انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: آیا به روزسانی نرم افزار در لینوکس به معنیه نیاز به سخت افزار قدرتمند تره؟  (دفعات بازدید: 1632 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین POo

• Full Member
  • *
  • ارسال: 180
  • 12.04, debian testing
یک سوال چند وقته که ذهنمو مشغول کرده، ولی اول بزارین مقدمو رو بگم  ;D:
ببنید من زمانی که  لپتاپمو خریدم رُوش ویندوز ویستا نصب بود و خوب به دلیل مشکات ویستا به 7 مهاجرت کردم ولی الان میدونم که این سیستم کشش ویندوز8 رو نداره. من از آفیس 2007 استفاده میکنم چون میدونم ورژن 2010 روان روی سیستمم اجرا نمیشه.
آخرین ورژن متلبی که استفاده کردم ورژنه 2009 متلبه. solidworks رو از 2007 شروع کردم ولی سیستمم کشش 2010 بالاترو نداره.
خوب تمام این مشکلات من برای نرم افزارهایی که روی پلتفرم ویندوز اجرا میشه هست، تازگیها نسخه 32بیتی اوبونتو 12.04 رو نصب کردم، آپدیتش کردم و تعدادی برنامه هم مثل gimp و blender که نسبت بهشون کنجکاو بودم رو نصب کردم.
سوال :
حالا سوالم اینه که آیا این موارد برای پلتفرم گنولینوکس هم صادقه؟ یعنی این اوبونتو 12.04 که تا چندین ساله دیگه پشتیبانی داره رو اگر من آپدیت نگهش دارم به مرور دیگه برام کارایی نخواهد داشت و کند میشه؟ سیستمه من چون الان gimp و blender رو راحت اجرا میکنه ورژن هایی بعدی رو هم راحت اجرا میکنه؟ همین مورد برای نرم افزار های دیگه چطور؟ اصلا آپدیت برای سیستمی که داره قدیمی میشه معنی داره؟  (این سوال ها یک ذره تِمه فلسفی هم داره  ;D )

لپ کلام(سوال) این میشه که: گنولینوکس رو تا کی میشه روی یک سخت افزار ثابت آپدیت کرد و انتظار عملکرد مطلوب داشت؟؟؟

به این مورد هم توجه کنید که من وقتی میخوام ورژن جدید  solidworks رو نصب کنم ورژن قبلی رو پاک میکنم، ولی تو لینوکس ما خیلی راحت نرم افزار رو آپدیت میکنیم.
« آخرین ویرایش: 21 مهر 1392، 01:57 ق‌ظ توسط POo »
پدرم روضه رضوان به دو گندم بفروخت     ناخلف باشم اگر من به جوی نفروشم

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 742
  • Debian 11
بستگی داره چه برنامه ای باشه! ممکنه ورژنهای جدیدتر نیاز سخت افزاری قویتری داشته باشن. اما خیلی از آپدیتها امنیتی هستن و مهم اگه کارت با ورژنهای نه چندان جدید راه می افته میتونی آپدیت نکنی! دوم اینکه معمولا هر برنامه که می یاد نیاز سخت افزاریش هم مینویسن که میتونی در نهایت بعد از دیدم حداقل ها سخت افزار مورد نیاز برای برنامه مورد نظرت تصمیم بگیری آپدیت کنی یا نه!

آفلاین POo

• Full Member
  • *
  • 12.04, debian testing
بستگی داره چه برنامه ای باشه! ممکنه ورژنهای جدیدتر نیاز سخت افزاری قویتری داشته باشن. اما خیلی از آپدیتها امنیتی هستن و مهم اگه کارت با ورژنهای نه چندان جدید راه می افته میتونی آپدیت نکنی! دوم اینکه معمولا هر برنامه که می یاد نیاز سخت افزاریش هم مینویسن که میتونی در نهایت بعد از دیدم حداقل ها سخت افزار مورد نیاز برای برنامه مورد نظرت تصمیم بگیری آپدیت کنی یا نه!
ببینین کلا میدونم سوالم یک ذره فلسفی هم هست ولی دلیلش اینه که من نمیفهمم که دقیقا منطق این کار چیه!
الان تکلیف توزیع های غلطان چی میشه؟
یا حتی بعضی برنامه ها مثلا لیبره آفیس، یعنی من همین مشکلی که الان با آفیس 2010 دارم بعدا با لیبره آفیس آپدیت شده خواهم داشت؟!

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 742
  • Debian 11
در کامنت اول هم گفتم همه چی به سخت افزارت بستگی داره اما جدای از اینها خودم رو مثال میزنم مثلا در ویندوز من رو لپ تاپم آفیس ۲۰۱۳ هم میتونم نصب کنم راحت جواب میده اما همین ۲۰۰۷ روش نصبه! چون کارم رو خیلی خوب رامیندازه اما مثلا در اوبونتو اپن آفیس نصبه ورژن جدید که اومد آپدیتش کردم چون به نظرم اپن افیس و لیبره آفیس هنوز باید پیشرفت کنن به همین خاطر من هربار که ورژن جدیدشون می یاد دانلود و نصب میکنم! چون دوست دارم ببینم در ورژن جدیدشون چقدر پیشرفت کردن من در کل اگه کارم رابیافته نرم افزار رو ارتقا نمیدم. این مورد که گفتم شاید به سلیقه و کنجکاو بودن افراد هم سوای بحث های فنی ربط داشته باشه! مثلا دیدی بعضی ها تا یه ورژن جدید از برنامه ای می یاد یا سیستم عاملی نسخه جدیدش می یاد سریع میرن دانلود میکنن و باهاش کار میکنن! بعضی ها اینطورین! بعضی ها هم مثل من اوبونتو ۱۲.۰۴ که اومد نصب کردم با اینکه ورژنهای ۱۲.۱۰  و ۱۳.۰۴ هم اومد بازم ارتقا ندادم! چون همین ۱۲.۰۴ کارم رو رامیندازه نیازی نمیبینم ارتقا بدم  ;)

آفلاین POo

• Full Member
  • *
  • 12.04, debian testing
مرسی :D، پس باید حسابی حواسم جمع باشه چیو آپدیت میکنم  ;D

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1317
در حد ویندوز مشکل نداری.
شاید بشه گفت با گیمپ و بلندر تا ۵-۶ سال مشکل نداشته باشی.

آفلاین Sir-Shadow

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 69
درود

کاملا بستگی به نوع نرم‌افزارت داره
یعنی نرم‌افزار تا نرم‌افزار فرق می‌کنه
ولی توی توزیع‌های گنو/لینوکسی، مخصوصا اوبونتو، بیشتر آپدیت‌ها امنیتی و باگ فیکس هستن تا آپدیت‌های ورژن جدید نرم‌افزارها.
یعنی خیلی وقت‌ها اوبونتو ورژن جدید نرم‌افزار رو توی مخازن نسخه‌ی بعدی ارائه می‌کنه.

ولی در کل دورانی که گنو/لینوکس استفاده کردم و همیشه هم آپدیت بوده سیستمم، ندیدم نرم‌افزاری سیستم منو کند بکنه.

تا پارسال که روی لپتاپ قدیمیم بودم تنها مشکلم خود یونیتی بود که اوایل خیلی کند بود مخصوصا توی ۱۲.۰۴ تا جایی که بیشتر از ۵ ثانیه طول می‌کشید تا منوی دش باز بشه. ولی بعدا توی ۱۳.۰۴ واقعا سریع شده بود
الآن هم که با سیستم جدید روی ۱۳.۱۰ هستم و از سرعتش لذت می‌برم

توی گنو/لینوکس‌ها آپدیت جز حیاتی سیستم به حساب میاد (به جز وقتی که قراره نرم‌افزاری برای اولین بار بیاد. مثل KDE 4 یا گنوم ۳)

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
داداش کشش ویندوز سون رو داری ولی ویندوز ایت رو نداری؟؟ والا اونجور که ما اینو دیدیم مصرف کم تری از منابع می کرد.
نه مشکل حالا حالا ها نخواهی داشت ( ایکاش مشخصات سخت افزاریتم میزاشتی )

آفلاین POo

• Full Member
  • *
  • 12.04, debian testing
داداش کشش ویندوز سون رو داری ولی ویندوز ایت رو نداری؟؟ والا اونجور که ما اینو دیدیم مصرف کم تری از منابع می کرد.
نه مشکل حالا حالا ها نخواهی داشت ( ایکاش مشخصات سخت افزاریتم میزاشتی )
اصلا ویندوز8 نسخه 32bit داره؟
لپتاپ رو حدود 6 سال پیش خریدم(2007)، مشخصات که مهم نیست چون سوالم کلیه ولی به خاطر شما  ;D ، مشخصات thinkpad R61 :
Processor 2.2GHz Intel Core 2 Duo T7500
Memory         2GB of 667MHz DDR2
Hard drive 160GB at 7,200rpm
Graphics Nvidia Quadro NVS 140M
OS         Windows Vista Business
ببین رم و هاردم با استاندار های الان چقدر کمه  ;D  :P ، البته انشالله منم سیستم جدید میخرم ولی thinkpad منو پرتوقع کرده  ;D

راستی از همه دوستان متشکرم  :D من جوابمو گرفتم
« آخرین ویرایش: 21 مهر 1392، 07:28 ب‌ظ توسط POo »

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
اصلا ویندوز8 نسخه 32bit داره؟
لپتاپ رو حدود 6 سال پیش خریدم(2007)، مشخصات که مهم نیست چون سوالم کلیه ولی به خاطر شما  ;D ، مشخصات thinkpad R61 :
Processor 2.2GHz Intel Core 2 Duo T7500
Memory         2GB of 667MHz DDR2
Hard drive 160GB at 7,200rpm
Graphics Nvidia Quadro NVS 140M
OS         Windows Vista Business
ببین رم و هاردم با استاندار های الان چقدر کمه  ;D  :P ، البته انشالله منم سیستم جدید میخرم ولی thinkpad منو پرتوقع کرده  ;D

راستی از همه دوستان متشکرم  :D من جوابمو گرفتم
داره برادر.
شما مشخصاتت استاندارده اصلا به مشکل نمی خوری.