انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: سوالاتی در مورد Ubuntu SDK  (دفعات بازدید: 619 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین v.taghavi68

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 915
سوالاتی در مورد Ubuntu SDK
« : 13 خرداد 1394، 11:25 ق‌ظ »
سلام رفقا
من رفتم ubuntu SDK رو نصب کردم و میشه برای دو تا معماری i386 و arm خروجی گرفت ولی موقعی که میخوام برای i386 خروجی بگیرم یکسری framework رو برای هر نسخه از اوبونتو میاره حالا دو تا سوال دارم :

۱- این فریم ورک ها رو میشه روی توزیع های دیگه هم نصب کرد و کلا میشه خروجی برنامم رو روی توزیع های دیگه اجرا کنم؟

۲- میشه خود ubuntu SDK رو روی توزیع های دیگه هم نصب کرد؟
وای بر شما اگر این علم اندک وسیله ای برای طغیانتان شود

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
پاسخ : سوالاتی در مورد Ubuntu SDK
« پاسخ #1 : 13 خرداد 1394، 01:16 ب‌ظ »
سلام.
1) تمام بسته هایی که برای خود SDK و فریم ورک دانلود میشن deb هستن. پس توزی توزیع هایی که از deb استفاده می کنن می تونی ازشون استفاده کنی
2) چون SDK با PPA‌ نصب میشه بنابراین باید ببینی چه توزیعی از اون PPA ها پشتیبانی می کنه.
در کل توزیع های بر پایه ی دبیان و اوبونتو می تونن از این SDK استفاده کنن در صورت وجود داشتن شرط کافی  ;)
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین v.taghavi68

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 915
پاسخ : سوالاتی در مورد Ubuntu SDK
« پاسخ #2 : 13 خرداد 1394، 01:32 ب‌ظ »
سلام.
1) تمام بسته هایی که برای خود SDK و فریم ورک دانلود میشن deb هستن. پس توزی توزیع هایی که از deb استفاده می کنن می تونی ازشون استفاده کنی
2) چون SDK با PPA‌ نصب میشه بنابراین باید ببینی چه توزیعی از اون PPA ها پشتیبانی می کنه.
در کل توزیع های بر پایه ی دبیان و اوبونتو می تونن از این SDK استفاده کنن در صورت وجود داشتن شرط کافی  ;)
پس با این اوصاف این SDK فقط قابلیت این رو میده که برای دو معماری i386 و arm خروجی بگیری از برنامت که روی دسکتاپ و فون خود اوبونتو اجرا شه و برای نوشتن برنامه های crossplatform بهتره از همون Qt استفاده کنیم..!!!
وای بر شما اگر این علم اندک وسیله ای برای طغیانتان شود