ببخشید دوستان ولی فکر می کنم این پروژه ها کمی فراتر از توان دوستمون احسان یا بقیه دوستان باشه. نوشتن این برنامه هایی که شما ذکر کردید همونطور که دوستمون r_m1232002 گفت نیاز به یک تیم برنامه نویس داره. تازه تو این تیم چنتا برنامه نویس به تنهایی نمیتونن کاری از پیش ببرند. باید برای طراحی الگوریتم ها و توابع پیچیده این نوع برنامه ها از یک طراح الگوریتم خوب استفاده بشه. برنامه ای مثل OCR نیازمند الگوریتم های پیچیده پردازش تصویر و تشخیص الگو هستش که نوشتن الگوریتم اونها کار هر کسی نیست. فتوشاپ که یکی از دوستان گفتن پر از توابع و الگوریتم های مختلف کار روی تصاویر هستش که طی سالها تونستن اونها رو بهینه با سرعت بالا و کارایی خیلی خوب بکنند خیلی همت بکنیم میشه یک چیزی تو مایه های Gimp ( اونم بد نیست )
با همه اینها برای ایرانی جماعت کار نشد نداره ولی خیلی دشواره و معمولا خیلی ها به وسط کار که میرسند بی خیال آخرش میشن و عطاش رو به لقاش می بخشند.(نمونش خود من
یه روزی می خواستم دانلودر بنویسم برای ویندوز و لینوکس تا یه جاهایی هم پیش رفتم ولی بسوزه پدر بی پولی
به خاطر پروژه های تجاری که بهم پیشنهاد می شد همه وقتم گرفته شد و فرصتی برای انجام پروژه های رایگان برام نمود و ولش کردم به امان خدا تا شاید یک روزی دوباره برم سراغش)
امیدوارم خبر هایی خوبی تو زمینه برنامه های نوشته شده توسط دوستان در آینده نزدیک بشنوم.
موفق باشید