انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: احساس میکنم سیستمم دچار بد افزار شده چی کارش کنم؟؟  (دفعات بازدید: 973 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین bat

• Full Member
  • *
  • ارسال: 121
یه چن وقت پیش برا اولین بار دیدم که وقتی translate.google.com رو باز میکنم یه اکانت دیگه رو برام نشون میده(اکانت خودم نیست) وقتی هم که اون اکانت رو باز میکردم که اطلاعاتشو بدونم صفحه login رو واسم میاورد.منم کار داشتم و خیلی بهش توجه نکردم.چن دقیقه پیش بود که دیدم این دوباره تکرار شده اینبار چون ادرس اکانت اسم یه ادم بود رفتم دنبالش تو لینکد این پیداش کردم.از اطلاعات متناقض ای که از خودش گذاشته بود فهمیدم که یا دچار بد افزار شدم یا میلم هک شده یا.... .واسه همین میخواستم بدونم اگه بد افزاری رو سیستم باشه پیشنهاد چه کاری میدید که از شرش خلاص شم؟؟

آفلاین سیروس

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 615
پیشنهاد میکنم بروزرتون رو بازنضب کنید و سعی کنید از چند مرورگر استفاده کنید،مثلا ایمیل هاتون رو تنها با کروم باز کنید و از فایرفکس و اپرا برای کارهای دیگر استفاده کنید.
افزونه های امنیتی زیادی در فایرفکس هست که میتونید نصب کنید

Adblock
Beef taco
Bluhell firewall
Ghostery
Google Discennoct
Google sharing
http eveywhere
noscript

آفلاین bat

• Full Member
  • *
از کمکتون متشکرم ولی من راجع به سیستم آلوده شده پرسیده بودم نه جلوگیری از آسیب تو اینترنت

آفلاین x

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 561
منظورش این بود که اگر بدافزار داری
شاید اطلاعات به سرقت برود

دوست عزیز

آفلاین سیروس

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 615
از کمکتون متشکرم ولی من راجع به سیستم آلوده شده پرسیده بودم نه جلوگیری از آسیب تو اینترنت
سیستم شما آلوده نشده.احتمالا اطلاعات حساب کاربری شما در اینترنت به سرقت رفته که این هم ربطی به سیستم عامل نداره.راه جلوگیریش همان افزونه هایست که به شما گفتم

آفلاین bat

• Full Member
  • *
حالا اگه سیستمم الوده بشه چی کارش کنم؟؟(منظورم حالت کلی یه)

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
بهترین راه رو دوستان اشاره کرئند و البته در کنارش سیستم شما باید بروز باشه و آپدیت ها رو گرفته باشید.در ضمن میتونی از فایروال هم استفاده کنی.