عزیزان دل برادر
ببینید ، من سال پیش همین پست رو دادم که تا همکنون هیچ جوابی از نفرات نیومده که بیاین دور هم جمع بشن و کاری بکندند. اصلا یه جایی باهم قرار بزارن همدیگر رو از نزدیک ببیند. هی می گید جا نیست. مکان نیست. زمان نیست. باید اینترنت باشه. چرا همش موج منفی می فرستید. حالا اگر هر هفته مثل مرغ سر پر کنده جامون عوض شه بهتر از اینه که اصلا جلسه برگزار نشه. بالاخره اگر تعدای دور ههم جمع بشیم می تونیم همفکری در مورد جا بکنیم. کلی ایده می تونه به عنوان جا مطرح بشه.
پس حالا بیایید با هم جمع بشیم و همفکری کنیم. مثلا می تونیم توی جشن اوبونتو به همدیگه نشونی بدیم تا یک گروه با هم آشنا بشه. اصلا می تونیم گروهی توی پارک قرار بزاریم و با هم در مورد جا همفکری کنیم. می تونیم توی یکی از دانشگاه ها قرار بزاریم. می تونیم به طور محلی توی هر محله قرار بزاریم. می تونیم از مسجد و فضا های کانون فرهنگی و بسیج مساجد هم در این راستا بهره بگیریم. در ضمن تابستان و بحث فرهنگی مساجد هم داغه. همین مسجد محلمون که پدر بزرگوارم امام جماعت هستش ، اگه چندتا از دوستا همیاری کنند و با هم فکری کنیم ، فکر کنم جای خوبی را در داخل مسجد به عنوان لاگ شرق تهران ایجاد کنیم.
همونطور که گفتم از شرف تهران هستم. خیابان پیروزی. اصلا اینجا بروبچ پیروزی هستن؟ بچه های پیروزی کجایید که هم محلیتون تک مونده. در کل بنده مخلص ایران زمینم. همه جای ایران سرای من است.
هر کسی که می تونه من رو کمک کنه غیر از اینکه اینجا نظر بده می تونه به بنده پیامک بزنه یا اینکه به من زنگ بزنه. در هر صورت خودش رو با اسم کاربری یا هر اسمی که می خواد معرفی کنه که حداقل دی انجمن همدیگر را بشناسیم.
شماره موبایلم همیشگیم: 09356235358
هر کسی که خواستار ایجاد لاگ شرق تهران یا احیای لاگ تهران هست ، بگوید بسم الله. زود باشیدا. وقت طلاست.