خواهش میکنم.
Air لپتاپ خیلی خوبیه ولی متاسفانه اسیر پول پرستی اپل شده. اپل نمایشگر بهتر روی Air نمیزاره چون اون وقت فروش Macbook Pro کم میشه. حاشیه سود Macbook Pro هم برای اپل خیلی بیشتر از Air ـه.
به هرحال یک یا دو سال دیگه اپل retina رو میزاره روی Air و زامبیها از عشقش سر به بیابون میزارن، نمیفهمن که این کار رو اپل باید سال پیش انجام میداد.
حق با شماست... بالاخره باید سیاست های شرکت ها رو هم در نظر گرفت, هرچند به نظرم اپل بهتر از بقیه عمل میکنه و به جای اینکه صلاح شونصد! مدل لپ تاپ و گوشی رو در نظر بگیره محصولاتش رو تا حد امکان کم تعداد نگه میداره.
در مورد به قول شما زامبی ها هم راستش من خودم نمیدونم چرا خیلی ها دست و پا میشکنن واسه محصولات اپل که خیلی زود بخرنشون!
فوقش یه گوشی یا لپ تاپه دیگه! تازه هرچقدم خفن باشه خب مجانی که نمیدن اینقد ملت با شور و شوق میرن!
والا به قرآن
ولی خب از حق نگذریم... اگه از افرادی که توی دنیای متن باز حرفه ای هستند مثل شما یا افرادی که علاقمند هستند و فاکتورهای مهمشون رو اینجا میتونن پیدا کنن مثل خودم بگذریم, محصولات اپل واقعا عالی هستند
شما الان یه مک بوک میخری و سیستم عامل روان و زیبا و ایمنی (البته گفتم که دنیای متن باز رو در نظر نگیریم) رو به رایگان روش نصب میکنی و بسیاری نرم افزارهای واقعا قدرتمند و زیبا (که کاربری راحتی دارند) رو میتونی به رایگان دانلود کنی
از همه مهمتر پشتیبانی شرکت اپل که واقعا فوق العاده و کم نظیره
شما باید این رو در نظر داشته باشی که همه به سمت دنیای متن باز نمیان
چون مهم ترین مسئله واسه یه کاربر معمولی حمایت و پشتیبانی شرکت هست و خب تو دنیای متن باز بیشتر کارا روی دوش خود کاربراست
تازه الان بعد این همه مدت اوبونتو داره یه مقدار به سمت جذب کاربر میره و موبایل و تبلت رو هم به صورت جدی (از لحاظ پشتیبانی) عرضه میکنه
امیدوارم که هر چه بیشتر دنیای متن باز پیشرفت کنه و به جایی برسه که دیگه کسی به دنبال استفاده از سیستم های بسته نره
ولی خب این هدف فقط زمانی به دست میاد که شرکت ها هم به این سمت یه نگاهی بندازند و محصولاتشون رو واسه لینوکس هم منتشر کنند
قوانین کپی رایت خیلی میتونن تاثیر داشته باشند و خیلی نیازه که در مورد این قوانین بررسی های دقیق انجام بگیره و مشکلات و کاستی ها برطرف بشن...
به امید فرداهایی روشن