انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: Debian Edu Skolelinux  (دفعات بازدید: 1089 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mshadman

• Full Member
  • *
  • ارسال: 159
Debian Edu Skolelinux
« : 08 بهمن 1387، 09:42 ق‌ظ »
سلام
راستش من داشتم روزگار خوبی رو با اوبونتو می گذراندم که یه دفعه دیدم پیغام می ده که 985 تا پکیج رو می تونه آپدیت کنه.  خب چند روزی بیخیال شدم اما بالاخره نتونستم خودم رو نگه دارم و شروع کردم به آپدیتش. حجم اون حدود 800 مگا بایت بود و بیش از 30 ساعت طول کشید . البته با اینترنت حدود 12 کیلویی و مجانی. به هر حال اتفاقی که پس از نصب ها افتاد اینه که لوگوی start عوض شد و توش بجای شکل معروف اوبونتو نقشه سیاهی از کل دنیا هست با یه پنگوئن که برای همه آشناست و این جمله " debian Edu" و Solelinux . در مجموع تا اینجا مشکلی نبود اما ...... اصلا بالا نمیاد فقط این رو نشون می ده و پس از مدتی تو یه صفحه سیاه می نویسه :  initramfs  که خیلی ازش بدم میاد. میشه کاری کرد که دوباره به حالت قبل از حالت آپدیت برگرده؟ البته recovery هم کردم اما نمیشه. کلا از کرنلهای قدیمی هم نمی شه تو منوی انتخاب بالا اومد. همه چیز غیر قابل دسترس. میشه کاری کرد؟
نمي دانم پس ازمرگم چه خواهدشد ؟/ نمي خواهم بدانم كوزه گراز خاك اندامم چه خواهد ساخت/  ولي بسيارمشتاقم/كه از خاك گلويم/سوتكي سازد/گلویم سوتکی باشد بدست كودكي گستاخ وبازيگوش/ واو يكریزو پي در پي دم گرم خوشش رابرگلويم سخت بفشارد/ و خواب  خفتگان خفته راآشفته ترسازد/بدينسان بشكند در من سكوت مرگبارم را