0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
نقلقول از: אוּרִיאֵל در 25 شهریور 1392، 11:30 قظنقلقول از: ابونتو عشق من در 25 شهریور 1392، 11:26 قظنقلقول از: ava در 25 شهریور 1392، 12:55 قظمن میخوام یک ایمیل امن داشته باشم1- سرور و خود شرکتی یا گروهی که این خدمات رو میدن مطمئن باشن و حرفه ای که به راحتی هک نشه2- اطلاعات و داده های کاربر رو برسی نکنه (حداقل تو قوانینش!) 3- رایگان باشه و نیاز به دادن موبایل یا ایمیل دیگه نباشه اطلاعات زیادی از کاربر نگیره و مثل یه بچه آأم یه ایمیل بده هر چند با امکانات و فضای کم (حالا 100 مگ فضا باشه خوبه)دوستان جیمیل - هات میل و یاهو به درد بنده نمیخورن چون اطلاعات زیادی (مثل شماره موبایل که حتما باید بدی و کد تایید بفرسه) میخوان - سرویس های ایرانی هم که اصلا و ابدا معرفی نکنید من میخوام کاملا ناشناس باشم برای سرویس دهنده و هیچ ردی نتونه ازم بگیره که بتونه بگه این ایمیل به فلان شخص حقیقی یا به فلان شماره همراه مربوط میشه !یک هاست خوب بگیر با دامنه ی خوب هاست 1 گیگ با پهنای باند 25 درماه - آپ تایم 99 درصدی - سرور آلمان 25-60 تومان در سالبعد دامنه ای ار 13 تومان برای 5 سالبعد با اویت لوک یا تاندر بیرد یا هر سیستم مدیریت ایمیلی چکش کنامن راحت باکلاسموفق باشیواسه هاست بايد آدرسه خونتونو هم بدى اون وقت :|برای خرید دامنه باید ادرس خونه شماره ملی شماره شناسنامه کد پستی و .... رو بدی . مگر این کار رو بکنن . از این سرویس های هاستینگ رایگان بگیرن وفقط از ایمیلش استفاده کنن.
نقلقول از: ابونتو عشق من در 25 شهریور 1392، 11:26 قظنقلقول از: ava در 25 شهریور 1392، 12:55 قظمن میخوام یک ایمیل امن داشته باشم1- سرور و خود شرکتی یا گروهی که این خدمات رو میدن مطمئن باشن و حرفه ای که به راحتی هک نشه2- اطلاعات و داده های کاربر رو برسی نکنه (حداقل تو قوانینش!) 3- رایگان باشه و نیاز به دادن موبایل یا ایمیل دیگه نباشه اطلاعات زیادی از کاربر نگیره و مثل یه بچه آأم یه ایمیل بده هر چند با امکانات و فضای کم (حالا 100 مگ فضا باشه خوبه)دوستان جیمیل - هات میل و یاهو به درد بنده نمیخورن چون اطلاعات زیادی (مثل شماره موبایل که حتما باید بدی و کد تایید بفرسه) میخوان - سرویس های ایرانی هم که اصلا و ابدا معرفی نکنید من میخوام کاملا ناشناس باشم برای سرویس دهنده و هیچ ردی نتونه ازم بگیره که بتونه بگه این ایمیل به فلان شخص حقیقی یا به فلان شماره همراه مربوط میشه !یک هاست خوب بگیر با دامنه ی خوب هاست 1 گیگ با پهنای باند 25 درماه - آپ تایم 99 درصدی - سرور آلمان 25-60 تومان در سالبعد دامنه ای ار 13 تومان برای 5 سالبعد با اویت لوک یا تاندر بیرد یا هر سیستم مدیریت ایمیلی چکش کنامن راحت باکلاسموفق باشیواسه هاست بايد آدرسه خونتونو هم بدى اون وقت :|
نقلقول از: ava در 25 شهریور 1392، 12:55 قظمن میخوام یک ایمیل امن داشته باشم1- سرور و خود شرکتی یا گروهی که این خدمات رو میدن مطمئن باشن و حرفه ای که به راحتی هک نشه2- اطلاعات و داده های کاربر رو برسی نکنه (حداقل تو قوانینش!) 3- رایگان باشه و نیاز به دادن موبایل یا ایمیل دیگه نباشه اطلاعات زیادی از کاربر نگیره و مثل یه بچه آأم یه ایمیل بده هر چند با امکانات و فضای کم (حالا 100 مگ فضا باشه خوبه)دوستان جیمیل - هات میل و یاهو به درد بنده نمیخورن چون اطلاعات زیادی (مثل شماره موبایل که حتما باید بدی و کد تایید بفرسه) میخوان - سرویس های ایرانی هم که اصلا و ابدا معرفی نکنید من میخوام کاملا ناشناس باشم برای سرویس دهنده و هیچ ردی نتونه ازم بگیره که بتونه بگه این ایمیل به فلان شخص حقیقی یا به فلان شماره همراه مربوط میشه !یک هاست خوب بگیر با دامنه ی خوب هاست 1 گیگ با پهنای باند 25 درماه - آپ تایم 99 درصدی - سرور آلمان 25-60 تومان در سالبعد دامنه ای ار 13 تومان برای 5 سالبعد با اویت لوک یا تاندر بیرد یا هر سیستم مدیریت ایمیلی چکش کنامن راحت باکلاسموفق باشی
من میخوام یک ایمیل امن داشته باشم1- سرور و خود شرکتی یا گروهی که این خدمات رو میدن مطمئن باشن و حرفه ای که به راحتی هک نشه2- اطلاعات و داده های کاربر رو برسی نکنه (حداقل تو قوانینش!) 3- رایگان باشه و نیاز به دادن موبایل یا ایمیل دیگه نباشه اطلاعات زیادی از کاربر نگیره و مثل یه بچه آأم یه ایمیل بده هر چند با امکانات و فضای کم (حالا 100 مگ فضا باشه خوبه)دوستان جیمیل - هات میل و یاهو به درد بنده نمیخورن چون اطلاعات زیادی (مثل شماره موبایل که حتما باید بدی و کد تایید بفرسه) میخوان - سرویس های ایرانی هم که اصلا و ابدا معرفی نکنید من میخوام کاملا ناشناس باشم برای سرویس دهنده و هیچ ردی نتونه ازم بگیره که بتونه بگه این ایمیل به فلان شخص حقیقی یا به فلان شماره همراه مربوط میشه !
نقلقول از: سالار مقدم در 25 شهریور 1392، 10:39 قظhttp://riseup.netاگه خواستی واست دعوت نامه می فرستم.لطف ميكني اگه دعوت نامه بدي
http://riseup.netاگه خواستی واست دعوت نامه می فرستم.
نقلقول از: ava در 25 شهریور 1392، 12:02 بظنقلقول از: سالار مقدم در 25 شهریور 1392، 10:39 قظhttp://riseup.netاگه خواستی واست دعوت نامه می فرستم.لطف ميكني اگه دعوت نامه بديحله برادر، ارسال شد
نقلقولهمین فکرها هست که جهان رو دارند میگیرندهر چند بگیرندظهور نزدیکه ... دنیا رو اگه به دو قسمت تقسیم کنییه مرز باریکی بینش ترسیم کنیحکمن یه عده خوبن و بقیه بدنطرف تو همه لوتی و با مرامطرف دیگه زشت و هیولانولی دروغه وقتی بفهمی هر دو طرف یه جنسناین وسط فقط تو رو بازی دادن- من اکانت کاربریم تو اوبونتو آی آر تازه از تحت نظارت در اومده نمیخوام به دلیل بحث مجدد بسته بشه که این بار خیلی هم سخت تر برخورد میکنن تازه با این حرف ها ممکنه انجمن مسدود بشه
همین فکرها هست که جهان رو دارند میگیرندهر چند بگیرندظهور نزدیکه ...
نقلقول از: ابونتو عشق من در 25 شهریور 1392، 01:32 بظنقلقولهمین فکرها هست که جهان رو دارند میگیرندهر چند بگیرندظهور نزدیکه ... دنیا رو اگه به دو قسمت تقسیم کنییه مرز باریکی بینش ترسیم کنیحکمن یه عده خوبن و بقیه بدنطرف تو همه لوتی و با مرامطرف دیگه زشت و هیولانولی دروغه وقتی بفهمی هر دو طرف یه جنسناین وسط فقط تو رو بازی دادن- من اکانت کاربریم تو اوبونتو آی آر تازه از تحت نظارت در اومده نمیخوام به دلیل بحث مجدد بسته بشه که این بار خیلی هم سخت تر برخورد میکنن تازه با این حرف ها ممکنه انجمن مسدود بشهاوکیتذکرت بجا بود
امن ترین سیستم ایمیل hushmail هست. رایگانه و هنگام ارسال ایمیلو رمزگذاری میکنه.. دریافت کننده ایمیل در صورت داشتن رمز میتونه ایمیلو باز کنه.. رمزو میتونید به طرق مختلف به اون بدید.. در ضمن علاوه بر سیستم رمزگذاری دستی.. خود hushmail به طور خودکار محتوی رو encrypted میکنه...www.hushmail.com
نقلقول از: Sina471 در 25 شهریور 1392، 09:39 بظامن ترین سیستم ایمیل hushmail هست. رایگانه و هنگام ارسال ایمیلو رمزگذاری میکنه.. دریافت کننده ایمیل در صورت داشتن رمز میتونه ایمیلو باز کنه.. رمزو میتونید به طرق مختلف به اون بدید.. در ضمن علاوه بر سیستم رمزگذاری دستی.. خود hushmail به طور خودکار محتوی رو encrypted میکنه...www.hushmail.comعالیه دادا ولی پولیهیه سر به صفحه ثبت نامش بزن