انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: سیستم عامل ها با هم سازش ندارند !؟ (اولین گام ، اولین مصیبت)  (دفعات بازدید: 1962 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین omid020

• Newbie
  • *
  • ارسال: 23
  • حقیقت هم انتهایی دارد .
سلام ،
بعد از سه چهار ماه انتظار بالاخره کارهام سبک شد و تصمیم گرفتم هاردم رو FDISK کنم و یه پارتیشن خوب و مناسب واسه ابونتو 8.04 درست کنم تا کم کم طعم لینوکس رو هم بچشیم . اما چون می دونم ممکنه حالا حالا ها طول بکشه که با اوبونتو آشنا بشم هنگام پارتیشن بندی یه پارتیشن جداگانه واسه ویندوز هم در نظر گرفتم تا در مواقع ضروری لنگ نمونم .
بعد از پارتیشن بندی اول اوبونتو رو نصب کردم و به درستی هم نصبش کردم , فقط هنگام نصب اونجا که از Free Space باید سه تا پارتیشن براش می ساختم , من برای هر سه پارتیشن گزینه Primary رو انتخاب کردم .
بعد از نصب لینوکس ، شروع به نصب ویندوز کردم که هنگام نصب ویندوز ، بعد از انتخاب درایو مورد نظر به من اجازۀ ادامۀ کار رو نمی داد تا اینکه مجبور شدم درایو های مرتبط به اوبونتو رو delete کنم و از طریق installer خود ویندوز دوباره به جاشون پارتیشن ایجاد کنم تا بتونم ویندوز رو نصب کنم .
بعد از نصب ویندوز خب طبیعتاً خبری از اوبونتو نبود و فقط درایوهاش موجود بودند . دوباره اوبونتو رو بعد از نصب ویندوز ، نصبش کردم و این بار Logical رو برای درایو های اوبونتو انتخاب کردم و درست نصب شد ولی دوباره بعد از نصب باز خبری از ویندوز نبود و پس از Restart خود به خود اوبونتو بالا می اومد .
بعد از نصب اوبونتو دوباره شروع به نصب ویندوز کردم و اینبار دیگه ویندوز مانع از ادامه کار پس از انتخاب درایو مورد نظر نشد ، منتها بعد از اینکه فایل های ویندوز کپی شد و سیستم restart شد ، به جای اینکه ادامه پروسه نصب انجام بگیره بعد از بالا اومدن بوت ویندوز ، بدون اینکه من کلیدی رو فشار بدم سیستم خود به خود در حالت Bootable می رفت و پروسۀ نصب ویندوز از ابتدا شروع می شد .  ](*,)
بعد از این ناکامی به ناچار دوباره FDISK و پارتیشن بندی کردم و الان هم فقط ویندوز رو در اولین درایوم (C) نصب کردم ، منتها می ترسم دوباره اوبونتو رو نصب کنم چون اصلاً دوست ندارم دوباره پارتیشن بندی یا فرمت کنم .
به نظر شما اگر الان اوبونتو رو نصب کنم مشکلی به وجود میاد ؟ اگر این بار خواستم اوبونتو رو نصب کنم ، Primary رو انتخاب کنم یا Logical ؟
آیا وقتی که هر دو سیستم عامل به درستی نصب شده باشند ، من باید بتونم بعد از بالا اومدن سیستم حق انتخاب یکی از اونها رو داشته باشم ؟ (مثل مواقعی که دو تا ویندوز نصب است )
اگر نکته ای هست ، حتماً یادآوری کنید چون من یک مبتدی هستم .
امید

آفلاین toti

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 259
    • LINUX LOVER
البته مطمنن راه های حرفه ای دارد که دوستان به اطلاعتان خواهند رساند ولی احتمالا برای کسانی که توی شش و بش ویندوز و لینوکس هستند بهترین راه استفاده از این نرم افزار است...
نقل‌قول
http://wubi-installer.org/
امتحان کنید ابتدا نصب ویندوز سپس اوبنتو...

آفلاین alis313

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 313
  • هو معکم اینما کنتم
ابتدا خوش آمد میگم برای ورود به جامعه متن باز
دوما منم یه دو دفعه اینطوری شدم نگران نباش. یه چیز عادی واسه خیلی از بچه های اینجاست.
سوما به نظر من ابتدا ویندوزت رو نصب کن .
پارتیشن هاتم یه جوری بچین که ویندوزت تو یه پارتیشن و لینوکستم تو یکی دیگه و در ضمن ویندوزتم نر جیحا تو همون داریو c نصب کن . تر جیحا پارتیشن آخری رو هم اختصاص بده به لینوکس .
بعد بهترین راه نصب از طریق cd live هست تو محیط گرافیکی خیلی راحتی.
در حین نصب لینوکس در زمانی که می خوای پارتیشن مورد نظر رو برای لینوکس قرار بدی اونو دلیتش کن و درایو های swap و / و home/ رو درست کن و فرمت درایو / رو primary و ext3 قرار بده و بقیه مراحل نصب رو ادامه بده .
در ضمن می تونی لینوکس رو نصب کنی بعد ویندوز رو که البته باید پس از نصب ویندوز با cd live فایل گرابت رو تعمیر کنی که تو انجمن اگه بگردی کامل در موردش تو ضیح داده شده .
« آخرین ویرایش: 10 آذر 1387، 11:24 ق‌ظ توسط alis313 »

آفلاین snake

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 997
سلام
اینطور نصب کن.
هارد رو دو قسمت کن یکی برای ویندوز و یکی برای لینوکس.
بخض وندوز رو هر چند تا پارتیشن می خوای بساز ولی پارتیشن لینوکس رو بزار فضای خالی بمونه یعنی پارتیشن بندی نکن.
ویندوز ور نصب کن
بعد زا نصب ویندوز لینوکس رو نصب کن بزار خودش توی فضای خالی پارتیشن بندی کنه.(use maximum free spcae )
مشکلت حل میشه.
اینها همش تجربست زود عادت می کنی.
موفق باشی

+ grub بعد از نصب توسط ویندوز شناساپی نمی شه واسه همینم اگه لینوکس رو اول نصب کنی grub پاک می شه.

Linux is not a word,It's a SPRITE

آفلاین آی سهیل

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1013
  • سهیل هستم.
    • نیمِگــــــــــــــا
دوست عزیز از Super Grub استفاده کن، که تو سایت لینوکس شاپ دات آی آر هستش.
البته فکر کنم بتونی KDE4 رو به صورت زنده نصب کنی و از قسمت کنترلی منوی Grub رو ویرایش کنی.
موفق باشی.
The open source Ubuntu desktop operating system powers millions of PCs and laptops around the world.

آفلاین omid020

• Newbie
  • *
  • ارسال: 23
  • حقیقت هم انتهایی دارد .
از همۀ دوستان سپاسگذارم  ;D

بالاخره درست شد ، البته ای کاش می شد به همین راحتی اول اوبونتو رو نصب کرد و بعد ویندوز رو .
خان بعدی هم نصب مودم است که چون مودمم یک مودم قدیمی و گمنام است یه مقداری نگرانشم ، البته هنوز تلاشی نکردم ، باید ببینم چی میشه !

شب خوش  ;)
امید

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1368
مشکل از تعداد پارتيشن هاي primary بوده که حداکثر روي هر هارد ميتونه 4 تا باشه ، يا اينکه 3 تا primary  و 1  پارتيشن  extended  ...که داخل extended هرتعدادي خواستي ميتوني پارتيشن logical  بسازي  اگر اوبونتو رو داخل extended  نصب ميکردي مشکلي پيش نميومد، که فکر کنم الان به صورت ناخودآگاه اين کار رو انجام داده باشي.