انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل با سایت کوبونتو  (دفعات بازدید: 1091 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین lordfalcon

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 28
مشکل با سایت کوبونتو
« : 07 بهمن 1387، 12:54 ب‌ظ »
سلام به همه کاربران لینوکس
من تا امروز حدود یک هفته ای هست که هر چی سعی میکنم از توی سایت کوبونتو یه سی دی درخواست بدم نمیشه .
برای قسمت خرید سی دی یا دی وی دی یا دانلود سایت مشکلی نداره ولی من میخوام یه سی دی درخواست بدم .
از روی یه کامپیوتر دیگه هم امتحان کردم ولی نشد.
ایا میشه اوبونتو رو کاری کرد که انگار یه سی دی کوبونتو رو نصب کرده باشی به کوبونتو تغییر داد
ولی مثلا اگر بعدش خواستی کاملا برش گردونی به اوبونتو چون ممکنه بعد از امتحان کردنش ازش خوشم نیومد یا نتونستم باهاش کارکنم .؟؟!! ???
با تشکر

آفلاین امیرمهری

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1270
  • درورد بر اوبونتو
پاسخ به: مشکل با سایت کوبونتو
« پاسخ #1 : 07 بهمن 1387، 01:03 ب‌ظ »
اگر بخواهی می تونی از sito.ir  , linuxshop.ir  هم می تونی kde4 رو سفارش بدی و هم DVD مکمل هما
و یا اینکه کوبونتو رو بگیری
اینطوری راحتر هست
خداحافظ وبلاگ نويسي

من كاربر حرفه اي لينوكس نيستم
فقط خوب جستجو ميكنم.

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
پاسخ به: مشکل با سایت کوبونتو
« پاسخ #2 : 07 بهمن 1387، 01:05 ب‌ظ »
سلام به همه کاربران لینوکس
من تا امروز حدود یک هفته ای هست که هر چی سعی میکنم از توی سایت کوبونتو یه سی دی درخواست بدم نمیشه .
برای قسمت خرید سی دی یا دی وی دی یا دانلود سایت مشکلی نداره ولی من میخوام یه سی دی درخواست بدم .
از روی یه کامپیوتر دیگه هم امتحان کردم ولی نشد.
ایا میشه اوبونتو رو کاری کرد که انگار یه سی دی کوبونتو رو نصب کرده باشی به کوبونتو تغییر داد
ولی مثلا اگر بعدش خواستی کاملا برش گردونی به اوبونتو چون ممکنه بعد از امتحان کردنش ازش خوشم نیومد یا نتونستم باهاش کارکنم .؟؟!! ???
با تشکر

سلام اولا مشگل ورود به بخش سفارشات سایتهای اوبونتو و کوبونتو از داخله و باید از ابزارهای گذر از ف ی ل ت ر استفاده کنید
دوم اینکه بله میشه میز کار و ابزارهای KDE رو روی اوبونتو نصب کنید البته به کیفیت خوده کوبونتو دقیقا نمیشه که یه دست تولید شده ولی خب شدنش بله میشه راهنماشم تو انجمن هست

موفق باشی