خوب وقتی یه سایتی برای رپوزیتوری میسازی اتوماتیک میره توی رپوزیتوری اصلی (github.io) توی شاخهای با همون اسم!
من با این قسمتش که مشکلی ندارم! گفتم که داره کار میکنه و حتی روی اون دامنه شخصی ست کردم. ببین من میخوام علاوه بر این اصلیه که توی Master گیتهاب اداره میشه، چند پوشه دیگه مثل همون ait که خودت ساختی داشته باشم که کاملا مجزا اداره بشن. این قسمتش رو بلد نیستم! و در ادامه اش میخوام همونطوری که رپوی اصلی به دامنه شخصی ام ریدایرکت می شه این زیرپوشه ها (یعنی همون ait و چندتای دیگه)به صورت زیردامنه ای از دامنه شخصی ام ریدایرکت بشن مثلا همین soroush.github.io/aitتبدیل بشه به ait.soroush.com که مثلا soroush.com دامنه شخصی ات باشه یا حداقل به صورت soroush.com/ait.پس سوالم سه قسمت شد:
1. چطوری رپوهای دیگه رو به رپوی اصلی username.github.io وصل کنم. یعنی همین کاری که شما کردی وait در ادامه soroush.github.io گرفته: soroush.github.io/ait؛ یعنی مثلا رپویی به نام blo رو به username.github.io وصل کنم که بصورت زیر بشه بازش کرد:
username.github.io/blog
2. نمی خوام از فرمت username.github.io استفاده کنم. می خوام دامنه شخصی ام رو روش ست کنم (که این کار رو هم با موفقیت انجام دادم). مشکلی که تو این بخش دارم در ارتباط با سوال یکه: چطوری username.github.io/blog رو به blog.site.com وصل کنم (که مثلا site.com دامنه شخصی ام باشه)؟
3.چه نرم افزاری روی وبلاگت (
www.soroush.github.io) استفاده می کنی و چطوری نصب میشه؟ + حل مسئله کامنت گذاری کاربران؟!