انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: MeNotu : اولین سیستم عامل لینوکسی ایرانی برای مهندسی مکانیک  (دفعات بازدید: 7110 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین meno

• Full Member
  • *
  • ارسال: 109
    • MeNoBLOG
MeNoTu:
سیستم عامل لینوکسی بر پایه ubuntu 12.04 lst برای مهندسی مکانیک (تبدیل انرژی) و محاسبات مهندسی و ریاضیات می باشد
این سیستم عامل هم قابلیت دیسک زنده (live DvD ) و هم قابلیت نصب بروی pc و لپتاب را دارد. نرم افزار های Cfd : OpenFoam 1.6 -ext ,2.1.1 ,2.2.0 ,2.2.1 و نرم افزار محاسباتی Scilab وoctave و نرم افزار ریاضیات سیمبلیک maxima ,  تک میکر دو جهته توسعه داده شده توسط آقای رضی و Ide‌ eclipse‌ برای برنامه نویسی java وc++و فورترن و .... می باشد. دوستان می توانند نظرات خود رو برای من ارسال و نقاط ضعف این سیستم عامل رو به من اطلاع دهند.
با تشکر
  مهدی نصرتی  92/6/8

برای دانلود و مستندات این پروژه بروی لینک زیر کلیک کنید.

http://sourceforge.net/projects/menotu/?source=navbar

اسکرین شات های از این سیستم عامل :

آفلاین אוּרִיאֵל

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 641
  • bin/Matin/ !#
    • bin/Matin/ !#
MeNoTu:
سیستم عامل لینوکسی بر پایه ubuntu 12.04 lst برای مهندسی مکانیک (تبدیل انرژی) و محاسبات مهندسی و ریاضیات می باشد
این سیستم عامل هم قابلیت دیسک زنده (live DvD ) و هم قابلیت نصب بروی pc و لپتاب را دارد. نرم افزار های Cfd : OpenFoam 1.6 -ext ,2.1.1 ,2.2.0 ,2.2.1 و نرم افزار محاسباتی Scilab وoctave و نرم افزار ریاضیات سیمبلیک maxima ,  تک میکر دو جهته توسعه داده شده توسط آقای رضی و Ide‌ eclipse‌ برای برنامه نویسی java وc++و فورترن و .... می باشد. دوستان می توانند نظرات خود رو برای من ارسال و نقاط ضعف این سیستم عامل رو به من اطلاع دهند.
با تشکر
  مهدی نصرتی  92/6/8

برای دانلود و مستندات این پروژه بروی لینک زیر کلیک کنید.

http://sourceforge.net/projects/menotu/?source=navbar

اسکرین شات های از این سیستم عامل :

دمت گرم ! من فعلاً اول دبيرستانم و به كارم نمياد اين توزيع اما برادرم رشتش مكانيكه و بهش توصيه كردم كه حتماً استفاده كنه . خيلى خوشحالم كه يك توزيع واقعاً هدفمند گنو/لينوكس ايرانى پيدا شده . اميدوارم اين روند ادامه پيدا كنه و شاهد نسخه هاى بعدى باشيم .
چند تا پيشنهاد :
كرنل رو به آخرين نسخه آپديت كن اما بزار همين نسخه ى LTS 12.04.3 اوبونتو باشه
روى ظاهر يونيتى كاركن و تغييرش بده تا از اوبونتو متفاوت بشه والپيپر رو هم تغيير بده تا انقدر مثل اوبونتو نباشه مخصوصاً رنگاش مثلاً نوار بالا رو ميتونى شفاف كنى
واسه نرم افزارايى كه جا نشدند هم بگو تا يه شل اسكريپت تهيه كنم اگه ميخواى تا بعد از نصب به راحتى نصب بشند
با نرم افزارايى كه دوستان معرفى كردند چك كن ببين چيز غير آزاد نداشته باشى
يه سايت با يه ويكى بزن و ترجمه فارسى ويكى نرم افزار هاى موجود توى توزيع رو بزار توش

+ الآن كه ديگه منتشر شده ولى هميشه نسخه هاى بتا و آلفا مخصوصاً قبل از انتشار نهايى نسخه اول خيلى مفيد ميتونه واقع بشه .
« آخرین ویرایش: 08 شهریور 1392، 09:58 ب‌ظ توسط אוּרִיאֵל »

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1274
  • دین بدون خرد مانند خرد بدون دین بی معناست
دمت گرم ! من فعلاً اول دبيرستانم و به كارم نمياد اين توزيع اما برادرم رشتش مكانيكه و بهش توصيه كردم كه حتماً استفاده كنه . خيلى خوشحالم كه يك توزيع واقعاً هدفمند گنو/لينوكس ايرانى پيدا شده . اميدوارم اين روند ادامه پيدا كنه و شاهد نسخه هاى بعدى باشيم .
چند تا پيشنهاد :
كرنل رو به آخرين نسخه آپديت كن اما بزار همين نسخه ى LTS 12.04.3 اوبونتو باشه
روى ظاهر يونيتى كاركن و تغييرش بده تا از اوبونتو متفاوت بشه والپيپر رو هم تغيير بده تا انقدر مثل اوبونتو نباشه مخصوصاً رنگاش مثلاً نوار بالا رو ميتونى شفاف كنى
واسه نرم افزارايى كه جا نشدند هم بگو تا يه شل اسكريپت تهيه كنم اگه ميخواى تا بعد از نصب به راحتى نصب بشند
با نرم افزارايى كه دوستان معرفى كردند چك كن ببين چيز غير آزاد نداشته باشى
يه سايت با يه ويكى بزن و ترجمه فارسى ويكى نرم افزار هاى موجود توى توزيع رو بزار توش

+ الآن كه ديگه منتشر شده ولى هميشه نسخه هاى بتا و آلفا مخصوصاً قبل از انتشار نهايى نسخه اول خيلى مفيد ميتونه واقع بشه .
من هم حرف دوستمون رو تایید می کنم خدا خیرتون بده
عاقبت انحصار شکست و سرانجام کمونیسم گنویی دیکتاتوریست !
الگوی متن باز از هر جهت بر الگوی نرم افزار آزاد رجحان دارد
وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ

آفلاین PunkGeek

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 573
پروژهی بسیار عالی
همیشه میدیدم که به دنبال کرک این نرم افزار ها داخل اینترنت میگردند برای ویندوز
لطفا نرم افزار هایی چون xflow, catia و چند نرم افزار دیگر که فکر کنم یکیش اسمش تو مایع های  dual physcial بود نیز اضافه کنید خیلی عالی میشه
شخصا استفاده خواهم نمود
دسکتاپ زیبایی طراحی کرده اید اما فکر نمیکنم میزه کار unity زیاد برای اینکار دلچسب باشه، یه خورده رسمی تر باید باشه
اما به هر حال پروزه عالی میباشد و خود بنده شخصا برای پیشرفت آن از طرف ایجاد وبسایت و ... میتونم با شما همکاری نمایم در صورت نیاز به همکاری به بنده پ.خ بزنید

آفلاین Scilab.IR

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 59
  • !Everything is a Matrix
یه کار جدید و عالی..

چندتا پیشنهاد:
به صورت پیش‌فرض، بهتره نرم افزار‌های کرک شده نصب نشه و از نرم‌افزار های آزاد استفاده کنید
Calculix یه نرم‌افزار کمک حجم قدرتمنده بهتره اضافه بشه
یه کامپایلر مدلیکا هم نیازه: jmodelica یا openmodelica

پیشنهاد می‌کنم با پروژه‌ی جبیر (آقای حقیری) همکاری کنید و بر اساس این سیستم‌عامل یه توزیع علمی-مهندسی ایجاد کنید. این سیستم‌عامل سبک و کم حجمه و این‌طوری بهتر میشه عنوان "لینوکس ایرانی" روی پروژه گذاشت.

موفق باشید.
ـ

آفلاین אוּרִיאֵל

• High Sr. Member
  • *
  • bin/Matin/ !#
    • bin/Matin/ !#
یه کار جدید و عالی..

چندتا پیشنهاد:
به صورت پیش‌فرض، بهتره نرم افزار‌های کرک شده نصب نشه و از نرم‌افزار های آزاد استفاده کنید

پیشنهاد می‌کنم با پروژه‌ی جبیر (آقای حقیری) همکاری کنید و بر اساس این سیستم‌عامل یه توزیع علمی-مهندسی ایجاد کنید. این سیستم‌عامل سبک و کم حجمه و این‌طوری بهتر میشه عنوان "لینوکس ایرانی" روی پروژه گذاشت.

موفق باشید.
ـ

اهداف جبير با اين پروژه كاملاً متفاوته .

آفلاین meno

• Full Member
  • *
    • MeNoBLOG
یه کار جدید و عالی..

چندتا پیشنهاد:

موفق باشید.
ـ

والا من از اهداف جبیر اطلاعات ندارم اما خوشحال می شم با دوستان همکاری کنم چون من با کرنل و دست رسی سطح پایین زیاد آشنا نیستم
البته جدیدا دنبال لینوکسی ام که کرنل به اضافه یه سری نرم افزار بصورت کاملا شخصی باشه یعنی توزیع جدید باشه نه ری مستر هستم . من بر ای پروژه ای نیاز به یک لینوکس بسیار سبک و سریع که فقط کرافیک رو داشته باشه و کوتی .
دوستان کسی می دونه چطوری میشه یه لینوکس از پایه شخصی داشت .

آفلاین אוּרִיאֵל

• High Sr. Member
  • *
  • bin/Matin/ !#
    • bin/Matin/ !#
یه کار جدید و عالی..

چندتا پیشنهاد:

موفق باشید.
ـ

والا من از اهداف جبیر اطلاعات ندارم اما خوشحال می شم با دوستان همکاری کنم چون من با کرنل و دست رسی سطح پایین زیاد آشنا نیستم
البته جدیدا دنبال لینوکسی ام که کرنل به اضافه یه سری نرم افزار بصورت کاملا شخصی باشه یعنی توزیع جدید باشه نه ری مستر هستم . من بر ای پروژه ای نیاز به یک لینوکس بسیار سبک و سریع که فقط کرافیک رو داشته باشه و کوتی .
دوستان کسی می دونه چطوری میشه یه لینوکس از پایه شخصی داشت .
جبير لينوكس نيست . كتاب LFS رو بخون .

آفلاین meno

• Full Member
  • *
    • MeNoBLOG
با سلام به همه دوستان
امروز برا تون یه خبر دارم
MeNotu بروی سایت Softpedia.com قرار گرفت برای اطلاعات بیشتر به سایت زیر مراجعه کنید!

http://linux.softpedia.com/get/System/Operating-Systems/Linux-Distributions/MeNoTu-102689.shtml

آفلاین Muhammad the Magnificent

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 50
آیا سیستم عامل شما، به عنوان یک سیستم عامل مناسب برای افراد غیر مهندس (;D) هم بکار میره؟!‌

آفلاین meno

• Full Member
  • *
    • MeNoBLOG
آیا سیستم عامل شما، به عنوان یک سیستم عامل مناسب برای افراد غیر مهندس (;D) هم بکار میره؟!‌
سلام
بله دوست من در این سیستم عامل علاوه بر نرم افزار های مهندسی کار هایی که در ابتدای نصب اوبونتو مجبورید انجام دهید . نصب کدکت صوت و تصویر، نصب جاوا و بهینه سازی های ممکن انجام شده است این نسخه اولین نسخه بوده و بند فراموش کردم ریلز نوت براش بزارم در نسخه های بعد ریلز نوت براش می زارم تا مشخص بشه چقد تغییرات نسبت به نسخه های دیگه داره