انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: ping نشدن مهمان و میزبان در vbox (حل شد)  (دفعات بازدید: 2112 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین بهروز رمضانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1111
  • Kakashi Hatake
    • ابونتو نیوز
سلام
میدنم موضوع تکراری هست . همه مطالب قبلی را هم خوندم و کلی هم سرچ کردم اما هنوز نتونستم مشکل را حل کنم . من روی اوبونتو 13.10 به ویرچوال باکس نصب کردم داخل یه یندوز 7 و یه سنت او اس ریختم . حالا میخوام این دو تا مهمان با میزبان و باهم بتونن پینگ کنن . اما هر کاری کردم نتونستم انجامش بدم . میخوام چندتا سرویس مثل سامبا و اف تی پی سرور را روی سنت او اس بریزم تا ویندوز بتونه بهش وصل بشه و استفاده کنه . این موضوع پروژه پایانی کاردانیم هست . اما هنوز نتوستم ارتباط ماشین ها را درست برقرار کنم چه برسه به برپایی اون سرویسها .
ممنون
« آخرین ویرایش: 14 آبان 1392، 10:51 ق‌ظ توسط _Behrooz_ »
در یادگیری و استفاده از خط فرمان کوشا باشید چرا که رستگاری شما در آن است.

آفلاین عدس

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 84
پاسخ : ping نشدن مهمان و میزبان در vbox
« پاسخ #1 : 29 مهر 1392، 03:57 ب‌ظ »
سلام
اگه تو تنظیمات روی ویرچوال باکس حالت network رو روی bridged adapter بزاری یعنی سیستم عامل هایی که رو ویرچوال هستند خودشون IP منحصر میگیرن (به شرطی که خود سیستمت به یه شبکه وصل باشه).
من برای تست سرویسا (ftp,dhcp,dns,nis,mail server,....) همین کارو کردم .
سیستم اصلی خودمو سرور میکردم (یعنی تمام سرویسا رو روش نصب میکردم)بعد یه ad-hoc درست میکردم خودم بهش وصل میشدم و تمام سرویسا رو اون کار میکرد چند تا هم لینوکس و ویندوز رو ویرچوال باکس درست میکردم تا مثل client ها عمل کنن و با اونا تست میکردم که کار میکنه یا نه.
اینجوری میتونی بدون هیچ هزینه ای یه شبکه کوچولو برا خودت راه بندازی و تمرین خوبی هست .
اشک هایی که پس از هر شکست میریزیم ....
همان عرقی است که برای پیروزی نریخته ایم.
هیتلر

آفلاین بهروز رمضانی

• High Hero Member
  • *
  • Kakashi Hatake
    • ابونتو نیوز
« پاسخ #2 : 29 مهر 1392، 09:57 ب‌ظ »
نقل‌قول
اگه تو تنظیمات روی ویرچوال باکس حالت network رو روی bridged adapter بزاری یعنی سیستم عامل هایی که رو ویرچوال هستند خودشون IP منحصر میگیرن (به شرطی که خود سیستمت به یه شبکه وصل باشه).
خوب حالا اگر خود سیستم به شبکه ای وصل نباشه چی ؟ ممنم همین کار را میکنم اوبونتو 13.10 را بع عنوان سرور قرار میدم و یه چندتا ماشین مجازی داخل وی باکس را به عنوان کلاینت . ولی فقط مشکلم انتخاب نوع کارت شبکه برای کلاینت ها است .

آفلاین عدس

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 84
« پاسخ #3 : 30 مهر 1392، 07:23 ق‌ظ »
بازم سلام
۱.یه شبکه AD-HOC به صورت wireless درست کن اوبونتو اصلیت رو بهش وصل کن (یعنی یه شبکه تو سیستم خودت درست میکنی بعد خودت بهش وصل میشی)
۲.بعد تو تنظیمات network ویرچوال کارت شبکه wlan0 رو انتخاب کن تا host های ویرچوال به wlan0 وصل بشن .
۳.حالا اون سیستم عاملی که رو ویرچوال نصب کردی و  تنظیمات network رو روش انجام دادی روشن کن بعد میبینی که به همون شبکه ای وصله که اوبونتو 13.04 (اصلیت) وصله و ip ش تو همون رنج هست .
۴.حالا هر سرویسی که دوست داری رو 13.04 نصب کن تا نقش سرور رو داشته باشه بقیه هم نقش CLIENT
اشک هایی که پس از هر شکست میریزیم ....
همان عرقی است که برای پیروزی نریخته ایم.
هیتلر

آفلاین بهروز رمضانی

• High Hero Member
  • *
  • Kakashi Hatake
    • ابونتو نیوز
پاسخ : ping نشدن مهمان و میزبان در vbox (حل شد)
« پاسخ #4 : 14 آبان 1392، 10:53 ق‌ظ »
کارت شبکه ها را روی Host only adapter تنظیم کردم و تونستم ping کنم .

آفلاین امین - am1n

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 467
  • ... روش دین توضیح شناخته‌ها بوسیله ناشناخته‌هاست!!
    • دات امین / حرف های آزاد من
پاسخ : ping نشدن مهمان و میزبان در vbox (حل شد)
« پاسخ #5 : 14 آبان 1392، 07:45 ب‌ظ »
حالمو جا آورد این تاپیک :) از بس دری وری تو این فروم خوندم دیگه نا ندارم