انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: تصمیم مدیران :)  (دفعات بازدید: 2001 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین prpe26

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
تصمیم مدیران :)
« : 20 شهریور 1392، 01:03 ق‌ظ »
با سلام.

من محمدرضا ح. هستم و عموما اینجا منو میشناسید. اکانت اصلی بنده دسترسیش محدود شده. درسته بنده توهین کردم ولی توهین های مدیریت در پشت صحنه (بخصوص تویتر و آیدنتیکا) به بنده هم قابل چشم پوشی نبود. اما به هر حال گذشته ها گذشته. از همین تریبون از همه عذر خواهی میکنم.
با تشکر.
م.ح.

آفلاین אוּרִיאֵל

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 641
  • bin/Matin/ !#
    • bin/Matin/ !#
پاسخ : تصمیم مدیران :)
« پاسخ #1 : 20 شهریور 1392، 01:08 ق‌ظ »
با سلام.

من محمدرضا ح. هستم و عموما اینجا منو میشناسید. اکانت اصلی بنده دسترسیش محدود شده. درسته بنده توهین کردم ولی توهین های مدیریت در پشت صحنه (بخصوص تویتر و آیدنتیکا) به بنده هم قابل چشم پوشی نبود. اما به هر حال گذشته ها گذشته. از همین تریبون از همه عذر خواهی میکنم.
با تشکر.
م.ح.

بنده هم فكر ميكنم اين دوران بن به اندازه كافى طول كشيده . البته اين رو هم بايد در نظر گرفت كه محمد رضا يكى از كاربراى با تجربه ى اينجاست و كلى از وقتشو صرف اين انجمن و كمك به كاربراى اين انجمن كرده .

آفلاین prpe26

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
« پاسخ #2 : 20 شهریور 1392، 01:23 ق‌ظ »
والا الان دیگه حساب اکانت فیک برای فعالیت نیست. این اکانت ساخته شد تا صدای من به گوش مدیریت برسه :). امیدوارم که مدیریت هم منطقی برخورد کنه .

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
« پاسخ #3 : 20 شهریور 1392، 02:22 ق‌ظ »
حساب کاربری شما به دلیل نقض قوانین سایت به صورت پیاپی محدود شده. با وجود این محدود شدن، باز هم چندین بار اقدام به ساخت کاربر جدید کردید. کاربرهای جدید شما چندین بار منع شدند و باز حالا با این نام کاربری شروع به فعالیت کردید.

متاسفانه به دلیل نقض قوانین به صورت پیاپی، هیچ کدوم از مدیران و ناظران در حال حاضر موافق با رفع محدودیت شما نیستند.

آفلاین !

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 586
  • Don't Panic!
    • مانیتورینگ سایت
« پاسخ #4 : 20 شهریور 1392، 03:11 ق‌ظ »
حساب کاربری شما به دلیل نقض قوانین سایت به صورت پیاپی محدود شده. با وجود این محدود شدن، باز هم چندین بار اقدام به ساخت کاربر جدید کردید. کاربرهای جدید شما چندین بار منع شدند و باز حالا با این نام کاربری شروع به فعالیت کردید.

متاسفانه به دلیل نقض قوانین به صورت پیاپی، هیچ کدوم از مدیران و ناظران در حال حاضر موافق با رفع محدودیت شما نیستند.

آخه اون تاپیک که من به شخصه یادم هست کدوم بود خیلی حرص درآر بود و یخورده هم جوش آوردن من دوستان رو به واکنش واداشت و اونطوری شد.
حالا هم مدت مدیدی از اون زمان میگذره بابا بیخیال شید وقتایی که محمدرضا اینجا بود بیشتر سرگرم میشدیم :D

-------
تاپیک حرص درآر : http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=68947.0
I just felt like running

Altern AI Directory --- GitHub

آفلاین vandu

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 741
« پاسخ #5 : 20 شهریور 1392، 08:45 ق‌ظ »
من میگم یه نظرسنجی ایجاد کنید ببینیم چند نفر میخوان آقای حقیری رو. البته اگه قراره نتیجه نظرسنجی اعمال نشه همون بهتر که برگزار هم نشه...
Nothing is particularly hard if you divide it into small jobs

Henry Ford

آفلاین امید توانا

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 981
« پاسخ #6 : 20 شهریور 1392، 09:02 ق‌ظ »

یک دلیل دیگه می‌تونه این باشه که از وقتی ایشان محدود شده‌اند، تنش در تالار تقریبن از بین رفته (به جز مورد آقای زنبوردار، که امیدوارم به زودی ایشون هم مورد الطاف مدیریت قرار بگیرند ;)).

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
« پاسخ #7 : 20 شهریور 1392، 09:17 ق‌ظ »

این انجمن به افراد با تجربه نیاز داره و ایشون هم یکی از اون افرادی هستند که ما خیلی بهشون نیاز داریم و حالا هم که مدت زیادی از اون ماجرا گذشته و تقریبا دیگه همه فراموشش کردند پس لطفا محدودیت ایشان را بردارید تا ما از اطلاعات ایشون استفاده کنیم
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
« پاسخ #8 : 20 شهریور 1392، 09:32 ق‌ظ »
ایشون الان چند مدت هست که بن شدن و فکر کنم که کافی باشه براشون به نظر منم محدودیتشون برداشته بشه خوبه
آقایون کاربر ها و مدیران هر درگیری و دعوایی هم دارید کنار بزراید و حتی اگه مثل من هستین و نمیتونید ببخشید و فراموش کنید توی دلتون نگه دارید :)
به قول راسل (رح) دوست داشتن هوشمندانه و تنفر احمقانه هست
برای زندگی در کنار یکدیگر باید یاد بگیریم با هم کنار بیایم
« آخرین ویرایش: 20 شهریور 1392، 09:34 ق‌ظ توسط ava »
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 937
  • !no power geek
« پاسخ #9 : 20 شهریور 1392، 09:35 ق‌ظ »
من اطلاعى ندارم جريان ايشون چى بوده فقط اميدوارم باز نشدن اكانت ايشون به خاطر غرض شخصى نباشه.

آفلاین سعید زبردست

• سعید زبردست
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1052
  • سعید زبردست
    • وبلاگ سعید زبردست
« پاسخ #10 : 20 شهریور 1392، 01:13 ب‌ظ »
من اطلاعى ندارم جريان ايشون چى بوده فقط اميدوارم باز نشدن اكانت ايشون به خاطر غرض شخصى نباشه.
اعمال محدودیت و بن کردن کاربران، طبق قوانین و با رای و تبادل نظر ناظرین انجمن صورت می‌گیرد.
وب سایت - وبلاگ - «آنان که می توانند انجام می دهند و آنان که نمی توانند، انتقاد می کنند ...»
قوانین و خط مشی رفتاری در انجمنهای اوبونتو ایران