یک سوال چند وقته که ذهنمو مشغول کرده، ولی اول بزارین مقدمو رو بگم
:
ببنید من زمانی که لپتاپمو خریدم رُوش ویندوز ویستا نصب بود و خوب به دلیل مشکات ویستا به 7 مهاجرت کردم ولی الان میدونم که این سیستم کشش ویندوز8 رو نداره. من از آفیس 2007 استفاده میکنم چون میدونم ورژن 2010 روان روی سیستمم اجرا نمیشه.
آخرین ورژن متلبی که استفاده کردم ورژنه 2009 متلبه. solidworks رو از 2007 شروع کردم ولی سیستمم کشش 2010 بالاترو نداره.
خوب تمام این مشکلات من برای نرم افزارهایی که روی پلتفرم ویندوز اجرا میشه هست، تازگیها نسخه 32بیتی اوبونتو 12.04 رو نصب کردم، آپدیتش کردم و تعدادی برنامه هم مثل gimp و blender که نسبت بهشون کنجکاو بودم رو نصب کردم.
سوال :حالا سوالم اینه که آیا این موارد برای پلتفرم گنولینوکس هم صادقه؟ یعنی این اوبونتو 12.04 که تا چندین ساله دیگه پشتیبانی داره رو اگر من آپدیت نگهش دارم به مرور دیگه برام کارایی نخواهد داشت و کند میشه؟ سیستمه من چون الان gimp و blender رو راحت اجرا میکنه ورژن هایی بعدی رو هم راحت اجرا میکنه؟ همین مورد برای نرم افزار های دیگه چطور؟ اصلا آپدیت برای سیستمی که داره قدیمی میشه معنی داره؟ (این سوال ها یک ذره تِمه فلسفی هم داره
)
لپ کلام(سوال) این میشه که:
گنولینوکس رو تا کی میشه روی یک سخت افزار ثابت آپدیت کرد و انتظار عملکرد مطلوب داشت؟؟؟به این مورد هم توجه کنید که من وقتی میخوام ورژن جدید solidworks رو نصب کنم ورژن قبلی رو پاک میکنم، ولی تو لینوکس ما خیلی راحت نرم افزار رو آپدیت میکنیم.