انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: عذر خواهی برای پست "غزه در خون"  (دفعات بازدید: 1576 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین moshen212

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 344
عذر خواهی برای پست "غزه در خون"
« : 12 دی 1387، 05:27 ق‌ظ »
۱- "غزه نه قزه" معذرت میخوام.
۲-من خواستم فقط بهم این فاجعه رو تسلیت بگیم نه بحث سیاسی چون اصولن معتقدم ما از بسیاری از قضایا بی خبریم پس فقط در مورد اون چیزی که میدونم نظر میدم در ضمن من این چند روزه نبودم و فکر نمیکردم اینقدر اینجا گرد و خاک بشه.
۳-همه گفتن چی فکر میکنن من هم میگم امید است که شما دنبالش رو نیارید:
این جنگ حساب دو دو تا چهار تا است فکر میکنم بیشتر از این نگم هم کفایت کنه.
۴-گله دارم از ناظرین این انجمن چون معمولا تو کافه در مورد هر چیزی بحث میشه مثلا سال جدید میلادی تبریک گفته میشه.
نقل‌قول
جای تاسف داره که بازم عنوان کافه اوبونتو مساله ساز شده. ظاهرا  بعضی از دوستان کافه «اوبونتو» ر همه چیز می دونن به جز کافه اوبونتو...

همه متوجه هستیم که این موضوع که رخ داده یه موضوع  کاملا انسانی و تاثیر گذار هست؛ اما هر چیزی جایی برای «بحث» داره و انجمن اوبونتو انجمنی هست در مورد اوبونتو و نرم افزارهای آزاد.

لطفا به خودتون و قوانین انجمن احترام بگذارید.
که در این مورد فکر میکنم خیلی شدید من رو متهم به زیر پا گذاشتن قوانین کردن.
۵-زمانی که من این پست رو نوشتم اقدامات بین المللی تا این حد نبود و یک جور احساس عجز در برابر این وقایع به من دست داد که البته خدا رو شکر در حال حاضر از شدت این جنایات کم شده.
۶-واقعا از بعضی از دوستان دلشاد شدم و ازشون ممنونم مخصوصا از علی رضای عزیز
۷-اگر کسی جای دیگه ای برای بحث سراغ داره بگه

۸-بعد از دیدن این پست سریعا به ناظرین انجمن گزارش بدید {پیشاپیش ممنونم}

lomion

• مهمان
پاسخ به: عذر خواهی برای پست "غزه در خون"
« پاسخ #1 : 12 دی 1387، 10:16 ب‌ظ »
منظور من اصلا شما نبودید. حرف من ناظر به دوستانی بود که در این مورد «بحث» کردن؛ اونم بحثایی که اصلا شایسته انجمن نیست. همونطوری که نوشتم، این موضوع یه مساله انسانی هست ولی بحثش اینجا نیست. شما فقط مساله ر مطرح کردید و احساس خودتون ر بیان کردین، که خب این با اینکه به اوبونتو مربوط نیست اما مثل همون تبریک کریسمس و چیزای دیگه طبیعیه. مساله اینه دوستان شروع به بحث کردن. اگه اینطور برداشت کردید که «همه» منظور من شما هستید، من همینجا عذر خواهی می کنم که احساس بدی پیدا کردید. :)