انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: به نظر شما چه نرم افزاری الان لازمه؟  (دفعات بازدید: 4843 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
پاسخ : به نظر شما چه نرم افزاری الان لازمه؟
« پاسخ #15 : 08 خرداد 1392، 10:45 ق‌ظ »
اگه بتونی روی OCR کار کنی، بزرگترین کمک رو به جامعه‌ی پارسی زبان کردی :) چون می‌شه تمام نسخه‌های قدیمی کتاب‌ها رو دیجیتال کرد و محقق‌ها راحت‌تر روش کار کنن.

آفلاین shahrooz68

• Full Member
  • *
  • ارسال: 111
« پاسخ #16 : 08 خرداد 1392، 10:48 ق‌ظ »
- یه نرم افزار خطاطی قوی با قابلیت جابجایی مکانی حروف و... (یعنی یه خطاط کامل کامل)

- دانلود منیجر بدون ایراد و کامل (دارای تمام تنظیمات مانند زمانبندی و...)

- او سی آر هم که دوستان فرمودند

آفلاین r_m1232002

• Full Member
  • *
  • ارسال: 143
« پاسخ #17 : 08 خرداد 1392، 12:14 ب‌ظ »
تاپیک بسیار مفیدیه، از شروع کننده تاپیک تشکر می کنم. با توجه به پیشنهاداتی که تاکنون ارایه شده:

OCR نرم افزاری هست که نیاز به کار بسیار زیادی داره و وجود یک تیم برنامه نویسی ضروری به نظر می رسه. در ضمن تمام تلاش هایی که انجام میشه اگه با هدف غیر مادی باشه قاعدتا به زمان زیادی هم نیاز داره. بنابراین اگر به دنبال این هدف هستید حتما باید به فکر تشکیل یک تیم و برنامه بلند مدت باشید.

اما برنامه هایی مانند خواندن متن فارسی یا نوشتن متن بر اساس دستورات صوتی واقعا وحشتناک هستند و بیشتر به عنوان یک پروژه آکادمیک امکان پذیر هستند چون نیاز به سواد قابل توجهی در زمینه هوش مصنوعی دارند.

خط نستعلیق هم می تونه پروژه جالب و در عین حال پرکاری باشه اما واقعا نمی دونم چه میزان از افراد به چنین نرم افزاری نیاز دارند.

شاید نگاهی به نرم افزارهای پراستفاده ویندوزی هم راه مناسبی برای شناخت نیازهای نرم افزاری کاربران باشه. به طور مثال کافیه لیست نرم افزارهای موجود در یکی از پکیج های مجموعه نرم افزارهای (دزدی!) ویندوزی که به صورت گسترده در بازار ایران عرضه می شوند رو بررسی کنید و نرم افزار ها رو بر اساس کاربرد دسته بندی کنید و سپس به دنبال کاربردهایی که جایگزین نرم افزاری در لینوکس ندارند باشید.

به هر حال امیدوارم موفق باشید.
« آخرین ویرایش: 08 خرداد 1392، 12:16 ب‌ظ توسط r_m1232002 »

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 937
  • !no power geek
« پاسخ #18 : 08 خرداد 1392، 05:41 ب‌ظ »

OCR نرم افزاری هست که نیاز به کار بسیار زیادی داره و وجود یک تیم برنامه نویسی ضروری به نظر می رسه. در ضمن تمام تلاش هایی که انجام میشه اگه با هدف غیر مادی باشه قاعدتا به زمان زیادی هم نیاز داره. بنابراین اگر به دنبال این هدف هستید حتما باید به فکر تشکیل یک تیم و برنامه بلند مدت باشید.

االبته من همون اول هم گفتم که برنامه نویسیرو تازه میخوام یاد بگیرم ولی بازم فکر نمیکنم خیلی پیچیده باشه(او سی آر رو میگم)احتمالا ولی یه اعصاب پولادین میخواد

آفلاین بهنام …

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1028
  • إن أحسنتم أحسنتم لأنفسكم وإن أسأتم فلها
« پاسخ #19 : 08 خرداد 1392، 08:17 ب‌ظ »
آقا احسان٫ خوشا به روحیه‌ات. آفرین

ولی ocr (به عنوان یک پیشنیاز در بسیاری از زمینه‌ها٫ مثل هسته برای سیستم عامل) را نباید ساده گرفت.
فرض بر اینکه در مجموع 100 ساعت وقت گذاشتی و خوب برنامه نویسی آموختی و فرض بر اینکه 100 ساعت در مجموع فقط میتونی وقت برای این کار بذاری (خلق یک ocr قوی)
از من به عنوان داداش کوچیکت بشنو و همیشه یادآوری کن: سعی کن قدمی را در این راه برداری که به آیندگان کمک کنه نه اینکه مثلا یه برنامه نوشتی یک سال خوبه و کارآمده و بعد باید دورش ریخت و از صفر شروع کرد. هرچند قدمت کوچیک باشه

راستی من با اون پیشنهاد بررسی یک پک بزرگ نرم افزارهای ویندوز و .... مخالفم.
دلیل: پک‌های نرم افزاری هرکدوم برای مقصود خاصی و برای افرادی ایجاد شده‌اند و هیچکدوم به اولویت نیازها و به رشد جامعه کاری ندارن. مثلا با بررسی این پک‌ها نمیشه به این نتیجه رسید (شاید و شاید این از همه مهمتر باشه) که مثلا یک نمایشگر زبان ناشنوایان و افراد گنگ ایجاد کرد. این یک مثل بود.
:) :)

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • !no power geek
« پاسخ #20 : 08 خرداد 1392، 08:47 ب‌ظ »
آقا احسان٫ خوشا به روحیه‌ات. آفرین

ولی ocr (به عنوان یک پیشنیاز در بسیاری از زمینه‌ها٫ مثل هسته برای سیستم عامل) را نباید ساده گرفت.
فرض بر اینکه در مجموع 100 ساعت وقت گذاشتی و خوب برنامه نویسی آموختی و فرض بر اینکه 100 ساعت در مجموع فقط میتونی وقت برای این کار بذاری (خلق یک ocr قوی)
از من به عنوان داداش کوچیکت بشنو و همیشه یادآوری کن: سعی کن قدمی را در این راه برداری که به آیندگان کمک کنه نه اینکه مثلا یه برنامه نوشتی یک سال خوبه و کارآمده و بعد باید دورش ریخت و از صفر شروع کرد. هرچند قدمت کوچیک باشه

راستش من دقیقا منظورتون رو نگرفتم چیه.
راجع به کارم که حالا کو تا من برنامه نویس بشم.بیشتر این پست رو زدم شاید یکی دیگه انگیزه بگیره.(البته خود من هم تا اونجایی که بتونم دریغ نمیکنم ولی در کل انتظار نداشته باشین)
« آخرین ویرایش: 08 خرداد 1392، 09:25 ب‌ظ توسط Ehsanveisi »

آفلاین امیرمسعود

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 373
« پاسخ #21 : 26 تیر 1392، 01:05 ق‌ظ »
کسی هست که دربارهٔ نرم‌افزارهای OCR فارسی اطلاعات داشته باشه؟ یه فهرست از نرم‌افزارها و کتاب‌خانه‌های موجود لازم داریم. هر نرم‌افزار OCR فارسی (و عربی و حتی لاتین) که الان وجود دارند (چه آزاد چه انحصاری) و کتاب‌خانه‌های نرم‌افزاری که در این باره نوشته شده‌اند، به‌ویژه اون‌هایی که آزاد هستند.

هدف اینه که یه جمع‌بندی از امکانات موجود داشته باشیم. اون وقت می‌تونیم نتیجه رو یه جا بنویسیم و در صفحهٔ پروژه‌های پیشنهادی برای برنامه‌نویسی و طراحی روی ویکی بگذاریم.

آفلاین بهنام …

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1028
  • إن أحسنتم أحسنتم لأنفسكم وإن أسأتم فلها
« پاسخ #22 : 26 تیر 1392، 10:37 ق‌ظ »
ببینید میتونید از شرکت پکتوس در این مورد اطلاعاتی بگیرید
چون میخواید نرم افزار آزاد را توسعه بدید و بدرد همه میخوره شاید جدیدترین اطلاعات را بهتون بدن
البته بعید میدونم چون اگه واقعا هدف خالصی داشتن قبلا متن باز و رایگان فعالیت میکردن (مگه چند نیازمند توی کشور داریم) ولی امتحانش ضرر نداره.
خودم هیچی نمیدونم ولی شنیدم پکتوس جزء قویترین شرکت‌های نرم افزاری و سخت افزاری درباره‌ی زبان فارسی و ocr و ایناست شایدم اشتباه میکنم
:) :)

آفلاین شاهچراغیان

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 293
    • shgn.ir
« پاسخ #23 : 26 تیر 1392، 11:42 ق‌ظ »
آقا اگه بتونید یک نرم افزار عین فتوشاپ یا حتی قدرتمندتر از آن تولید کنید که نور علی نور میشه. می دونم gimp هست ولی قدرتی که فتوشاپ داره آن نداره متأسفانه.
حتی می تویند نامش را هم openPhotoshop بذارید. ;D
www.shgn.ir
www.shgn.ir/category/linux

In a world without any fences or walls,Who needs Gates or Windows!

آفلاین REZA_049

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 75
« پاسخ #24 : 26 تیر 1392، 07:05 ب‌ظ »
آقا اگه بتونید یک نرم افزار عین فتوشاپ یا حتی قدرتمندتر از آن تولید کنید که نور علی نور میشه. می دونم gimp هست ولی قدرتی که فتوشاپ داره آن نداره متأسفانه.
حتی می تویند نامش را هم openPhotoshop بذارید. ;D
بقول یکی از دوستان چه کاریه دوباره چرخ رو اختراع کرد!فعلا که گیمپ هست یه تیم هم پشتش هست داره توسعه اش میده؛OCR  یه ایده خوبه کمک به پروژه هایی که یکی از دوستان با نام امیرمسعود استارت زده.

آفلاین امیر شهریاری

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 323
« پاسخ #25 : 27 تیر 1392، 09:15 ق‌ظ »
ببخشید دوستان ولی فکر می کنم این پروژه ها کمی فراتر از توان دوستمون احسان یا بقیه دوستان باشه. نوشتن این برنامه هایی که شما ذکر کردید همونطور که دوستمون r_m1232002 گفت نیاز به یک تیم برنامه نویس داره. تازه تو این تیم چنتا برنامه نویس به تنهایی نمیتونن کاری از پیش ببرند. باید برای طراحی الگوریتم ها و توابع پیچیده این نوع برنامه ها از یک طراح الگوریتم خوب استفاده بشه. برنامه ای مثل OCR نیازمند الگوریتم های پیچیده پردازش تصویر و تشخیص الگو هستش که نوشتن الگوریتم اونها کار هر کسی نیست. فتوشاپ که یکی از دوستان گفتن پر از توابع و الگوریتم های مختلف کار روی تصاویر هستش که طی سالها تونستن اونها رو بهینه با سرعت بالا و کارایی خیلی خوب بکنند خیلی همت بکنیم میشه یک چیزی تو مایه های Gimp ( اونم بد نیست )
با همه اینها برای ایرانی جماعت کار نشد نداره ولی خیلی دشواره و معمولا خیلی ها به وسط کار که میرسند بی خیال آخرش میشن و عطاش رو به لقاش می بخشند.(نمونش خود من  :'( یه روزی می خواستم دانلودر بنویسم برای ویندوز و لینوکس تا یه جاهایی هم پیش رفتم ولی بسوزه پدر بی پولی  ](*,) به خاطر پروژه های تجاری که بهم پیشنهاد می شد همه وقتم گرفته شد و فرصتی برای انجام پروژه های رایگان برام نمود و ولش کردم به امان خدا تا شاید یک روزی دوباره برم سراغش)
امیدوارم خبر هایی خوبی تو زمینه برنامه های نوشته شده توسط دوستان در آینده نزدیک بشنوم.
موفق باشید  ;)

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • !no power geek
« پاسخ #26 : 27 تیر 1392، 09:51 ق‌ظ »
اينا قراره به عنوان پروژه هاي مورد نياز به ويكى الحاق بشه. و اگه شد يه گروه مسيوليتش رو بگيره.فعلا فقط ايده لازمه.

آفلاین mohammadgolfami

• Full Member
  • *
  • ارسال: 213
« پاسخ #27 : 24 شهریور 1392، 11:48 ب‌ظ »
بنظرم اگه بشه کاری کرد که توی ترمینال بشه از فارسی به شکل درست استفاده کرد مفید باشه. درضمن در زمینه GIS هم تو ایران اصلا کار نشده. اگه هم شده خیلی ناقص و سطحی هستند. البته نوشتن یه نرم افزار GIS کار ساده ای نیست و یه تیم می خواد.
محدودیت تنها در ذهن ماست!