اتفاقا من الان اوبونتو 12.04.3 روی لپتاپم نصبه و الان توی محیط اونم ... همه ی اشکالاتی هم که توی تاپیک ذکر کردم برای هر چهار نسخه ی 12.04 - 12.04.3 - 12.10 - 13.04 وجود داره ...
من تعداد زیادی فایل deb. دارم که میخوام نصب کنم ... به خاطر همین تمایلم به دبیان بیشتر شد ... به نظرت اگه دبیان نصب کنم میتونم از اون فایل ها استفاده کنم بدون اینکه به پایداری اون لطمه بزنه ؟ البته برنامه ها رو از سایت های اصلی و معتبرشون دانلود کردم .
در مورد آرچ بنگ و مانجارو هم بگم که سایت distrowatch رو دیدم که اون ها جایگاه پایین تری نسبت به دبیان که رتبه دوم رو کسب کرده دارن و اینکه من یه محیطی میخوام که تا حدودی آشنایی قبلی داشته باشم با اون .. به نظرت مشکلات دبیان چی ان ؟ یعنی تنها مشکل دبیان قدیمی بودن مخازنشه ؟ آیا نمیشه که نرم افزار های جدید رو از سایت اصلیشون دانلود کنیم و روی دبیان نصب کنیم تا اینطوری قدیمی بودن نرم افزار هاشو بهبود ببخشیم ؟ مثلا راجع به کرنل بگم که من حتی کرنل جدید 3.11 رو به صورت deb. دانلود کردم و دارم .
اگه برنامه هاتو از سایت دبیین و برای توزیع دبیین دان کرده باشی مشکلی نداره ولی اگه از سایتهای دیگه باشه یا مال توزیعهای دیگه باشه ممکنه ناسازگاری داشته باشه. اون فایلهای .deb رو هم با دابل کلیک نمیتونی نصب کنی، نیاز به دستور خط فرمان و کلی مکافات داره (کلأ لینوکس اینجوریه).
توی دبیین فقط نرم افزارا نیستن که قدیمین، کرنل و درایورا هم قدیمین (البته فقط نسخه اسیبلش اینجوریه)، اگرم نسخه unstable یا testing رو نصب کنی دیگه به اندازه نسخه استیبل پایدار نیست.
خب حالا چون تو سایت دیستروواچ یه کوچولو پایینتر از اوبونتوئه دلیل نمیشه که بدردنخور باشه، مثلأ من شخصأ فدورا رو بهتر از اوبونتو میدونم ولی فدورا در لیست دیستروواچ زیر اوبونتوئه. منم پیشنهادهایی که تو پست فبلی بهت دادم بهیچ وجه با توجه به رتبۀ دیسترواچ لیست نشده بود، بلکه با توجه به تجربۀ خودم از کار با توزیعهای مختلف لیست کرده بودم.
اگه میخوای بسته ها جدید باشه دبیین رو بیخیال شو. آرچ بنگ و مانجارو رو هم یه تستی بزن ببین با لپ تاپت سازگاری دارن یا نه.
فدورا رو هم تست کن (البته فدورا ممکنه زیاد استیبل نباشه ولی توزیع خیلی خوبیه)