انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: جایگزین برنامه ی navicat  (دفعات بازدید: 2194 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین 111qqq

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 60
جایگزین برنامه ی navicat
« : 13 آذر 1392، 10:21 ق‌ظ »
سلام. خیلی سرچ کردم تو سایتا برای جایگزین برنامه ی Nvaicat  ولی معادل آزاد اون بی  اندازه مزخرف بودن. نمونش mysql workbench. برنامه رو با wine اجزا کردم ولی نیاز به کد فعال سازی داره همه ی سایتا هم این رو یک فایل exe برا کرک دارن. الان به نظرتون چه کنم؟؟؟

آفلاین vandu

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 741
پاسخ : جایگزین برنامه ی navicat
« پاسخ #1 : 13 آذر 1392، 10:31 ق‌ظ »
mysql workbench بهترین جایگزینی هست که تا حالا دیدم. کارش هم خیلی خوبه. بنظرم در حد همون navicat جواب میده. چه کاری خواستید انجام بدید که mysql workbench قدرتشو نداشت؟

در ضمن navicat نسخه لینوکسی هم داره. البته ۳۰ روزه. توی سایتش هست...
« آخرین ویرایش: 13 آذر 1392، 10:36 ق‌ظ توسط vandu »
Nothing is particularly hard if you divide it into small jobs

Henry Ford

آفلاین 111qqq

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #2 : 13 آذر 1392، 10:47 ق‌ظ »
نمی دونم ولی کلا باش خیلی ور رفتم. مثله ادم نیم تونه حتی یه stored procedure  رو اجرا کنه. نه جای پارامترای ورودی معلوم بود نه تعریف داده ها. کلا نتونستم یه stored procedure  اجرا کنم. و واقعا از لحاظ ظاهر کاربری بی نهایت مزخرفه نسبت به نویکت ولی باز اگه بتونه مثله ادم کار کنه مشکلی نیست.

آفلاین vandu

• Hero Member
  • *
« پاسخ #3 : 13 آذر 1392، 10:56 ق‌ظ »
خب نوشتن stored procedure که استاندارد کاملا مشخصی داره. از اینجا ببینید. برای ایجادش هم در ساختار درختی سمت چپ انشعاب دیتابیس موردنظر رو باز کنید و روی Routines کلیک راست و Create Routine ...

Henry Ford

آفلاین 111qqq

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #4 : 13 آذر 1392، 11:01 ق‌ظ »
نه مشکلی با نوشتن اون ندارم. اگر که نویکت رو دیده باشید که حتما دیدید کاملا جای پارامرتها  اجرای پروسیجرها و بقیه ی چیزها خیلی واضح هست.من یک خروجی از دیتابیسم گرفتم که در نویکت بود و البته سیستم ویندوز، اوردم برای تست توی mysql workbench  بعد از اینکه پروسیجرها رو برای تغییر باز کردم که ببینم و اجراش کنم هیچ راهی برای اینکه اون رو اجرا کنم ندیدم تا بتونم نتیجه ی خروجی رو تو همون محیط داشته باشم.

آفلاین vandu

• Hero Member
  • *
« پاسخ #5 : 13 آذر 1392، 11:24 ق‌ظ »
قبول دارم توی mysql workbench اکثر دستورات رو باید خودمون بصورت query بنویسیم و اجرا کنیم. برای اجرای روتین‌ها هم باید توی یه صفحه query اون رو با ورودی‌هاش call کنید و query رو اجرا کنید. اونجوری میشه نتیجه رو همونجا دید. این کار رو navicat اتوماتیک انجام میده.

Henry Ford

آفلاین 111qqq

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #6 : 13 آذر 1392، 11:30 ق‌ظ »
سرچ که کردم این نتیجه رو داد که باید جدا گونه CALL  کنیم اون رو. واقعا خب این برنمه نویسای WORKBENCH  نمی دونم ندیدن این NAVICAT رو. یعنی به خدا پکوندن ما رو این برنامه های بد فرم. هر دفعه که به یه پروژه می خورم که باید سریع تحویلش بدم دوباره مجبو میشم تو ویندوز لوگین کنم.     ](*,)

آفلاین vandu

• Hero Member
  • *
« پاسخ #7 : 13 آذر 1392، 11:50 ق‌ظ »
البته mysql workbench رو خود oracle ساخته و قطعا محصول بدی نیست. فقط خیلی متکی به gui نیست که مثلا برای ورودی routine‌ها هم از یه پنجره جدا و text input استفاده کنه. بهرحال اینا به سلیقه و عادت کدنویس برمی‌گرده...

Henry Ford