انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نشناختن پارتیشن هنگام نصب اوبنتو  (دفعات بازدید: 4519 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Servant of God

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
نشناختن پارتیشن هنگام نصب اوبنتو
« : 01 مهر 1392، 09:36 ق‌ظ »
سلام من توی سیستم خودم می خام اوبونتو نصب کنم  به همین خاطر یکی از  محتویات یکی از درایو هام رو به درایو دی انتقال دادم بعدش با استفاده از دیسک منجمنت ویندوز 7 30 گیگ از درایو پاک شده ی خودم رو برای نصب اوبونتو اختصاص دادم

بعدش دی وی دی نصب اوبونتوی 11 رو توی دی وی دی درایو قرار دادم م سیستم رو بوت کردم و موقع پارتیشن بندی از سامسین الز استفاده کردم ولی موقع پارتیشن بندی چیزی به نام فری اسپیس ندیدم 2 عکس زیر گویای این مساله هستن تو رو خدا کمک

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
پاسخ : نشناختن پارتیشن هنگام نصب اوبنتو
« پاسخ #1 : 01 مهر 1392، 09:56 ق‌ظ »
من چند بار که میخواستم برای دوستام اوبونتو نصب کنم این مشکل برام پیش اومد
راهی هم جز بک آپ گرفتن و فرمت کردن کل هارد موقع نصب و پارتیشن بندی با یه نرم افزار پدر و مادر دار مثل G parted پیدا نکردم

آفلاین Servant of God

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
« پاسخ #2 : 01 مهر 1392، 10:18 ق‌ظ »
این چیزایی که تو گفتی چین یه راه ساده تر نمی دونی

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
« پاسخ #3 : 01 مهر 1392، 10:39 ق‌ظ »
راستش طبق تجربه من راه دیگه ای معمولا نداره و حتی امتحان کردنشون هم وقت تلف کردنه!
خیلی تو اینترنت مطالب مختلف پیدا کردم ولی آخر سر بهترین راه همین بود
چون برنامه های پارتیشن بندی ویندوز خیلی وقتا خوب عمل نمیکنن و توی لینوکس قابل شناسایی نیستن

در ضمن لطفا یه اسکرین شات از disc management یا یه همچین چیزی(اسمش رو یادم نیست) از ویندوزت بذار ببینیم چه طوری پارتیشن بندی کردی

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design
« پاسخ #4 : 01 مهر 1392، 10:48 ق‌ظ »
این کار رو هم امتحان کن:

اون 30 گیگ رو کلا پارتیشنش رو پاک کن که Unallocated بشه بعد دوباره ببین فصای خالی وجود داره موقع نصب یا نه.

به احتمال زیاد باید جواب بده.

بعدش راحت میتونی اونجا پارتیشن ها رو درست کنی.

راستی چرا اوبونتو 11؟ ???

آفلاین سوزه

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 487
« پاسخ #5 : 01 مهر 1392، 01:09 ب‌ظ »
سلام من توی سیستم خودم می خام اوبونتو نصب کنم  به همین خاطر یکی از  محتویات یکی از درایو هام رو به درایو دی انتقال دادم بعدش با استفاده از دیسک منجمنت ویندوز 7 30 گیگ از درایو پاک شده ی خودم رو برای نصب اوبونتو اختصاص دادم

....
کار درستی نکردید،اگه فایلهایی در اون Local Disk E دارید منتقلش کنید و اینو به همراه New Volume H کلا Delete کنید تا یک Unallocated بدست بیاد و از طریق برنامه پارتیشنبندی خود اوبونتو یک فضای مثلا 30 گیگ ازش جدا کن و اونو فرمت کن،پیشنهاد من استفاده از نرم افزار Gparted برای Delete کردن پارتیشنهاست که در توزیع لایو Parted Magic هم هست.

اوبونتو 11 را هم نصب نکنید! یا آخرین نسخه را نصب کنید یا صبر کنید 17 اکتبر که نسخه جدیدش عرضه شد اونو دانلود و نصب کنید،اگر سیستمتون 64 بیت با حداقل دو گیگ رم است نسخه 64 بیت را دانلود و نصب کنید.
دیگه در این انجمن Log in و فعالیتی نخواهم داشت.

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
« پاسخ #6 : 01 مهر 1392، 02:52 ب‌ظ »
1:یک عکس از صفحه ی دیسک منیمنت ویندوزت بذار.
2:پارتیشنی که می خوای روش اوبونتو نصب کنی را باید پاک کنی تا بشه free space
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین کیهان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
  • Debian User
    • کیهان
« پاسخ #7 : 09 مهر 1392، 11:20 ق‌ظ »
راستش طبق تجربه من راه دیگه ای معمولا نداره و حتی امتحان کردنشون هم وقت تلف کردنه!
خیلی تو اینترنت مطالب مختلف پیدا کردم ولی آخر سر بهترین راه همین بود
چون برنامه های پارتیشن بندی ویندوز خیلی وقتا خوب عمل نمیکنن و توی لینوکس قابل شناسایی نیستن

در ضمن لطفا یه اسکرین شات از disc management یا یه همچین چیزی(اسمش رو یادم نیست) از ویندوزت بذار ببینیم چه طوری پارتیشن بندی کردی
منم با پیشنهاد اقا علیرضا موافقم بهترین کاره
چون الان اوبونتو اونو یه پارت کامل میشناسه نه جدا همین مشکل روی یه لب‌تاپ داشتم هیچ راهی نداره البته تا اونجا که میدونم رفتم یه بک گرفتم کل هارد پاک کردم دوباره پارتیشن کردم
من سخت نگرفتم موقع نصب سون کل پارتیشن رو پاک کردم بعد یه پارت برا ویندوز جدا کردم خودش اولو یه صد مگ جدا کرد بعدم برا وین،یه پارت برای اطلاعاتم در نهایت یه سی گیگ دست نخورده گذاشتم
اول وین نصب کردم در نهایت اوبونتو
موقع نصب اوبونتو هم بگم گزینه اخر سامتیگ التز رو انتخاب نکردم بلکه گزینه اول که along side windows 7 رو انتخاب کردم که نصبید خودش اون سی گیگ به دو پارت یکی چهار گیگ برای سواپ و 26 گیگ رو برا خودش اختصاص داد و نصب شد
این کار رو دوتا سیستم کردم بدون مشکل نصب شد