انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل با کامپیز در اوبونتو 8.04  (دفعات بازدید: 2292 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Aryan

• Newbie
  • *
  • ارسال: 23
مشکل با کامپیز در اوبونتو 8.04
« : 05 بهمن 1387، 05:05 ب‌ظ »
سلام
من کامپیز رو با استفاده از هما نصب کردم و بعد از فعال کردنش به یه سری مشکل برخوردم.اولین و مهم ترینش اینکه که وقتی ترمینال رو باز میکنم فقط یه صفحه سفید نشون میده و من هیچی نمی بینم.دوم هم اینکه Titel Bar شامل دکمه های بستن و...حذف میشه.سوم نمایش دادن پیغام های سیستم هست مثلا آپدیت ها که اون هم به صورت یه کادر سفید هست.من همین تنظیمات هم رو لپ تاپ انجام دادم ولی مشکلی پیش نیومد.کارت گرافیکم جی فورس 128 هست که با استفاده از هما نصبش کردم.اگه میشه منو راهنمایی کنید.
ممنون

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
پاسخ به: مشکل با کامپیز در اوبونتو 8.04
« پاسخ #1 : 06 بهمن 1387، 01:12 ق‌ظ »
سلام ابتدا خروجی این دستور رو بزار تا مشخص بشه اصلا کارت گرافیکتون درست نصب هست یا نه منظور اینه که تو ترمینال بزن

glxinfo |grep direct
بعدش حتی در صورتی که درست نصب باشه کمی هم تنظیمات افکتهای شما در کامپیز میتونه مربوط بشه که اون ابزار تنظیم تو همون دیسک هما هست
میتونید اونم ببینید که تو منوی سیستم هست بخش پرفرنس Compiz configuration settings manager یا چیزی شبیه این که برای نصبش در اوبونتو باید بزنی

sudo apt-get install compizconfig-settings-manager
تا بعد

آفلاین Aryan

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 : 06 بهمن 1387، 01:59 ق‌ظ »
اولین  خروجی
direct rendering: Yesاین هم بعدی
compizconfig-settings-manager is already the newest version.
0 upgraded, 0 newly installed, 0 to remove and 264 not upgraded.
تو بخش  System==>Perference==>Advanced Desktop Effects Settings یه گزینه هست به نام Color Filter وقتی تیکشو میزنم دیگه مشکلات پست اول رو ندارم ولی بقیه افکت ها از کار می افتن.من همه افکت ها رو از Advanced Desktop Effects Settings فعال کردم که مشکلات پست اول پیش اومد.
« آخرین ویرایش: 13 بهمن 1387، 02:38 ب‌ظ توسط Aryan »

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
پاسخ به: پاسخ به: مشکل با کامپیز در اوبونتو 8.04
« پاسخ #3 : 14 بهمن 1387، 07:54 ق‌ظ »
اولین  خروجی
direct rendering: Yesاین هم بعدی
compizconfig-settings-manager is already the newest version.
0 upgraded, 0 newly installed, 0 to remove and 264 not upgraded.
تو بخش  System==>Perference==>Advanced Desktop Effects Settings یه گزینه هست به نام Color Filter وقتی تیکشو میزنم دیگه مشکلات پست اول رو ندارم ولی بقیه افکت ها از کار می افتن.من همه افکت ها رو از Advanced Desktop Effects Settings فعال کردم که مشکلات پست اول پیش اومد.

عجب خب همه با هم نمیشه باث خودت کم کم تست کنی ببینی کدوما با هم مچ هست و همچنین سیستمت راحت میکشه فقط اون cube یادت نره چیزه جالبیه  ;D  البته براش باث تعداد دسکتاپهاتم چهار تا کنی تو گنوم این پانل پایینیش رو همون دستکتاپ پیجر کلیک راست کن تو تنظیماتش 4 تا کن بعدشم که شورتکات اونو میبینی تو همون تنظیمات کامپیز تو نسخه قبلی کلا مکعب میشه و جدیده یه حالت شبیه استوانه میشد

موفق باشی

آفلاین Aryan

• Newbie
  • *
« پاسخ #4 : 14 بهمن 1387، 12:39 ب‌ظ »
^خوشبختانه اونا همه درست کار میکنن به هر حال خیلی ممنون.