انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: کنترل شبکه  (دفعات بازدید: 1222 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین tdhmh

• Full Member
  • *
  • ارسال: 149
کنترل شبکه
« : 28 بهمن 1392، 08:22 ب‌ظ »
من یه برنامه میخوام که باهاش بتونم ببینم هر کدروم از کاربران شبکه چقدر اینترنت مصرف کردند (کاربرا از طریق وایرلس وصل میشن و خودم از طریق کابل شبکه) یعنی میزان مصرف رو هم به خودشون نشون بده هم برای من ارسال کنه
فقط یه بار هر کاری کردم نتونستم سیستم خودم رو با اونا شبکه کنم(فکر کنم مودم همچنین قابلیتی نداره) پس اگه از طریق اینترنت اطلاعات رو ارسال کنه بهتر میشه.

آفلاین B

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 354
پاسخ : کنترل شبکه
« پاسخ #1 : 28 بهمن 1392، 08:40 ب‌ظ »
اونا وصل میشن به مودم و مودم به صورت مستقیم به اینترنت
در نتیجه شما در مسیر راهشون نیستی که نصب نرم افزار روی سیستم خودتون بتونید ببینید اونا چقدر از اینترنت مصرف کردند!!

اون نرم افزارهایی که لاگ و ... میگیرند؛ روی سیستم‌هایی هستند که کل پکت‌ها ازشون عبور میکنه؛

مگر اینکه روی هر سیستمی که به وایرلستون وصل میشه یه براناه نصب کنید که بگه هر سیستم چقدر مصرف کرد و و بعد این مقدار رو واسه شما بفرسته که به راحتی قابل دور زدن هستش!!

آفلاین tdhmh

• Full Member
  • *
  • ارسال: 149
پاسخ : کنترل شبکه
« پاسخ #2 : 28 بهمن 1392، 11:41 ب‌ظ »
اونا وصل میشن به مودم و مودم به صورت مستقیم به اینترنت
در نتیجه شما در مسیر راهشون نیستی که نصب نرم افزار روی سیستم خودتون بتونید ببینید اونا چقدر از اینترنت مصرف کردند!!

اون نرم افزارهایی که لاگ و ... میگیرند؛ روی سیستم‌هایی هستند که کل پکت‌ها ازشون عبور میکنه؛

مگر اینکه روی هر سیستمی که به وایرلستون وصل میشه یه براناه نصب کنید که بگه هر سیستم چقدر مصرف کرد و و بعد این مقدار رو واسه شما بفرسته که به راحتی قابل دور زدن هستش!!
منم میخوام برنامه رو رو سیستم اونا نصب کنم و بعد مقدار رو برام بفرسته اونا هم اهل دور زدن نیستن پس مشکلی نیست فقط اگه هم رو ویندوز و هم رواوبونتو نصب بشهخیلی بهتر میشه ولی اگه نشد هم مشکلی نیست