انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: ایا ممکن است که کودک های بدهید  (دفعات بازدید: 2520 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

زرتشت

• مهمان
ایا ممکن است که کودک های بدهید
« : 03 خرداد 1386، 07:18 ق‌ظ »
سلام من به کدک های برای پخش فایل mp3 .*و dat.* احتیاج دارم لطفا کمکم کنیدضمنا چگونه میتوانم نرم افزار تندر بیردم را برای دریافت ایمیل از سرویس aol و پاسخ به نامه هایم استفاده کنم لطفا تنظیمات انرا بگویید منظورم ایمیل aim  است.
 :) ;) :D

آفلاین ریاضی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 409
پاسخ به: ایا ممکن است که کودک های بدهید
« پاسخ #1 : 03 خرداد 1386، 08:26 ق‌ظ »
سلام
از چه نسخه ای از ابونتو استفاده می کنید؟ اگر که نسخه شما 7.04 باشد مشکلی نیست، فقط روی فایل مورد نظر دو تا کلیک کنید و اگر لازم بود ابونتو خودش کدک ها رو نصب خواهد کرد. البته برای این کار نیاز به اتصال اینترنت است.

زرتشت

• مهمان
« پاسخ #2 : 04 خرداد 1386، 03:13 ق‌ظ »
سلام من از نسخه 6.06 یا داپر استفاده میکنم لطفا بگویید چکنیم ایا سایت ایرانی برای دریافت codec هست؟ اگر هست حتما لینک بگذارید.(فیلتر نشده باشه)
ضمنا من در به در بدنبال یک مترجم لغت برای ترجمه به صورت افلاین میگردم در ضمن از وابستگیهای نرم افزاری دیگه خسته شدم لطفا دراین مورد کمکم کنید.
در ضمن نگفتید تنظیمات برای دریافت پاسخ نامه و ارسال نامه با نرم افزار تندر بیرد و بادر نظر گرفتن اینکه ایمیل aol  یا aim  رایگان هست چیست بیشتر شماره پورت ها  را میخواهم  و دیگر  تنظیمات واجب را ممنونم اگر یکنفر اینجا راهنماییم کنه.
خدانگهدار

زرتشت

• مهمان
« پاسخ #3 : 04 خرداد 1386، 03:17 ق‌ظ »
عذرت لینک بالا اشتباه است این ادرس درسته     www.aol.co.uk   

آفلاین sorena

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 484
« پاسخ #4 : 04 خرداد 1386، 02:32 ب‌ظ »
دوست من توصیه من اینه که حتما توزیعتون رو به نسخه های جدید تر مثل فیستی ارتفا بدهید.
اما در مورد دپر ، اینجا  اینجا میتونید برای بیشتر سوالتاتون در دپر جوابی پیدا کنید. 
In The World That Has No fences Or Walls , Who Need Gates Or Windows

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
« پاسخ #5 : 04 خرداد 1386، 07:10 ب‌ظ »
پیشنهاد منم اینه که حتما از نسخه‌های جدیدتری مثل Ubuntu 7.04 استفاده کنید. برای نصب کدکها در اوبونتو ۶/۰۶ هم این لینک رو ببینید... ضمنا اگر اینترنت پرسرعت ندارید این کدکها و کلی بسته نرم‌افزاری دیگه با ۲ تا کلیک به کمک سی‌دی هما نصب میشن...
http://wiki.hezardastan.org/DapperGuide/AddOnApplications#head-a86faace7b07329d9d9c698fce5897b0bf489b50
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom