2رود و 100 درود به همه
سال نو به همه مبارک . امیدوارم آغاز تا پایان سالتون سرشار از آپدیتهای خوب و بجا و اساسی و کرنل زندگیتون قوی و امنیت فرآیندهاتون برقرار باشه و خودتون root و مدیر زندگیتون باشید ...
حدود سه چهارماهی نبودم و یادم رفته انتخاب عنوان خوب و توضیح خوب و غیره چیه به بزرگی خودتون ببخشید و در صورت لزوم بگید اصلاحشون کنم
عارضم به خدمتتون که :
یه لپتاپ dell 1545 داشتم که مشخصات قوی و آنچنانی نداشت خیلی معمولی بود با اوبونتو سازگار ولی یه مقدار کند بود و هنگ داشت یه بار در یه قسمت از setting اوبونتو دیدم که میگه هارد بدسکتور داره پیگیر شدم که رفعش کنم و ازاونجایی که متاسفانه دوال بوت کار میکنم از ویندزد 8 هم پیگیر شدم و کمک گرفتم ولی دیدم که در ویندزد 8 مشکلی نیست و همه چی آرومه و همه خوشحالن برام عجیب شد چند وقتی دنبالش بودم که بیبینم چیه و چشه ؟ پس با نرم افزار regenerator افتادم به جون هارد بیچارهء زبون بسته و حدود 42 ساعت دستگاه روشن موند که بدسکتورهاش از بین بره و روبراه بشه ولی پس از پایان عملیات ننگین مذکور بازم دیدم که اوبونتو میگه که هارد مشکل داره این بار با دستور ....... dd هارد رو به چالش شخم زنی کشیدم که پس از موفقیت عملیات بازم دیدم که همه چی سر جاشه و تغییری حاصل نشده بناچار یک هارد نو گرفتم پس از مدتی یه مشتری پیدا شد و دستگاه رو فروختم
یه لپتاپ asus x550d گرفتم اول از همه با اوبونتوی لایو بررسی کردم که بیبینم اون مورد هارد رو چی میگه ؟؟؟ رفتم و دیدم که میگه disk is ok و خوشحال شدم و شروع کردم به کار و ویندزد 8 ( با عرض شرمندگی ) و اوبونتو رو نصب کردم در این مدت دیدم که ویندزد رابرا میگه دیسک فرگمنت داره و منم هی دیفرگش میکردم و همین منوال ادامه داشت تا اینکه روز چهلم دستگاه به ملکوت اعلی پیوست و غیر از صفحه سیاه استارتاپ چیزی رو نشون نداد رفتم پیش فروشنده و پس از بررسیهای انجام شده گفت که هاردش به طرز وحشتناکی بدسکتور داره و باید ببری گارانتی و منم الاخون والاخون شدم و این همه مدت یعنی حدود سه چهار ماه درگیر بودم و الان هم خسته و داغون در خدمتتون هستم :
که بدونم این جریان شناختن سلامت هارد چیجوریاس ؟ چرا این یه چی میگه و اون یکی یه چی دیگه میگه ؟ چیجوریاس که این جوریاس ؟ ممنون میشم راهنمایی و افاضهء فضل بفرمایید که خیلی برام عجیبه و هنوز لاینحل مونده ....