انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: گیر کردن و از کار افتادن Software Center  (دفعات بازدید: 1857 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ORIION

• Newbie
  • *
  • ارسال: 6
گیر کردن و از کار افتادن Software Center
« : 05 آذر 1392، 06:12 ب‌ظ »
با سلام خدمت اساتید عزیز
خانوم ها،آقایون من تازه از هفته پیش تومدم توی این دنیا و تغریبا هیچچچچچچچچچچچچچچ چیزی از لینوکس نمیدونم اما دلم خواست که بیام پس اومدم و می خوام که بمونم اما انگار سخته!!!!! :'(
مشکل بزرگی که فعلاْ دارم اینه که Software Center سیستمم که اوبونتو 13.04 هست، گیج میزنه و نه چیزی دانلود می کنه و نه حذف!!!!!
هرچه که از لیسته نصبی هاش یا آنلاینش سرچ میکنم و اعمالش میکنم (چه نصب و چه حذف) گیر میکنه. یعنی همش توی انجامش میمونه و لودینگ کنارش \ر نمیشه حتی تا 3 ساعت توی این حالت بود
اول فکر کردم به خاطر اینترنتمه اما دیدم اصلاْ مشکلی نداشت.
حالا چکار کنم دوستان؟ میشه کلا ریستش کرد تا مثل روز اول کار کنه؟

آفلاین mohammad kazemi

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 896
  • ... :|
پاسخ : گیر کردن و از کار افتادن Software Center
« پاسخ #1 : 05 آذر 1392، 06:19 ب‌ظ »
یه عکس از حالت گیر کرده بزار (با دکمه print screen sypRq)  در ضمن کلید پ همون m  است.  :D

آفلاین ORIION

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 : 05 آذر 1392، 11:09 ب‌ظ »
 ;D
گفتم که تازه اومدم، هنوز مونده تا بتونم عادت کنم که جای پ عوض شده!!!!!!!!
PrtSc فقط یه عکس سیاه میندازه و نمیتونستم باهاش عکس بگیرم اما ... !
حالا که داری حال میدین و جواب میدین به اینم بجوابین عزیزان:
برنامه مزخرف kerio vpn نصب شده روی سیستمم. در واقع مثل همین عکس وسطاش گیر کرد اما بعد از چند ساعت که کارم با لپتاپم تموم شد و خاموش و بعد هم دوباره روشنش کردم یه پیام اومد که ( آقا host بده) منم که توی این چیزا نیستم و اصلاْ شک شدم چون فکر نمیکردم نصب شده باشه :o
حالا نمیدونم شد یا نه اما توی آدرس usr/share/docs یه فولدر هست که نه اسمش عوض میشه و نه پاک میشه که نامش هست kerio-vpn
چه کار کنم با این مشکلات؟ ](*,)

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 742
  • Debian 11
« پاسخ #3 : 06 آذر 1392، 12:02 ق‌ظ »
;D
گفتم که تازه اومدم، هنوز مونده تا بتونم عادت کنم که جای پ عوض شده!!!!!!!!
PrtSc فقط یه عکس سیاه میندازه و نمیتونستم باهاش عکس بگیرم اما ... !
حالا که داری حال میدین و جواب میدین به اینم بجوابین عزیزان:
برنامه مزخرف kerio vpn نصب شده روی سیستمم. در واقع مثل همین عکس وسطاش گیر کرد اما بعد از چند ساعت که کارم با لپتاپم تموم شد و خاموش و بعد هم دوباره روشنش کردم یه پیام اومد که ( آقا host بده) منم که توی این چیزا نیستم و اصلاْ شک شدم چون فکر نمیکردم نصب شده باشه :o
حالا نمیدونم شد یا نه اما توی آدرس usr/share/docs یه فولدر هست که نه اسمش عوض میشه و نه پاک میشه که نامش هست kerio-vpn
چه کار کنم با این مشکلات؟ ](*,)
در مورد تغییر نام در مسیری که دادید باید مجوز دسترسی برای تغییر نام رو داشته باشید برای این کار ترمینال رو باز کنید (alt+ctrl+t) بعد عبارت زیر رو تایپ کنید:
تغییر نام:
sudo mv OldName NewNameپاک کردن فایل:
sudo rm file-morde-nazarپاک کردن پوشه:
sudo rm -r poshe-morde-nazarsudo برای بدست آوردن مجوز هستش! مورد دیگه این که باید با دستور cd وارد پوشه مورد نظر بشی. اما برای چی میخواهی این پوشه رو پاک کنی؟! در مورد اون عکس هم اینطور که مشخصه برنامه دانلود شده و پروسه نصب داره طی میشه!
دستورات زیر رو در ترمینال بزن تا بسته ها به روز بشن و سیستم رو به روز کن:
sudo apt-get updatesudo apt-get upgrade
« آخرین ویرایش: 06 آذر 1392، 12:04 ق‌ظ توسط BijanRTW »

آفلاین ORIION

• Newbie
  • *
« پاسخ #4 : 06 آذر 1392، 07:22 ب‌ظ »
سلام دوست من
تمام کارایی که گفتی رو انجام دادم اما اروری داده که با عقل جور در نمیاد
zodiak@Orion:~$ sudo mv kerio-control-vpnclient kerio
mv: cannot stat ‘kerio-control-vpnclient’: No such file or directory
zodiak@Orion:~$ sudo rm -r /usr/share/doc/kerio-control-vpnclient
rm: cannot remove ‘/usr/share/doc/kerio-control-vpnclient’: No such file or directory

اونجایی که گفتی oldnae و newname رو من از روی اسم خود فولدر کپی کردم و بعد هم نوشتم kerio . اما همونطور که میبینی نشد!!!!!
Is a directory هم ارور بعدی بود که دستور بعدی رو واسه پاک کردن پوشه همونطور گفتی زدم و این رو گفت. البیته اونجایی که گفتی پوشه موردنظر ، من هم آدرس پوشه رو نوشتم.
برنامه Software Center هم همونطوری که عکسش هست موقع نصب یا حذف گیر میکنه توی این حالت. حتی وقتی پنجره رو میبندم و دوباره باز میکنم هم همینطوریه!
برنامه kerio میخواستم واسه V.N اما Software Center لعنتی موقع نصبش گیر کرد و دیگه هم هر کاری کردم حذف نشد. حالا هم هر وقت لپتاپ رو روشن میکنم ازم host name میخواد که منم حال و حوصله سر و کله زدن با این چیزا رو ندارم عزیز
توی ویندوز 7 با freegate کارام رو انجام می دادم اما اینجا نصف کارام موند با نبودش.
اون مهم نیست فعلا بر طرف شدن این مشکلات مهمه دوست من  :'(

آفلاین ORIION

• Newbie
  • *
« پاسخ #5 : 06 آذر 1392، 07:29 ب‌ظ »
این هم موقع دستور یکی مونده به آخری واسه آپدیت داده:
zodiak@Orion:~$ sudo apt-get update
.
.
.
چندتا خط فرمان درحال انجام شدن
.
.
.
و در آخر
W: Failed to fetch cdrom://Ubuntu 13.04 _Raring Ringtail_ - Release amd64 (20130424)/dists/raring/main/binary-amd64/Package
s  Please use apt-cdrom to make this CD-ROM recognized by APT. apt-get update cannot be used to add new CD-ROMs

W: Failed to fetch cdrom://Ubuntu 13.04 _Raring Ringtail_ - Release amd64 (20130424)/dists/raring/restricted/binary-amd64/Packages  Please use apt-cdrom to make this CD-ROM recognized by APT. apt-get update cannot be used to add new CD-ROMs

W: Failed to fetch cdrom://Ubuntu 13.04 _Raring Ringtail_ - Release amd64 (20130424)/dists/raring/main/binary-i386/Packages  Please use apt-cdrom to make this CD-ROM recognized by APT. apt-get update cannot be used to add new CD-ROMs

W: Failed to fetch cdrom://Ubuntu 13.04 _Raring Ringtail_ - Release amd64 (20130424)/dists/raring/restricted/binary-i386/Packages  Please use apt-cdrom to make this CD-ROM recognized by APT. apt-get update cannot be used to add new CD-ROMs

W: Failed to fetch https://download.01.org/gfx/ubuntu/13.04/main/dists/Ubuntu/13.04/binary-amd64/Packages  gnutls_handshake() failed: A TLS packet with unexpected length was received.

W: Failed to fetch https://download.01.org/gfx/ubuntu/13.04/main/dists/Ubuntu/13.04/binary-i386/Packages  gnutls_handshake() failed: A TLS packet with unexpected length was received.

E: Some index files failed to download. They have been ignored, or old ones used instead.
E: dpkg was interrupted, you must manually run 'sudo dpkg --configure -a' to correct the problem.
zodiak@Orion:~$ sudo apt-get upgrade
E: dpkg was interrupted, you must manually run 'sudo dpkg --configure -a' to correct the problem.
حالا چکار کنم؟؟ :-X :-X ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) [-o< [-o< [-o<

آفلاین ORIION

• Newbie
  • *
« پاسخ #6 : 06 آذر 1392، 07:47 ب‌ظ »
یه چیز جالب کشف کردم! \\:D/
خداوند بزرگ رو 100000000 بار شکر که بالاخره این برنامه نفرت انگیز از اون جایی که گفتم حذف شد! اما الان که توی سرچ اسم نحش رو میزنم این دو جا چندتا فایل با این نام دارم
/var/lib/dpkg/info
/etc/init.d
اینا چطوری پاک میشن عزیزان؟

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design
« پاسخ #7 : 06 آذر 1392، 07:49 ب‌ظ »
یه چیز جالب کشف کردم! \\:D/
خداوند بزرگ رو 100000000 بار شکر که بالاخره این برنامه نفرت انگیز از اون جایی که گفتم حذف شد! اما الان که توی سرچ اسم نحش رو میزنم این دو جا چندتا فایل با این نام دارم
/var/lib/dpkg/info
/etc/init.d
اینا چطوری پاک میشن عزیزان؟

در مورد پاک کردن دوستمون تو پاسخ 3 توضیح دادند ;)

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 742
  • Debian 11
« پاسخ #8 : 07 آذر 1392، 12:20 ق‌ظ »
سلام دوست من
تمام کارایی که گفتی رو انجام دادم اما اروری داده که با عقل جور در نمیاد
zodiak@Orion:~$ sudo mv kerio-control-vpnclient kerio
mv: cannot stat ‘kerio-control-vpnclient’: No such file or directory
zodiak@Orion:~$ sudo rm -r /usr/share/doc/kerio-control-vpnclient
rm: cannot remove ‘/usr/share/doc/kerio-control-vpnclient’: No such file or directory
این ارور هایی رو که داده به این خاطر است که شما بدون اینکه با دستور cd به پوشه مورد نظر بری خواستی اینها رو پاک یا تغییر نام بدی که قاعدتا نمیشه! مثلا اگه پوشه مقصد در این مسیر است:
/usr/share/doc/kerio-control-vpnclientشما برای رفتن به مسیر بالا باید در ترمینال با دستور cd به اونجا برید! اینطوری:
cd /usr/share/doc/kerio-control-vpnclientبعد از اینکه رفتی میتونی هرکاری رو که خواستی سر اون فایل یا پوشه در بیاری. البته باید مجوزش رو داشته باشی (استفاده از sudo). تمام اینهایی رو که گفتم جز مسائل پایه ای هستش که باید یه کاربر لینوکس بدونه وگرنه به مشکل بر میخوره.
راهنمای خط فرمان:
30li.ir
یا این http://files.fosswire.com/2007/08/fwunixref.pdf
کتاب:
کتاب آموزشی پارسیکس گنو/لینوکس نسخه ۲
نقل‌قول
W: Failed to fetch cdrom://Ubuntu 13.04 _Raring Ringtail_ - Release amd64 (20130424)/dists/raring/main/binary-i386/Packages  Please use apt-cdrom to make this CD-ROM recognized by APT. apt-get update cannot be used to add new CD-ROMs
ارور بالا هم به این خاطر است که apt-get میخواد از روی سی دی بسته ها رو به روز کنه!
برای استفاده از -ف-ر-ی-گ-یت- هم باید برنامه wine رو نصب کنی تا بشه ازش استفاده کرد.

http://wiki.ubuntu.ir/HowToSolveProblemInLinux
« آخرین ویرایش: 07 آذر 1392، 12:24 ق‌ظ توسط BijanRTW »