى به خودتون و فضاى هاردتون داره . :|

آفلاین سوزه

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #19 : 19 شهریور 1392، 01:15 ب‌ظ »

۱-اگه SSD هم باشه حرف درستی نیست!
۲-فکرنمیکنم ایشون SSD داشته باشند.
۳-هاردهای SSD به چند گیگابایت Ram نیاز دارند که ایشون هم نداره!

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design
« پاسخ #20 : 19 شهریور 1392، 01:24 ب‌ظ »
شما مگه نمیخوای از فلش مموری به عنوان رم استفاده کنی؟

خب به نظرتون از SSD‌ سرعتش بیشتر میشه؟! :D

در ضمن این که گفتید برای استفاده از SSD به چند گیگابایت رم نیاز هست یعنی چه؟یعنی یکی که رم مثلا 1 گیگ داشته باشه نمیتونه از SSD استفاده کنه؟ :o

SSD هم مثل هر هارد دیسک برای همه قابل استفاده هست ;)

آفلاین Sina471

• Full Member
  • *
  • ارسال: 175
« پاسخ #21 : 19 شهریور 1392، 04:38 ب‌ظ »
عجیبه واسم... هرکسی که میاد اینجا تا مشکلش حل بشه..اما به جای حل مشکل، مواجه میشه با مطالب بعضا کامل متناقض بعضی دوستان که ناشی از به رخ کشیدن اطلاعاتشون به همدیگه اس! واسه خود من بشتر مواقع این انجمن بیشتر گیج کننده بوده تا مفید.. بجز تعداد کمی از اعضا که پستهای خوب و مفید میذارن، بقیه بدون منبع فقط اظهار فضل و بی ادبی میکنن... فضایی که توی فروم های انگلیسی زبان خیلی کمتر دیده میشه!!

آفلاین ☺☺☺☺MOKA☺☺☺☺

• Full Member
  • *
  • ارسال: 193
  • ابوبونتو عشق من
« پاسخ #22 : 19 شهریور 1392، 05:21 ب‌ظ »
مشکل ایشون انگار حل شده
به نظر من پست دوم نکته ی مناسبی داشت
اسواپ رو زیاد بگیرند
و سوال دیگران
فلش > من تا به حال از فلش روی سیستم عامل خودم که نصبه استفاده نکردم ... اگه منظور اس اس دی هست بله بهتره --- اما با تستی که انجام دادم و شما می توانید انجام دهید فهمیدم 1 گیگ برای اسواپ کافیه ---  ونیازی نیست بیشتر از اون
البته برای رم 4 گیگ
برای رم های پایین تر 2 گیگ
چون در عمل یا سیستم خطا میده و مشکل ایجاد میشه
و یا داده ای روی اون ذخیره نمیشه ...
پست آخری را بخونید :
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,75612.0.html

امتحان کردم ...

-------------------
عجیبه واسم... هرکسی که میاد اینجا تا مشکلش حل بشه..اما به جای حل مشکل، مواجه میشه با مطالب بعضا کامل متناقض بعضی دوستان که ناشی از به رخ کشیدن اطلاعاتشون به همدیگه اس! واسه خود من بشتر مواقع این انجمن بیشتر گیج کننده بوده تا مفید.. بجز تعداد کمی از اعضا که پستهای خوب و مفید میذارن، بقیه بدون منبع فقط اظهار فضل و بی ادبی میکنن... فضایی که توی فروم های انگلیسی زبان خیلی کمتر دیده میشه!!
اما جواب دوستمون ---
شاید دوستان جوابی میدهند - اما به خاطر این هست که دوست دارند کمکی به دوستان هم فرومی کرده باشند نه اطلاعاتی به رخ بکشند
الان شما میدونید کاربر ایکس کیه ؟
نه - پس نیاز به این کار نیست
اما مشکلات تو فروم فارسی زبانان رو قبول دارم ---
بیشتر - آگاهانه یا نا آگاهانه از موضوع منحرف میشویم ---
خود منم از این دسته هستم ...
این نه بد هست نه خوب
یک اخلاقه :)

« آخرین ویرایش: 19 شهریور 1392، 05:39 ب‌ظ توسط ابونتو عشق من »
اوبونتو یعنی جهان بی مرز - جهان بی مرز یعنی برابری و آزادی - آزادی یعنی زندگی - زندگی بی مکث جریان داره :) :) هود بی مکث :D

آفلاین سوزه

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #23 : 19 شهریور 1392، 05:45 ب‌ظ »
دوستان اشتباه از من بود :|

من به ابتدای این پست احسان توجه نکردم که در جواب کاربر abbasalim داده شده:

بچه ها این امکان وجود داره که فلش رو به جای رم تنظیم کنن؟ (تو ویندوز میشد)

البته اشتباه من بخشیش تقصیر احسانه! ببینید چطور کاربر abbasalim را مورد خطاب قرار دادند! هیچ فاصله ای نگذاشته اند بین اسم و @ و پیام را هم در همان سطر نوشته اند! اینطوری هم یکخورده گنگه و هم خوندنش برای کسی که عجله داره سخته! و من آن قسمت را رد کردم و نخواندم!

اگر به شکل زیر بود این مشکل پیش نمیامد:

abbasalim @
اگه منظورتون اينه رم كه پر شد از اون استفاده كنه كه فضاى سواپ براى همينكار هست.تازه چون از هارده سرعتشم بيشتره
« آخرین ویرایش: 19 شهریور 1392، 05:48 ب‌ظ توسط تازه وارد »

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 937
  • !no power geek
« پاسخ #24 : 19 شهریور 1392، 06:06 ب‌ظ »
گاهی با گوشی مینویسم که محودیت 120 کاراکتری داره به همین خاطره.
راجع به اون دوستی که راجع به رخ کشیدن اطلاعات حرف زدن هم بگم که این بهرخ کشیدن نیست اینجا یه انجمنه که برای این طراحی شده که اعضا از اطلاعات همدیگه استفاده کنن.خود من بعد از پست تازه وارد یه سری سرچ انجام دادم که با مسایل دیگه ای آشنا شدم و به معلوماتم اضافه شد.درضمن اگه کسی یه پست اشتباه بزنه و کسی اصلاح نکنه که نمیشه.