MeNoTu:
سیستم عامل لینوکسی بر پایه ubuntu 12.04 lst برای مهندسی مکانیک (تبدیل انرژی) و محاسبات مهندسی و ریاضیات می باشد
این سیستم عامل هم قابلیت دیسک زنده (live DvD ) و هم قابلیت نصب بروی pc و لپتاب را دارد. نرم افزار های Cfd : OpenFoam 1.6 -ext ,2.1.1 ,2.2.0 ,2.2.1 و نرم افزار محاسباتی Scilab وoctave و نرم افزار ریاضیات سیمبلیک maxima , تک میکر دو جهته توسعه داده شده توسط آقای رضی و Ide eclipse برای برنامه نویسی java وc++و فورترن و .... می باشد. دوستان می توانند نظرات خود رو برای من ارسال و نقاط ضعف این سیستم عامل رو به من اطلاع دهند.
با تشکر
مهدی نصرتی 92/6/8
برای دانلود و مستندات این پروژه بروی لینک زیر کلیک کنید.
http://sourceforge.net/projects/menotu/?source=navbar
اسکرین شات های از این سیستم عامل :
دمت گرم ! من فعلاً اول دبيرستانم و به كارم نمياد اين توزيع اما برادرم رشتش مكانيكه و بهش توصيه كردم كه حتماً استفاده كنه . خيلى خوشحالم كه يك توزيع واقعاً هدفمند گنو/لينوكس ايرانى پيدا شده . اميدوارم اين روند ادامه پيدا كنه و شاهد نسخه هاى بعدى باشيم .
چند تا پيشنهاد :
كرنل رو به آخرين نسخه آپديت كن اما بزار همين نسخه ى LTS 12.04.3 اوبونتو باشه
روى ظاهر يونيتى كاركن و تغييرش بده تا از اوبونتو متفاوت بشه والپيپر رو هم تغيير بده تا انقدر مثل اوبونتو نباشه مخصوصاً رنگاش مثلاً نوار بالا رو ميتونى شفاف كنى
واسه نرم افزارايى كه جا نشدند هم بگو تا يه شل اسكريپت تهيه كنم اگه ميخواى تا بعد از نصب به راحتى نصب بشند
با نرم افزارايى كه دوستان معرفى كردند چك كن ببين چيز غير آزاد نداشته باشى
يه سايت با يه ويكى بزن و ترجمه فارسى ويكى نرم افزار هاى موجود توى توزيع رو بزار توش
+ الآن كه ديگه منتشر شده ولى هميشه نسخه هاى بتا و آلفا مخصوصاً قبل از انتشار نهايى نسخه اول خيلى مفيد ميتونه واقع بشه .