سلام ،
بعد از سه چهار ماه انتظار بالاخره کارهام سبک شد و تصمیم گرفتم هاردم رو FDISK کنم و یه پارتیشن خوب و مناسب واسه ابونتو 8.04 درست کنم تا کم کم طعم لینوکس رو هم بچشیم . اما چون می دونم ممکنه حالا حالا ها طول بکشه که با اوبونتو آشنا بشم هنگام پارتیشن بندی یه پارتیشن جداگانه واسه ویندوز هم در نظر گرفتم تا در مواقع ضروری لنگ نمونم .
بعد از پارتیشن بندی اول اوبونتو رو نصب کردم و به درستی هم نصبش کردم , فقط هنگام نصب اونجا که از Free Space باید سه تا پارتیشن براش می ساختم , من برای هر سه پارتیشن گزینه Primary رو انتخاب کردم .
بعد از نصب لینوکس ، شروع به نصب ویندوز کردم که هنگام نصب ویندوز ، بعد از انتخاب درایو مورد نظر به من اجازۀ ادامۀ کار رو نمی داد تا اینکه مجبور شدم درایو های مرتبط به اوبونتو رو delete کنم و از طریق installer خود ویندوز دوباره به جاشون پارتیشن ایجاد کنم تا بتونم ویندوز رو نصب کنم .
بعد از نصب ویندوز خب طبیعتاً خبری از اوبونتو نبود و فقط درایوهاش موجود بودند . دوباره اوبونتو رو بعد از نصب ویندوز ، نصبش کردم و این بار Logical رو برای درایو های اوبونتو انتخاب کردم و درست نصب شد ولی دوباره بعد از نصب باز خبری از ویندوز نبود و پس از Restart خود به خود اوبونتو بالا می اومد .
بعد از نصب اوبونتو دوباره شروع به نصب ویندوز کردم و اینبار دیگه ویندوز مانع از ادامه کار پس از انتخاب درایو مورد نظر نشد ، منتها بعد از اینکه فایل های ویندوز کپی شد و سیستم restart شد ، به جای اینکه ادامه پروسه نصب انجام بگیره بعد از بالا اومدن بوت ویندوز ، بدون اینکه من کلیدی رو فشار بدم سیستم خود به خود در حالت Bootable می رفت و پروسۀ نصب ویندوز از ابتدا شروع می شد .
بعد از این ناکامی به ناچار دوباره FDISK و پارتیشن بندی کردم و الان هم فقط ویندوز رو در اولین درایوم (C) نصب کردم ، منتها می ترسم دوباره اوبونتو رو نصب کنم چون اصلاً دوست ندارم دوباره پارتیشن بندی یا فرمت کنم .
به نظر شما اگر الان اوبونتو رو نصب کنم مشکلی به وجود میاد ؟ اگر این بار خواستم اوبونتو رو نصب کنم ، Primary رو انتخاب کنم یا Logical ؟
آیا وقتی که هر دو سیستم عامل به درستی نصب شده باشند ، من باید بتونم بعد از بالا اومدن سیستم حق انتخاب یکی از اونها رو داشته باشم ؟ (مثل مواقعی که دو تا ویندوز نصب است )
اگر نکته ای هست ، حتماً یادآوری کنید چون
من یک مبتدی هستم .