انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: کدوم یک از این توزیع ها پایدار تره ؟  (دفعات بازدید: 2101 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین siroos fazeli

• Newbie
  • *
  • ارسال: 18
کدوم یک از این توزیع ها پایدار تره ؟
« : 28 شهریور 1392، 03:51 ب‌ظ »
سلام دوستان .
من روی لپتاپم اوبونتو ( هم 12.04 هم 12.10 و هم 13.04 ) هر کدوم رو به طور جداگانه نصب کردم اما متاسفانه هر سه تای اون ها مشکلات بسیاری برای من به وجود آووردن از جمله :

1-تولید حرارت زیاد و گرم شدن بسیار زیاد لپتاپ و منبع تغذیه
2-کار نکردن بلوتوث
3-مشکل wifi
4-نصب نشدن کارت گرافیک و عدم شناسایی درست اون و حتی برخی مواقع محو شدن کامل دسکتاپ و یونیتی و کلی مشکلات دیگه
5-ارور های زیاد و ناگهانی
6-ارور های مختلف بعد از نصب بعضی نرم افزار ها
7-گاهی اوقات سیستم هنگام روشن شدن و لود شدن اوبونتو یا هنگام خاموش شدن هنک میکنه و من مجبورم دکمه پاور رو نگه دارم و خاموشش کنم.

و خیلی مسایل دیگه که خیلی ذهنیت منو نسبت به لینوکس تیره کرده ...

اما من کوتاه نیومدم و باز هم به لینوکس وفادار موندم و توزیع های دیگه مثل مینت و فدورا رو امتحان کردم ( هم مینت بر پایه دبیان و هم نسخه ای که معمولی هست روی سایت ... به همراه یک دو تا میز کار از مینت ) اما متاسفانه باز هم خیلی از مشکلات رو داشتم و حتی مشکلات جدید تری به وجود اومد ...

اما من باز هم به لینوکس امید دارم و دارم تلاش میکنم که یه توزیعی که مشکلات اون ها رو نداشته باشه برسم

سوال من از شما دوستان عزیز اینه که به نظرتون کدوم یک از توزیع های زیر بهتر و در کل پایدار تره ؟ :

1- ubuntu
2-mint
3-fedora
4-opensuse
5-slackware
6-debian

کم کم دارم به سمت اسلکور میرم چون شنیدم که پایداری خیلی بالایی داره اما خواستم نظر شما رو هم جویا بشم .

در ضمن کلا نظرتون راجه به سه گزینه آخر چیه ؟ دبیان چطور ؟ اوپن سوزه ؟

و اینو هم بگم که لپتاپم مدل HP 4540s - core i5 3210-M  و کارت گرافیکش از نوع7000 ATI Radeon هست .
« آخرین ویرایش: 28 شهریور 1392، 03:55 ب‌ظ توسط siroos fazeli »
باید رفت تا رسید ...

آفلاین سوزه

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 487
پاسخ : کدوم یک از این توزیع ها پایدار تره ؟
« پاسخ #1 : 28 شهریور 1392، 04:11 ب‌ظ »
دبیان پایداری بسیار بالایی داره،برنامه ها در اسلکور اگر در مخزن نباشند باید از کد منبع کامپایلش کنید،از طرفی همون دبیان هم برای کاربران تازه وارد چندان آسان نیست.
دیگه در این انجمن Log in و فعالیتی نخواهم داشت.

آفلاین مُحَمَّدْ

• Full Member
  • *
  • ارسال: 217
« پاسخ #2 : 28 شهریور 1392، 07:39 ب‌ظ »
من توی توزیع‌هایی که استفاده کردم هیچ کدوم پایداری اسلکور رو نداشتند و کم اتفاق افتاده که نرم‌افزار مورد نیازم رو توی slackbuilds.org گیر نیارم.
درسته که درست نیست ولی درست نیست که بگیم درسته.

آفلاین siroos fazeli

• Newbie
  • *
« پاسخ #3 : 28 شهریور 1392، 07:50 ب‌ظ »
من توی توزیع‌هایی که استفاده کردم هیچ کدوم پایداری اسلکور رو نداشتند و کم اتفاق افتاده که نرم‌افزار مورد نیازم رو توی slackbuilds.org گیر نیارم.
حتی دبیان ؟

یه سوال دیگه اینکه من تعداد زیادی فایل با فرمت deb.دارم که زمان زیادی رو برای دانلودشون صرف کردم ... اون ها رو میتونم روی اسلکور نصب کنم ؟ یا اینکه باید بی خیالشون بشم و فایل های دیگه ای متناسب با اسلکور رو دانلود کنم ؟

نظرت راجع به دبیان چیه ؟ همین الان دارم دانلودش می کنم. اسلکور رو هم دانلود کردم اما فعلا دو دلم بین این دوتا و همینطور اوپن سوزه ...آخه وقتی لپتاپم رو خریدم به صورت پیشفرض اوپن سوزه روش نصب بود اما بدون اینکه استفاده کنم پاکش کردم و الان با خودم می گم شاید اوپن سوزه مخصوص لپتاپ من باشه و پایدار ترین توزیع برای من باشه ... ؟
« آخرین ویرایش: 28 شهریور 1392، 07:54 ب‌ظ توسط siroos fazeli »
باید رفت تا رسید ...

آفلاین אוּרִיאֵל

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 641
  • bin/Matin/ !#
    • bin/Matin/ !#
« پاسخ #4 : 28 شهریور 1392، 08:30 ب‌ظ »
حتی دبیان ؟

یه سوال دیگه اینکه من تعداد زیادی فایل با فرمت deb.دارم که زمان زیادی رو برای دانلودشون صرف کردم ... اون ها رو میتونم روی اسلکور نصب کنم ؟ یا اینکه باید بی خیالشون بشم و فایل های دیگه ای متناسب با اسلکور رو دانلود کنم ؟

نظرت راجع به دبیان چیه ؟ همین الان دارم دانلودش می کنم. اسلکور رو هم دانلود کردم اما فعلا دو دلم بین این دوتا و همینطور اوپن سوزه ...آخه وقتی لپتاپم رو خریدم به صورت پیشفرض اوپن سوزه روش نصب بود اما بدون اینکه استفاده کنم پاکش کردم و الان با خودم می گم شاید اوپن سوزه مخصوص لپتاپ من باشه و پایدار ترین توزیع برای من باشه ... ؟

پايدارى اسلكور بى نظيره اما بدون slackbuilds و خوب كلاً هم اين slackbuilds واسه خودشون دردسريند مخصوصاً اين كه بخواند از سورس نصب بشند .

آفلاین siavash_siavash

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 271
« پاسخ #5 : 28 شهریور 1392، 08:53 ب‌ظ »
سلام دوستان .
من روی لپتاپم اوبونتو ( هم 12.04 هم 12.10 و هم 13.04 ) هر کدوم رو به طور جداگانه نصب کردم اما
سوال من از شما دوستان عزیز اینه که به نظرتون کدوم یک از توزیع های زیر بهتر و در کل پایدار تره ؟ :

1- ubuntu
2-mint
3-fedora
4-opensuse
5-slackware
6-debian

اول اینو بگم که نسخۀ 12.4.3 اوبونتو اومده و انتظار میره که پایدار باشه. نسخه 13.4 هم پایدار بود ولی 12.10 رو بیخیال شو.
این توزیعهایی که گفتی، پایدارترینشون بترتیب ایناست:
1- دببین و اسلکویر
2- اپن سوس
3- مینت
(البته توزیعهای پایدار معمولأ بسته هاشونم قدیمی تره.)
درضمن دوتا توزیع خوب رو از قلم انداختی؛ مانجارو و آرچ بنگ. مانجارو مثل مینت میمونه ولی بر پایۀ آرچ، آرچ بنگ هم بر پایۀ آرچه ولی نصبش خیلی راحتتره و درضمن خیلی خیلی سبک و استیبل هم هست، و چون کرنل جدید همراه خودش داره برای لپ تاپها مناسبتره نسبت به دبیین و امثال اون که بسته هاشون قدیمیه.
با توجه به سیستمت، توصیۀ من به تو ایناست (به ترتیب اولویت):
1- ubuntu 12.4.3
2- آرچ بنگ
3- مانجارو
4- مینت.
اپن سوس رو هم فراموشش کن چون برای لپ تاپ سنگینه و بخاطر وجود KDE یه مقدار ناپایداره. البته لپ تاپت قویه ولی بهرحال لپتاپها مثل PCهای رومیزی جون ندارن.
« آخرین ویرایش: 28 شهریور 1392، 08:58 ب‌ظ توسط siavash_siavash »

آفلاین siroos fazeli

• Newbie
  • *
« پاسخ #6 : 28 شهریور 1392، 10:34 ب‌ظ »

اول اینو بگم که نسخۀ 12.4.3 اوبونتو اومده و انتظار میره که پایدار باشه. نسخه 13.4 هم پایدار بود ولی 12.10 رو بیخیال شو.
این توزیعهایی که گفتی، پایدارترینشون بترتیب ایناست:
1- دببین و اسلکویر
2- اپن سوس
3- مینت
(البته توزیعهای پایدار معمولأ بسته هاشونم قدیمی تره.)
درضمن دوتا توزیع خوب رو از قلم انداختی؛ مانجارو و آرچ بنگ. مانجارو مثل مینت میمونه ولی بر پایۀ آرچ، آرچ بنگ هم بر پایۀ آرچه ولی نصبش خیلی راحتتره و درضمن خیلی خیلی سبک و استیبل هم هست، و چون کرنل جدید همراه خودش داره برای لپ تاپها مناسبتره نسبت به دبیین و امثال اون که بسته هاشون قدیمیه.
با توجه به سیستمت، توصیۀ من به تو ایناست (به ترتیب اولویت):
1- ubuntu 12.4.3
2- آرچ بنگ
3- مانجارو
4- مینت.
اپن سوس رو هم فراموشش کن چون برای لپ تاپ سنگینه و بخاطر وجود KDE یه مقدار ناپایداره. البته لپ تاپت قویه ولی بهرحال لپتاپها مثل PCهای رومیزی جون ندارن.

اتفاقا من الان اوبونتو 12.04.3 روی لپتاپم نصبه و الان توی محیط اونم ... همه ی اشکالاتی هم که توی تاپیک ذکر کردم برای هر چهار نسخه ی 12.04 - 12.04.3 - 12.10 - 13.04 وجود داره ...
من تعداد زیادی فایل deb. دارم که میخوام نصب کنم ... به خاطر همین تمایلم به دبیان بیشتر شد ... به نظرت اگه دبیان نصب کنم میتونم از اون فایل ها استفاده کنم بدون اینکه به پایداری اون لطمه بزنه ؟ البته برنامه ها رو از سایت های اصلی و معتبرشون دانلود کردم .
در مورد آرچ بنگ و مانجارو هم بگم که سایت distrowatch رو دیدم که اون ها جایگاه پایین تری نسبت به دبیان که رتبه دوم رو کسب کرده دارن و اینکه من یه محیطی میخوام که تا حدودی آشنایی قبلی داشته باشم با اون .. به نظرت مشکلات دبیان چی ان ؟ یعنی تنها مشکل دبیان قدیمی بودن مخازنشه ؟ آیا نمیشه که نرم افزار های جدید رو از سایت اصلیشون دانلود کنیم و روی دبیان نصب کنیم تا اینطوری قدیمی بودن نرم افزار هاشو بهبود ببخشیم ؟ مثلا راجع به کرنل بگم که من حتی کرنل جدید 3.11 رو به صورت deb. دانلود کردم و دارم .
باید رفت تا رسید ...

آفلاین siavash_siavash

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 271
« پاسخ #7 : 28 شهریور 1392، 11:19 ب‌ظ »
اتفاقا من الان اوبونتو 12.04.3 روی لپتاپم نصبه و الان توی محیط اونم ... همه ی اشکالاتی هم که توی تاپیک ذکر کردم برای هر چهار نسخه ی 12.04 - 12.04.3 - 12.10 - 13.04 وجود داره ...
من تعداد زیادی فایل deb. دارم که میخوام نصب کنم ... به خاطر همین تمایلم به دبیان بیشتر شد ... به نظرت اگه دبیان نصب کنم میتونم از اون فایل ها استفاده کنم بدون اینکه به پایداری اون لطمه بزنه ؟ البته برنامه ها رو از سایت های اصلی و معتبرشون دانلود کردم .
در مورد آرچ بنگ و مانجارو هم بگم که سایت distrowatch رو دیدم که اون ها جایگاه پایین تری نسبت به دبیان که رتبه دوم رو کسب کرده دارن و اینکه من یه محیطی میخوام که تا حدودی آشنایی قبلی داشته باشم با اون .. به نظرت مشکلات دبیان چی ان ؟ یعنی تنها مشکل دبیان قدیمی بودن مخازنشه ؟ آیا نمیشه که نرم افزار های جدید رو از سایت اصلیشون دانلود کنیم و روی دبیان نصب کنیم تا اینطوری قدیمی بودن نرم افزار هاشو بهبود ببخشیم ؟ مثلا راجع به کرنل بگم که من حتی کرنل جدید 3.11 رو به صورت deb. دانلود کردم و دارم .
اگه برنامه هاتو از سایت دبیین و برای توزیع دبیین دان کرده باشی مشکلی نداره ولی اگه از سایتهای دیگه باشه یا مال توزیعهای دیگه باشه ممکنه ناسازگاری داشته باشه. اون فایلهای .deb رو هم با دابل کلیک نمیتونی نصب کنی، نیاز به دستور خط فرمان و کلی مکافات داره (کلأ لینوکس اینجوریه).
توی دبیین فقط نرم افزارا نیستن که قدیمین، کرنل و درایورا هم قدیمین (البته فقط نسخه اسیبلش اینجوریه)، اگرم نسخه unstable یا testing رو نصب کنی دیگه به اندازه نسخه استیبل پایدار نیست.
خب حالا چون تو سایت دیستروواچ یه کوچولو پایینتر از اوبونتوئه دلیل نمیشه که بدردنخور باشه، مثلأ من شخصأ فدورا رو بهتر از اوبونتو میدونم ولی فدورا در لیست دیستروواچ زیر اوبونتوئه. منم پیشنهادهایی که تو پست فبلی بهت دادم بهیچ وجه با توجه به رتبۀ دیسترواچ لیست نشده بود، بلکه با توجه به تجربۀ خودم از کار با توزیعهای مختلف لیست کرده بودم.
اگه میخوای بسته ها جدید باشه دبیین رو بیخیال شو. آرچ بنگ و مانجارو رو هم یه تستی بزن ببین با لپ تاپت سازگاری دارن یا نه.
فدورا رو هم تست کن (البته فدورا ممکنه زیاد استیبل نباشه ولی توزیع خیلی خوبیه)

آفلاین MrAli

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 304
    • وبلاگ علی حسین‌زاده
« پاسخ #8 : 29 شهریور 1392، 12:24 ق‌ظ »
2-کار نکردن بلوتوث
و اینو هم بگم که لپتاپم مدل HP 4540s - core i5 3210-M  و کارت گرافیکش از نوع7000 ATI Radeon هست .
در مورد مشکل بلوتوث اگه هنوز حل نشده بگم که من هم اچ‌پی دارم و بلوتوثم هم در اوپن سوزه و هم در اوبونتو کار نمی‌کرد که با دستور زیر در هر دو حلش کردم:
اضافه کردن blacklist hp_wmi به /etc/modprobe.d/50-blacklist.conf (البته / بعد از conf باید قبل از etc باشه) و ریستارت.
.:علی آقا:.
وبلاگ من: https://alihzadeh.blog.ir