انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: نرم افزار processing  (دفعات بازدید: 2171 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین pinkplus

• Newbie
  • *
  • ارسال: 17
نرم افزار processing
« : 19 آذر 1392، 09:19 ب‌ظ »
توی تاپیک قبلی دوستان لطف کردن و qt رو به من معرفی کردن. پس از نصب یه ذره طول کشید تا باهاش کنار بیام و با محیطش آشنا بشم. حالا با یه نرم افزار اشنا شدم به اسم processing که بر پایه جاوا نوشته شده و من خیلی راحت تونستم باهاش کار کنم چون کلی کتابخونه آماده داره و واسه هر کدوم از کتابخونه هاش هم کلی مثال ساده. مثلا
import processing.serial.*;
Serial myPort;  // Create object from Serial class
int val;      // Data received from the serial port
void setup()
{
  size(200, 200);
  String portName = Serial.list()[0];
  myPort = new Serial(this, portName, 9600);
}
void draw()
{
  if ( myPort.available() > 0) {  // If data is available,
    val = myPort.read();         // read it and store it in val
  }
  background(255);             // Set background to white
  if (val == 0) {              // If the serial value is 0,
    fill(0);                   // set fill to black
  }
  else {                       // If the serial value is not 0,
    fill(204);                 // set fill to light gray
  }
یه مربع میکشه و در صورتی که روی پورت سریال چیزی دریافت کنه رنگش تغییر می کنه. فقط اینکه چون جاوا است یه کم طول می کشه تا اجرا بشه. ولی در کل واسه من جالب بود. بر پایه همین نرم افزار wiring واسه برنامه نویسی میکروکنترلرها اتمل نوشته شده. و بعد از روی همین wiring  یه نرم افزار دیگه به اسمarduino ساخته شده که اونم واسه میکروکنترلر های شرکت اتمل هست و بر پایه javaو gcc.
خب من با pic کار میکنم و این wiring و arduino خیلی به کارم نمی اومد ولی با یه پروژه اپن سورس خالص آشنا شدم به اسمpinguino که محیطش با پایتون نوشته شده و کامپایلرش هم sdcc. خیلی خوشم اومد. اکثر قابلیت های مهم pic مثل usb رو ساپورت میکنه

این برد رو با کمتر از 20 هزارتومن ساختم و بدون نیاز به هیچ واسطی از طریق پورت usb باهاش ارتباط برقرار کردم. فعلا بیشتر وقتم رو دارم با pinguino میگذرونم و چند تا از پروژه ها رو تبدیل می کنم.

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup
پاسخ : نرم افزار processing
« پاسخ #1 : 19 آذر 1392، 09:42 ب‌ظ »
من میخوام کمی با میکروها آشنا بشم
به نظرتون برای آغاز کار چه کتابی بخونم؟
atmel‌ - pic‌ ... کدومش برای آغاز کار بهتره <؟
هدفم آموختن چگونگی بکار بستن میکرو برای ساخت ابزارهای دماسنج و نم سنج و کنترل موتور ( استپ موتور) و .... اینها هست

آفلاین pinkplus

• Newbie
  • *
  • ارسال: 17
پاسخ : نرم افزار processing
« پاسخ #2 : 19 آذر 1392، 11:14 ب‌ظ »
انتخاب بین میکروکنترلرها مثل انتخاب یه توزیع لینوکس می مونه. هیچ وقت نمی تونی بگی کدوم بهتره. تو ایران اکثرا با avr کار می کنن چو تو دانشگاه هم همین رو رو یاد میدن. Pic دارای رنج وسیعتری هست ، از میکرو کنترلر های 6 پایه تا 100 پایه. مثلا pic10f222 یه میکرو در ابعاد 2*1 میلی متر و دارای 6 پایه که دو تا ورودی آنالوگ داره. میکروهای pic که اخرشون عدد 2 هست پرتکل CAN رو که یه باس صنعتی هست رو پشتیبانی می کنن. کتاب واسه avr زیاد هست ولی واسه pic بهترین مرجع اینرنت هست. واسه هر دو تاسایت eca.ir نقطه شروع خوبی هستش. شما یه کم با اینها کار بکن بعد برو سراغ ARM یا PIC32 که 16 بیتی و 32 بیتی هستن و حتی می تونن لینوکس و اندروید رو اجرا کنن.
اگه از من بپرسی میگم همین برد pinguino 4550 که بالا عکسش هست خیلی خوبه.28 پایه داره که هم می تونن به عنوان ورودی عمل کنند و هم به عنوان خروجی. پین های شماره 13 تا 20 می تونن علاوه بر این به عنوان ورودی آنالوگ عمل کنن و مقادیر سنسورها رو بخون.کلی کتابخونه هست واسه ارتباط با سنسورها و نمایشگرها. خیلی راحت به عنوان یه پورت سریال شناخته میشه و میتونی مقادیر سنسورها رو توسط کامپیوتر بخونی یا بهش فرمان بدی.