انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: دیدن فایل های php در locahost(حل شد)  (دفعات بازدید: 1221 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Open SuSe

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 39
دیدن فایل های php در locahost(حل شد)
« : 26 آذر 1392، 06:29 ب‌ظ »
سلام به همگی

بنده localhost راه اندازی کردم ولی یه مشکلی  که دارم نمیتونم فایل های داخل /srv/www/htdocs ببینم یعنی وقتی من localhost تایپ میکنم در مرور گر خودم فقط یه فایل index.php اجرا میشه و من نمیتونم بقیه فایل ها در htdocs ببینم !!

یه مسئله دیگه هم است من به فرض مثال یک اشتباه در فایل php خودم انجام میدم خود پیج localhost بهم پیغام نمیده که کدام line مشکل داره فقط server not find میده برای اینکار باید چی کار کنم؟؟

ممنون میشم اگه به سوالاتم پاسخ بدید

از توزیع اپن زوزه هم استفاده میکنم

سپاس
« آخرین ویرایش: 27 آذر 1392، 10:45 ب‌ظ توسط Open SuSe »

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
پاسخ : دیدن فایل های php در locahost
« پاسخ #1 : 26 آذر 1392، 07:23 ب‌ظ »
localhost راه‌اندازی نداره، localhost یک hostname هست که همیشه به آی‌پی 127.0.0.1 اشاره می‌کنه.
چیزی که شما راه‌اندازی کردید، یک Webserver هستش.

اگر جواب درست می‌خواید، باید درست و کامل بپرسید. چه توزیعی استفاده می‌کنید؟ چه طوری Webserver رو راه‌اندازی کردید؟ ...

آفلاین Open SuSe

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 39
پاسخ : دیدن فایل های php در locahost
« پاسخ #2 : 26 آذر 1392، 07:31 ب‌ظ »
localhost راه‌اندازی نداره، localhost یک hostname هست که همیشه به آی‌پی 127.0.0.1 اشاره می‌کنه.
چیزی که شما راه‌اندازی کردید، یک Webserver هستش.

اگر جواب درست می‌خواید، باید درست و کامل بپرسید. چه توزیعی استفاده می‌کنید؟ چه طوری Webserver رو راه‌اندازی کردید؟ ...
مرسی دوست من من گفتم از توزیع open suse استفاده میکنم من از طریق همین سایت رفتم   Apache2 رو نصب کردم اتفاقا xampp رو هم گرفتم ولی کار نمیکنه موقعه starting بعد stop میکنه ممنون میشم اگه کمکم کنید

سایتی که دیدم این بود :

http://www.susegeek.com/internet-browser/install-configure-lamp-apachemysqlphp-in-opensuse-110/