انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: نامه به بيلي  (دفعات بازدید: 1610 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سارا غلامی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 134
نامه به بيلي
« : 07 بهمن 1387، 07:24 ب‌ظ »
اين نامه براي چند وقت پيش هست من اين رو پارسال ديده بودم

آقای بیل گیتس عزیز: این نامه از طرف سینک از پنجاب می باشد.

ما برای خانه یک کامپیوتر خریدیم و مشکلاتی پیدا کردیم که بنده برای توجه شما مطرح می کنم.

1ـ بعد از وصل به اینترنت وقتی می خواهیم ایمیل باز کنیم و فرم هات میل را پر می کنیم در ستون پسوورد تنها چند ستاره ظاهر می شود اما در بقیه ی خانه ها هر چی تایپ می کنیم ظاهر می شودبا این مشکل فقط در پسوورد مواجه می شویم. ما این مسئله رو با فروشنده (سینگ سانتا) چک کردیم و او گفت: هیچ مشکلی در کیبورد وجود نداردبنابر این ما ایمیل ها رو با پسوورد ******** باز می کنیم من خواهشمندم این مشکل را شما چک کنید چون ما نمی دانیم پسووردمان چی هست؟

2ـ وقتی ما کلید Shut Down را فشار می دهیم قادر به وارد کردن هیچ چیزی نیستیم.

3ـ اینجا یک دگمه ای بنام Start  است ولی دگمه ای بنام Stop  وجود نداردخودتان این را چک کنید.

4ـ ما گزینه ی "Run" را در منو دیدیم. یکی از دوستان ما "Run"را کلیک کرد و به Amritsar دوید!!!!! لذا خواهشمندیم این Run را به Sit(نشستن) تغییر دهید تا ما موقع کلیک کردن بنشینیم.

5ـ یک مسئله ی مشکوک اینکه آیا در سیستم روروک (re-scooter) وجود دارد چون من فقط "re-cycle" پیدا کردم اما من خودم یک رورورک در خانه دارم.

6ـ اینجا یک دگمه ی "Find" است اما احتمالا کار نمی کند چون خانم من کلید منزل را گم کرده بود و ما با این دگمه دنبال کلید گشتیم اما پیدا نکرد.

7ـ هر شب من بخاطر محافظت ماوس از گربه نمی توانم بخوابم بنابراین پیشنهاد می کنم شما یک سگ برای کشتن گربه فراهم کنید.

8ـ لطفا زمانی را که شما پولهای ما رو که از بازی کارتها بردیم می دهید و همچنین کی خودتون جهت جمع کردن پولهایتان به منزل ما می آیید را تثبیت کنید .

9ـ بچه های من میکروسافت "کلمه" (word) را یاد گرفتند و حالا می خواهند میکروسافت "جمله" را یاد بگیرند بنابراین کی شما آنرا فراهم می کنید؟

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
پاسخ به: نامه به بيلي
« پاسخ #1 : 07 بهمن 1387، 10:20 ب‌ظ »
مشتی بیخیال  :D

آفلاین alis313

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 313