انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: یک خبر مهم در مورد اوبونتو و چند سئوال  (دفعات بازدید: 1943 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ariaieboy

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 42
    • سایت دانلود آریایی
سلام طبق گفته سایت زومیت بر اساس تست های امنیتی سازمان امنیت انگلیس اوبونتو 12.04 lts امن ترین سیستم عامل جهان است. این تست بین 12 سیستم عامل محبوب جهان انجام شده است.

لینک خبر http://www.zoomit.ir/it-news/os/8828-ubuntu-12-04-secure-os-uk-government-gchq

فقط بنده یک چند سئوال کوچیک دارم:

1- بنده اوبونتو 13.10 رو امتحان کردم ولی مشکلات زیادی داشت سرعتش کم بود هنگ می کرد با زبان فارسی مشکل داشت سی پی یوم رو همش درگیر می کرد می خواستم ببینم توی نسخه lts هم این مشکلات هست یا نه اون این مشکلات رو نداره

2- در کل نسخه lts بهتره یا اخرین نسخه

3- نسخه lts بعدی کی منتشر می شود

ببخشید در بخش لینک خبر این سئوالات رو پرسیدم ولی نمی خواستم چند تا تاپیک ایجاد کنم

آفلاین MR. B

• Full Member
  • *
  • ارسال: 243
  • Open your source, Open your mind
در مورد 13.10 اگه به روزرسانی کنید خیلی از مشکلات حل می شن . آخرین نسخه همیشه جدیدترین تغییرات و به روزرسانی ها رو داره ولی خوب هیچ وقت به پایداری LTS نمی رسن
نسخه های LTS در اوایل زمان انتشار باگ هایی دارن ولی خیلی زود این باگ ها رفع می شه و به پایداری قابل قبولی می رسن .
نسخه ی بعدی ( 14.04 ) نسخه ای با پشتیبانی بلند مدت خواهد بود (LTS)

آفلاین ariaieboy

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 42
    • سایت دانلود آریایی
یعنی باید تا برج 4 سال 2014 صبر کنیم  :o

آفلاین Yaser-16

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 720
یعنی باید تا برج 4 سال 2014 صبر کنیم  :o
تعجبش واسه چی بود؟ همه چی که از قبل برنامه ریزی شده بود،ماه دهم و چهارم هر سال یه نسخه منتشر می شه و هر دو سال یه بار نسخه LTS می شه
آنان که آزادی را فدای امنیت می‌کنند، نه شایستگی آزادی را دارند و نه لیاقت امنیت را!   بنیامین فرانکلین

آفلاین behzad1363

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 32
    • کسب و کار اینترنتی
خدا کنه زود تر 28 فروردین بیاد :p

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1522
خبر جالبی بود.

من خودم به شخصه ابونتو 10.10 رو خیلی قبولش دارم.از نظر پایداری,زیبایی,یوزر فرندی و... خیلی عالی بود تو همه نسخه های ابونتو تک بود.ولی جدید ترین بهترینه,13.10 هم عالی و ابونتو رفته رفته عالی تر هم میشه.
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
سلام طبق گفته سایت زومیت بر اساس تست های امنیتی سازمان امنیت انگلیس اوبونتو 12.04 lts امن ترین سیستم عامل جهان است. این تست بین 12 سیستم عامل محبوب جهان انجام شده است.

لینک خبر http://www.zoomit.ir/it-news/os/8828-ubuntu-12-04-secure-os-uk-government-gchq

فقط بنده یک چند سئوال کوچیک دارم:

1- بنده اوبونتو 13.10 رو امتحان کردم ولی مشکلات زیادی داشت سرعتش کم بود هنگ می کرد با زبان فارسی مشکل داشت سی پی یوم رو همش درگیر می کرد می خواستم ببینم توی نسخه lts هم این مشکلات هست یا نه اون این مشکلات رو نداره

2- در کل نسخه lts بهتره یا اخرین نسخه

3- نسخه lts بعدی کی منتشر می شود

ببخشید در بخش لینک خبر این سئوالات رو پرسیدم ولی نمی خواستم چند تا تاپیک ایجاد کنم
اصل خبرش اینه https://www.gov.uk/government/publications/end-user-devices-security-guidance-ubuntu-1204/end-user-devices-security-guidance-ubuntu-1204
منتهی نکته ای که خیلی خبر رو برام جالب نمیکنه اینه که اگر اینا میومدن میگفتن ردهت بهترینه اونوقت جذاب بود.حالا بگو چرا؟
ببین اوبونتو اون قدیما یه جور علم شد که ورژن لینوکس انگلیسی باشه در مقابل ردهت امریکایی.
اگر مثلا یه سازمان امریکایی بیاد این حرف رو بزنه اونوقت یه چیزی.ولی در کل اینکه لینوکس هست خوشحال کنندس.اون لینک بالا هم توش نکات خوبی برا ارتقا امنیت هست.
۱- مشکلش با فارسی حل شد.مشکل از گنوم بود نه اوبونتو.کلا هم توزیع خوبیه که رو نتبوک من با سی پی یو اتم که خوب کار میکنه.حتما رو سیستم شما یه ایرادی بوده که بد عمل کرده.نمیدونم شاید گرافیک!!
۲- در کل به خودت برمیگرده.اینطور نیست که همیشه به روز ترین بهترین باشه.تابلو هست که این اشتباهه ولی به روز جذابتره.
ببین پایداری این دوتا خیلی برا شما شاید فرقی نکنه ولی lts احتمالا کمتر اذیت میکنه.ولی تو این ۲ سال unity تغییرات خوبی داشته که این هم شاید خیلی به چشم شما نیاد.پس برای اول کار شاید lts بهتر باشه.
۳-جواب دادن دوستان

پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.