انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: ارتباط از طریق ssh با کامپیوترهای یک شبکه محلی  (دفعات بازدید: 1470 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین edenarezo

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 40
  • گام های طبیعت را فراگیر؛ راز طبیعت، صبر است
سلام

یک شبکه داخلی از طریق مودم، راه اندازی کردیم. حالا می تونیم از طریق ssh و برنامه putty با سیستم دیگری که روی اون اوبونتو یا سایر توزیع های لینوکس هست، ارتباط برقرار کنیم؟
به عنوان مثال کامپیوتر اول با سیستم عامل ویندوز، و با ای پی 192.168.1.1 ، با برنامه پوتی، می خوایم متصل بشیم به کامپیوتر دیگری با سیستم عامل اوبونتو، با ای پی 192.168.1.2

حالا در برنامه پوتی اگر ای پی رو بدین شکل root@192.168.1.2 وارد کنم و پسورد هم، پسورد روت باشه میتونم به سیستم دیگه متصل بشم؟ اتصال از چه پورتی باید برقرار بشه؟
من هیچ استعداد خاصی ندارم. من فقط عاشقانه کنجکاو هستم

آفلاین ali.abry

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1224
در پوتی بعد از این که به سیستم متصل شد خودش username و password رو میپرسه . شما فقط ip رو وارد کنین بعد خودش میپرسه.
به صورت پیش فرض پرتکل ssh از پرت 22 استفاده میکنه .

آفلاین edenarezo

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 40
  • گام های طبیعت را فراگیر؛ راز طبیعت، صبر است
نقل‌قول
در پوتی بعد از این که به سیستم متصل شد خودش username و password رو میپرسه . شما فقط ip رو وارد کنین بعد خودش میپرسه.

من نام کاربریم در ابونتو moh3en هست. به این صورت در پوتی وارد می کنم :
moh3en@192.168.1.1پنجره باز می شه و من پسوردم رو وارد می کنم. اما متاسفانه access denid می زنه. نمی تونم متصل بشم.
من هیچ استعداد خاصی ندارم. من فقط عاشقانه کنجکاو هستم

آفلاین ali.abry

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1224
تو شبکتون از یک سیستمی که لینوکس داشته باشه ssh بزنین به همراه اپشن vv- . این شکلی اطلاعات دباگ رو میده .
شاید کاربرتون اجازه ssh زدن رو نداره. تو فایل etc/sshd_config/ رو چک کنین ببینین دست رسی نام کاربریتون بسته نباشه.

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
۱. openssh-server روی اوبونتو نصب هست؟

۲. ssh روی اوبونتو در حال اجرا هست؟
$ sudo service ssh start