انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: الگوریتم بازی ورق ؟  (دفعات بازدید: 6427 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین b.Soltani

• Newbie
  • *
  • ارسال: 15
الگوریتم بازی ورق ؟
« : 09 آذر 1392، 12:32 ق‌ظ »
سلام

امیدوارم شمایی داری این متن میخونی حالت خوب باشه ;)

من به الگوریتم بازی شلم و یا حکم احتیاج دارم

هر اطلاعاتی که در این زمینه داشته باشین هم می تونه به من کمک کنه مثلا در مورد الگوریتم هوش مصنوعی که در این بازیها استفاده میشه و یا معر فی کتاب ، سایت و منبع در این زمینه و .....
« آخرین ویرایش: 09 آذر 1392، 12:46 ق‌ظ توسط b.Soltani »

آفلاین بابک طور

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 800
پاسخ : الگوریتم بازی ورق ؟
« پاسخ #1 : 09 آذر 1392، 02:52 ب‌ظ »
منظورت از الگوریتم دقیقاْ چیه؟

اگه خودت بازی رو در حد خوبی بلد باشی می‌بینی که افراد بسته به نوع تفکرات خودشون و شناختی که از دیگران دارن، استراتژی‌های متفاوتی رو در پیش می‌گیرن. خوب برای هر تفکری می‌شه یک الگوریتم نوشت.

حالا بلدی...؟

آفلاین b.Soltani

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 : 09 آذر 1392، 08:58 ب‌ظ »
مرسی
با مطالعه مقاله و  وب سایت های مختلف بازی را یاد گرفتم اما خوب حرفه ای نیستم باید تو جمع بازی کرد تا بازی حرفه ای بشی

اما اگر امکان داره یه الگوریتم برا من مثال بزنید مثلا حکم پیک باشه برای بازی شلم

و اگر اطلاعاتی که در مورد نوشتن این سبک  بازی ها دارید خوشحال میشم انتقال بدید
« آخرین ویرایش: 09 آذر 1392، 09:00 ب‌ظ توسط b.Soltani »

آفلاین بابک طور

• Hero Member
  • *
« پاسخ #3 : 09 آذر 1392، 09:54 ب‌ظ »
خوب ظاهراً شما خیلی تازه کاری. پیشنهاد می‌کنم تا یاد گرفتن زیر و بم بازی، برنامشو ننویسی.

در این بازی تصمیم گیری در هر دست به اتفاقات زیادی بستگی داره.

فقط برای حکم کردن ۹۲۸۲۴ حالت رو باید به الگوریتم بفهمونی.

یکی هست (ایرانی) برای ویندوز نوشته و البته فعلاً داره مجانی در اختیار میزاره. ببین از اون می‌تونی کمک بگیری

http://kingsoftware.ir/

آفلاین b.Soltani

• Newbie
  • *
« پاسخ #4 : 10 آذر 1392، 12:43 ق‌ظ »
خوب ظاهراً شما خیلی تازه کاری. پیشنهاد می‌کنم تا یاد گرفتن زیر و بم بازی، برنامشو ننویسی.

در این بازی تصمیم گیری در هر دست به اتفاقات زیادی بستگی داره.

فقط برای حکم کردن ۹۲۸۲۴ حالت رو باید به الگوریتم بفهمونی.

یکی هست (ایرانی) برای ویندوز نوشته و البته فعلاً داره مجانی در اختیار میزاره. ببین از اون می‌تونی کمک بگیری

http://kingsoftware.ir/

متشکرم این عدد را با چه فرمولی بدست اوردی ؟

یک مثال از این 92824 تا حالت ممنون میشم بگی متشکرم

آفلاین بابک طور

• Hero Member
  • *
« پاسخ #5 : 10 آذر 1392، 04:28 ب‌ظ »
برای حکم کردن ۵ برگ در اختیارت هست. که هرکدوم ۱۳ حالت داره که باید تکراری ها رو برداری و البته در کل ۴ خال هم داری که باید بر ۴ تقسیم کنی.(البته الآن که فکر می‌کنم من یادم رفته تکراری ها رو بردارم، یه مقدار کمتر می‌شه ولی بازم زیاده)

به عنوان مثال:

اگه آس پیک، شاه پیک، سرباز و ۱۰ دل به همراه یه برگ دیگه که ربطی به اینها نداشته باشه اگه دست من باشه دل حکم می‌کنم. ولی همین من اون موقع که تازه داشتم یاد می‌گرفتم بودم(بی‌تجربه) پیک حکم می‌کردم. گرچه به شانس هم بستگی داره ولی اصولس اینه که ای و شاه در هر صورت دست می‌گیرین و حکم کردنشون زیاد سودی نداره.

این یک نمونه بود

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
« پاسخ #6 : 10 آذر 1392، 06:55 ب‌ظ »
برای حکم کردن ۵ برگ در اختیارت هست. که هرکدوم ۱۳ حالت داره که باید تکراری ها رو برداری و البته در کل ۴ خال هم داری که باید بر ۴ تقسیم کنی.(البته الآن که فکر می‌کنم من یادم رفته تکراری ها رو بردارم، یه مقدار کمتر می‌شه ولی بازم زیاده)

به عنوان مثال:

اگه آس پیک، شاه پیک، سرباز و ۱۰ دل به همراه یه برگ دیگه که ربطی به اینها نداشته باشه اگه دست من باشه دل حکم می‌کنم. ولی همین من اون موقع که تازه داشتم یاد می‌گرفتم بودم(بی‌تجربه) پیک حکم می‌کردم. گرچه به شانس هم بستگی داره ولی اصولس اینه که ای و شاه در هر صورت دست می‌گیرین و حکم کردنشون زیاد سودی نداره.

این یک نمونه بود
درسته نباید برگ سر رو حکم کرد ولی حالت خاص دیگه ای برای حکم کردن نمیبینم ??? یعنی به جز این مورد طرف باید اونی که تو دستش بیشتره و عدداش بزرگ تر از بقیست رو انتخاب کنه، خوب با این حساب نیاز به 92824 تا مقایسه نیست که! استفاده از چند تا متد رندم، چند تا دونه حلقه و ایف کارشو می سازه :)

پ.ن:
برادر می خوای بنویسیش؟ من تو پروژه های آیندم ساخت بازی حکم بود اگه می خوای بنویسی همکاری کنیم. اگر آره چه زبانی؟
« آخرین ویرایش: 10 آذر 1392، 06:56 ب‌ظ توسط سالار مقدم »

آفلاین بابک طور

• Hero Member
  • *
« پاسخ #7 : 10 آذر 1392، 07:30 ب‌ظ »
من...؟!!!!

من یکی دو ماه دیگه رفتم سربازی. برنامه نویسیم هم خوب نیست. خیلی کم بلدم. تازه شروع کردم cpp یاد بگیرم.

گفتی راهنمایی راجع به الگوریتم می‌خوای گفتم باشه.

در ضمن اگه همیشه‌یک جور بازی کنه که راحت میشه برد.

این یک نمونه از بازی بی‌دل در ویندوز:

دست آخر رو هم خیلی داغون داد وگرنه نشد نداره.

از اون لینکی که راجع به همین بازی بود دادم راهنمایی نگرفتی؟

آفلاین b.Soltani

• Newbie
  • *
« پاسخ #8 : 11 آذر 1392، 03:10 ب‌ظ »
متشکرم

سالار مقدم جان فقط میخوام از یک سری الگوریتم های هوش مصنوعی که تو این بازی ها ازش استفاده میشه بدونم چی هست
خوشحال میشم بگویید

بعد گفتید چند تا if تو در تو و چند تا حلقه میشه راحت نوشت خوشحال میشم یک حلقه یک if مثال بزنید

دوستان چند تا پروژه با سورس بازی ورق به من معرفی کنین خوشحال میشم