انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: قطع شدن Wired در هنگام دانلود شبانه و وصل نشدن مجدد :((  (دفعات بازدید: 2651 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1556
سلام

اول بگم که مودمم روی bridge تنظیم هستش و کانکشنی که ساختم برای اتصال رو اتوماتیک هست و هرموقع که سیستم رو روشن میکنم خودش به اینترنت متصلم میکنه.

اما مشکل... چند شبیه این isp محترم بنده نمیدونم دقیقا داره چیکار میکنه که این اینترنت من هی قطی میشه. تقریبا هر ۲۰دقیقه اینترنت قطع میشه و قطع شدن هم به شکلی هست که وقتی بعد از قطع شدن به قسمت Network میرم مینویسه cable unpluged و هرچی تو همون بخش Network وایرد رو ON میکنم اتفاقی نمیفته و مجبورم سیستم رو restart کنم تا دوباره به اینترنت متصل بشم. حالا کسی راهی بلده که وقتی isp اینترنت رو قطع میکنه wired قطع نشه؟ یا کاری کرد که بعد از قطع شدن بلافاصله خودش دوباره وصل بشه؟

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
یعنی الآن شما باید یک کانکشن ساخته باشید و اون را فعال کنید تا به اینترنت وصل بشید دیگه؟اگه آره منم قبلا که رو bridge گذاشته بودم باید اینکار را می کردم ولی می تونی بری توی تنظیمات مودم و تنظیماتش را عوض کنی تا بدونه کانکشن وصل بشه اینطوری هر چیزی که به مودم وصل بشه به اینترنت متصل شده و هر وقت اینترنت قطع و وصل بشه بازم می تونه دانلود کنه
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
من هم از خدامه که مودم رو روی PPPOE تنظیم کنم! ولی ispم مخابرات هست و مثه اینکه برای تنظیم مودم روی PPPOE باید یه سری چیزای دیگه رو هم رو مودم تغییر داد که من نمیدونم چین! هر دفعه هم که به پشتیبانی زنگ زدم زودتر از نفر دهم تو صف نبودم. جات خالی یک بار گفت نفر ۶۴ام تو صف هستم! :|

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
من از مخابرات استفاده نمی کنم ولی یک عکس از صفحه ی مربوطه اش بذارید تا دوستان کمک کنند(اگر هم فهمیدم خودم یک پیشنهاد هایی میدم انشاالله که به نتیجه برسید)
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
یادم رفت بگم مشکل رو تونستم تقریبا حل کنم :d تو تنظیمات مودم VCI رو (اگه اشتباه تکرده باشم) ۰ کردم و تونستم مودم رو روی pppoe تنظیم کنم :)