انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: بالا نیامدن اوبونتو 14  (دفعات بازدید: 1714 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Alish976

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 31
بالا نیامدن اوبونتو 14
« : 17 شهریور 1393، 09:00 ب‌ظ »
سلام دوستان
هنگام روشن کردن سیستم ؛ پس از نمایش صفحه Splash وارد قسمت Login میشم ولی وقتی رمز رو وارد میکنم و Enter رو میزنم یه صفحه سیاه میاد و همونجوری می مونه و سیستم بالا نمیاد.
فکر میکنم بخاطر تغییر در درایور های کارت گرافیک باشه ولی نمی دونم چجوری درستش کنم!
ممنون میشم اگه کمکم کنید

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19754
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : بالا نیامدن اوبونتو 14
« پاسخ #1 : 19 شهریور 1393، 04:33 ق‌ظ »
مشخّصات رایانه‌ای که باهاش کار می‌کنی رو هم بگو کامل. انشااللّه از مجازی‌ساز استفاده نمی‌کنی که؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین امین - am1n

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 467
  • ... روش دین توضیح شناخته‌ها بوسیله ناشناخته‌هاست!!
    • دات امین / حرف های آزاد من
« پاسخ #2 : 19 شهریور 1393، 07:03 ب‌ظ »
سلام دوستان
هنگام روشن کردن سیستم ؛ پس از نمایش صفحه Splash وارد قسمت Login میشم ولی وقتی رمز رو وارد میکنم و Enter رو میزنم یه صفحه سیاه میاد و همونجوری می مونه و سیستم بالا نمیاد.
فکر میکنم بخاطر تغییر در درایور های کارت گرافیک باشه ولی نمی دونم چجوری درستش کنم!
ممنون میشم اگه کمکم کنید

در ضمن اگر یادته چه دستور‌هایی زدی و دقیقا چه پکیج‌هایی نصب کردی حتما بگو. به احتمال زیاد با حذف پکیج‌های مربوط به گرافیک مشکل حل بشه (:

آفلاین Alish976

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #3 : 19 شهریور 1393، 10:43 ب‌ظ »
والا اولش فکر میکردم لینوکس از ویندوز خیلی بهتر و روون تره ؛ ولی نظرم داره برمیگرده کم کم!
چون وقتی میخوام یه برنامه ساده باز کنم چنان لگی می گیره که نگو! سیستم من با ویندوز XP و 7 و حتی 8 مشکلی نداره اما این دیگه دیوونه ام کرده!
با خودم گفتم شاید مشکل از درایورها باشه ؛ به خاطر همین رفتم به بخش Additional Drivers و درایور های مربوط به کارت گرافیک Nvidia رو انتخاب کردم و Apply changes رو زدم. بعدش سیستم یهویی یه پیغام داد که گرافیم شما ضعیفه ؛ گفتم بذار ریبوت کنم ببینم چی میشه ؛ بعد ریبوت رسیدم به صفحه لوگین و رمزو وارد کردم ولی بعدش تو یه صفحه سیاه گیر میکنه!
کارت گرافیک Nvidia GeForce FX 5200
رم 1.5
پردازنده 2.8 تک هسته ای

و روی ماشین مجازی هم نصب نیست ؛ دوال بوت با ویندوز 7 نصبه
خواهشمندم کمک کنید دیوونه ام کرده

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design
« پاسخ #4 : 20 شهریور 1393، 05:29 ق‌ظ »
Xubuntu نصب کن ;)

آفلاین Alish976

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #5 : 20 شهریور 1393، 11:47 ق‌ظ »
دوست عزیز بنده Lubuntu دانلود و نصب کردم که از زوبونتو هم سبک تر هستش ؛ اما آموزشهای این سایت و سایر سایت ها بر اساس اوبونتو و میزکار یونیتی هست و بنده هم تازه کارم و اونجا کارکردن یکم برام سخت بود بنابراین دوباره اوبونتو ریختم اما مشکلی که گفتم پیش اومد الان نمی دونم چیکار کنم

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19754
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #6 : 20 شهریور 1393، 04:52 ب‌ظ »
با رم ۱.۵ نمی‌تونی خوب اوبونتو رو اجرا کنی. از همون زوبونتو استفاده کن، هرجا به مشکل خوردی با جست‌وجو و پرسش حل می شه
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن